Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Diet Drops - stavlja tijelo u stanje ketoze

Za one koji nisu navikli računati kalorije

 • povećava stopu metabolizma do 70%
 • zaustavlja proizvodnju glukoze i masnih stanica do 150%
 • pomaže tijelu sagorjeti masnoću i pretvoriti u energiju
 • zaustavlja stvaranje bora i celulita
 • smanjuje hormon stresa kortizol i poboljšava mentalno zdravlje
 • obnavlja funkcije mozga i živčanog sustava

 

 

 

Keto dijeta doručak

Keto dijeta doručak

Keto dijeta doručak – jedan od najvažnijih obroka

Mnoge osobe se pitaju kakav bi to trebao biti pravi keto dijeta doručak, ako znamo da je doručak najvažniji dio dana? Većina dijeta ima vrlo rigorozna pravila i naročito se naglasak stavlja na manju količinu hrane. U keto prehrani nema nekih posebnih pravila oko količine hrane i same količine obroka, ali se podrazumijeva da nijedna osoba ne treba u sebe trpati ogromne količine hrane već jesti balansirano. Pravila kojih se treba držati u keto dijeta doručku su ista kojih se treba držati i u svakom obroku u danu, znači dozvoljene su sve namirnice koje sadrže više zdravih masnoća, a minimalan udio ugljikohidrata.

Keto dijeta doručak – idealne namirnice za početak dana

Većina osoba koja prakticiraju keto prehranu, za svoj keto dijeta doručak najčešće biraju avokado, jaja i slanina. Zvuči kao klasičan doručak koji ste već možda jednom do sada i pojeli ili od nekoga čuli da tako doručkuje, no malo tko razmišlja da je to ustvari dijetni doručak. Uz to još možete dodati i neki tvrdi ili meki sir, tip mozzarelu, napraviti si smoothie od sirutke i bobičastog šumskog voća i eto, zdravi doručak koji će vam dati finu dozu energije za dan a nećete osjećati težinu u želucu. Od iskusnijih keto praktičara možete dobiti još ideja za doručak, na primjer kokosove listiće možete iskoristiti umjesto žitarica, prelijete ih sa bademovim mlijekom, zasladiti stevijom ukoliko želite te uz to po želji možete dodati usitnjene orahe, bademe, nije loša ideja niti da dodate lanene sjemenke ili chia sjemenke.

Keto dijeta doručak – uživajte u ukusnim zdravim palačinkama i muffinima

Zašto ne biste za svoj keto dijeta doručak uživali u palačinkama ili ukusnim muffinima? Ideje su svuda oko vas, također i zdrave namirnice koje vam odlično mogu zamijeniti prijašnje proizvode koje ste koristili, dapače, nećete ni osjetiti da ste zapravo na dijeti. Vaše zdrave palačinke možete napraviti uz malo jaja, umjesto običnog brašna iskoristiti možete kokosovo brašno, svježi sir ili bademovo brašno, te dodati malo cimeta i peći ih možete na kokosovom maslacu ili ulju. Ako ste se zaželjeli muffina,  smjesu možete napraviti sa nekoliko jaja i dodati u nju što vam srce poželi a da je u skladu sa keto pravilima, na primjer, rajčicu, papriku, tikvice,,malo rikole ili šparoga, Ne postoje pisana pravila kako nešto morate pripremiti, bitno je kako kombinirate sastojke. Bitno je da razumijete poantu keto prehrane, a to je pravi omjer masnoća i ugljikohidrata, na taj način vi kroz hranu potičete svoj organizam što će više koristiti kao gorivo i iz čega će crpiti energiju i dati vama snage za dan.

diet drops

Diet Drops - stavlja tijelo u stanje ketoze

Za one koji nisu navikli računati kalorije

 • povećava stopu metabolizma do 70%
 • zaustavlja proizvodnju glukoze i masnih stanica do 150%
 • pomaže tijelu sagorjeti masnoću i pretvoriti u energiju
 • zaustavlja stvaranje bora i celulita
 • smanjuje hormon stresa kortizol i poboljšava mentalno zdravlje
 • obnavlja funkcije mozga i živčanog sustava

 

 

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko