Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Zdrava prehrana za mršavljenje

Zdrava prehrana za mršavljenje

Zdrava prehrana za mršavljenje uključuje uz zdrave namirnice, zdrav i aktivan život i jedno jedino odricanje, ono od loših navika

Ako su vas do sada sve dijete razočarale, razmislite o pozitivnim promjenama druge vrste u svom životu, zapravo reprogramirajte svoju prehranu i svoje životne navike, zdrave i ekološki uzgojene namirnice su temelj zdrave prehrane. Zdrava prehrana za mršavljenje uključuje uz zdrave namirnice, zdrav i aktivan život i jedno jedino odricanje, ono od loših navika, jedite redovito tri do pet obroka, bez prejedanja, manje je više, jedite manje količine, ali više uživajte u hrani. Budite aktivni, krećite se ili vježbajte svaki dan, šetnje, ples, biciklirajte, plivajte ili usvojite neku drugu redovnu aktivnost. Pijte dovoljno tekućine, najbolje vodu i to najmanje dvije litre dnevno. Zdrava prehrana za mršavljenje uključuje izbacivanje alkohola, umjetnih sokova, gaziranih pića i zaslađivača. Sve namirnice koje možete nabaviti iz direktnog uzgoja sa najbližeg opg-a su nešpricane protiv truljenja jer ne moraju ležati danima po skladištima. Opskrba”od polja do stola” postaje pravi pokret za opskrbu zdravim i prirodnim namirnicama.

Zdrava prehrana za mršavljenje, nemojte gladovati jer gladovanje i neredovita prehrana dovode do prejedanja

Radikalne dijete i gladovanje vam mogu donijeti više štete nego koristi, a često imaju i pogubne rezultate. Zdrava prehrana za mršavljenje, nemojte gladovati jer gladovanje i neredovita prehrana dovode do prejedanja, a to često dovede do potpunog poremećaja prehrane. Radije kupujte kvalitetne namirnice iz provjerenog prirodnog uzgoja, pripremajte uvijek svježe obroke, neka vam plan prehrane sadrži puno sezonskog voća i povrća, nemasno mes, ribu, perad, jaja, mliječne prerađevine, kefir, jogurt, posni sir i sirutku. Kuhajte odmjerene količine da ne dođete u napast jesti više nego što trebate, da se ne baci, jer to je najveća zamka za prejedanje. Zdrava prehrana za mršavljenje treba postati vaš novi način života da bi postigli trajne rezultate. Neka tanjur svakog vašeg obroka izgleda privlačno, ali nikada pretovareno i uživajte u hrani. Pripremajte češće hranu na pari ili je kuhajte ili pirjajte, a izbjegavajte prženje, pečenje, pohanje iznimno se za večeru možete počastiti nemasnim mesom sa žara.

Zdrava prehrana za mršavljenje, zaboravite industrijske grickalice, svježe cijeđeni sokovi, smutyji, voćni čipsevi prirodno sušeni, orašasti plodovi i sjemenke

Najveća zamka za nekontrolirano debljanje je stalno grickanje nečega između obroka, a naročito grickanje pred televizorom u večernjim satima kada buljeći u scene na ekranu postajete posve nesvjesni koliko toga ste pohrskali. Zdrava prehrana za mršavljenje, zaboravite industrijske grickalice, svježe cijeđeni sokovi, smutyji, voćni čipsevi prirodno sušeni, orašasti plodovi i sjemenke, možete napraiti voćne ili povrtne grickalice od čvrstog voća i korjenastog povrća ili grickajte suho voće ili sjemenke, a samo u vrijeme užine. Ako ne volite kuhati i želite brze obroke, smutyji su dobar izbor i možete ih raditi skoro od sveg voća i povrća u nebrojeno kombinacija i varijacija i malo je vjerojatno da ćete s njima pretjerati jer svaki kućni blender je konstruiran za točno određeni kapacitet. Ako pitate mogu li kuhano meso, riba ili mliječni proizvodi u smuty, isprobajte u kombinaciji sa odabranim povrćem, ukusnije je od svake paštete. Zdrava prehrana za mršavljenje i podsjetnik, kavu i čajeve pijte nezaslađene.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko