Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Diet Drops - stavlja tijelo u stanje ketoze

Za one koji nisu navikli računati kalorije

 • povećava stopu metabolizma do 70%
 • zaustavlja proizvodnju glukoze i masnih stanica do 150%
 • pomaže tijelu sagorjeti masnoću i pretvoriti u energiju
 • zaustavlja stvaranje bora i celulita
 • smanjuje hormon stresa kortizol i poboljšava mentalno zdravlje
 • obnavlja funkcije mozga i živčanog sustava

 

 

 

Keto dijeta recepti

Keto dijeta recepti

Keto dijeta recepti – kako regulirati prehranu i gubiti kilograme

Keto dijeta recepti su se pokazali kao izvanredno rješenje u slučaju problema prekomjerne težine, koji danas pogađa sve više ljudi, bez obzira na spol i dob. Na žalost, istraživanja su pokazala da sve više djece muku muči sa velikim viškom kilograma i tokom kasnije dobi razviju mnoge zdravstvene probleme koje su mogli izbjeći da su samo regulirali prehranu. Ovdje je riječ o prehrani u kojoj se ne morate odreći ni slatkog ni slanog, samo je potrebno da se informirate o tome što određena hrana čini vašem organizmu. Kada je riječ o keto dijeta receptima, postoji neograničeni broj recepata koje možete iskoristiti svaki dan, zdrava prehrana ne mora biti komplicirana.

Keto dijeta recepti – kako napraviti plan prehrane unaprijed

Keto dijeta recepti nisu izmišljotina modernog doba, kako bi neki skeptici voljeli reći. Dapače, keto prehrana je otkrivena još u ranoj fazi 20.stoljeća, te je tada bila korištena u specijalnim prilikama, odnosno služila je kao lijek za osobe koje boluju od epilepsije, a izniman uspjeh je pokazala i kod djece oboljele od epilepsije, te se koristi i danas kao terapija u navedenim slučajevima. Plan prehrane se može raditi unaprijed, na specijaliziranim web stranicama možete pronaći veliki broj keto dijeta recepata i za svaki dan u tjednu možete si odrediti što ćete jesti za doručak, ručak i večeru, te također i međuobroke ukoliko ih prakticirate. Postoji i popis hrane, odnosno namirnica koje su poželjne i koje sadrže potrebnu količinu zdravih masti koje vaš organizam koristi kao energiju, a također postoji i lista hrane koja u ovom slučaju šteti vašem organizmu i navodi ga da masti ne iskorištava već pohranjuje, odnosno taloži i sa vremenom se osoba počne debljati, jer masti koje ste unijeli u sebe, niste potrošili. Zato valja uzeti vremena i proučiti popis namirnica kako biste s vremenom mogli stvarati i svoje recepte.

Keto dijeta recepti – zdravlje na vašem tanjuru

Keto dijeta recepti pomažu u reguliranju prehrane kako biste uspješno mogli koristiti ono najbolje što nam priroda daje upravo kroz hranu. Pri spomenu riječi dijeta ili zdrava prehrana, mnogi krenu okretati očima i misle kako svaka dijeta mora biti mučenje i odricanje. No, uz pomoć keto dijeta recepata, otkriti će cijeli novi svijet ukusne i kreativne prehrane za koju do sada niste znali. Većina osoba se vrti u krugu jednolične prehrane i najčešće poseže za brzim rješenjima kako bi utažili glad- pekara ili nešto iz ponude brze prehrane, što znači jako puno ugljikohidrata koji u vašem organizmu ostavljaju samo taloge koji se nakon nekog vremena pretvaraju u masne naslage kojih se vrlo teško riješiti. Također, previše ugljikohidrata u vašem tijelu dovodi do osjećaja težine u želucu, umora i dugoročno gledano loše utječu na moždane funkcije, naime mnoge osobe počnu imate problema sa koncentracijom a nikada neće tu poteškoću povezati sa prehranom.

Keto dijeta recepti – otkrijte kako prehrana utječe na vaše tijelo

Keto dijeta recepti nude slasna rješenja za svaki dan, bez puno muke možete spremiti hranjivi i ukusan obrok, vaše tijelo će vam biti zahvalno a vi ćete nakon nekog vremena posve zaboraviti na to kako ste prije jeli i neće biti potrebe da se vratite lošim navikama koje su vas dovele u loše stanje.

diet drops

Diet Drops - stavlja tijelo u stanje ketoze

Za one koji nisu navikli računati kalorije

 • povećava stopu metabolizma do 70%
 • zaustavlja proizvodnju glukoze i masnih stanica do 150%
 • pomaže tijelu sagorjeti masnoću i pretvoriti u energiju
 • zaustavlja stvaranje bora i celulita
 • smanjuje hormon stresa kortizol i poboljšava mentalno zdravlje
 • obnavlja funkcije mozga i živčanog sustava

 

 

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko