Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

 • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
 • Potiče pojačano sagorijevanje masti
 • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
 • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

UN dijeta

UN dijeta

UN dijeta – kakva je to dijeta

UN dijeta, dijeta kod nas poznata pod imenom UN dijeta ili dijeta Ujedinjenih naroda, traje 90 dana i u tom periodu možete smršavjeti 18-25 kg bez gladovanja. Ako želite skinuti manje kilograma, samo ranije prekinite dijetu, ustvari svi bez ikakve štete prekidaju dijetu kad dosegnu željenu težinu. O vašoj disciplini ovise rezultati, ali ova dijeta je popularna širom svijeta jer su njezini učinci u procesu mršavljenja dokazani. Ne samo da s ovom dijetom skidate višak težine, un dijeta mijenja cijeli vaš metabolizam i tako navikava vaše tijelo na zdrave prehrambene navike. U ovoj dijeti gladovanje nije dopušteno. Upravo zato što nema gladovanja, un dijeta se lako provodi i zato je i postala tako popularna.

UN dijeta – čega se moram odreći

U ovoj dijeti nema zabranjene hrane, niti one koja deblja, dakle, ničega se ne morate odreći, ali morate biti potpuno zdravi, snažnog imuniteta, jer četverodnevni prehrambeni program ubrzo dovodi do jednolinčnog ponavljanja vrste hrane, zbog čega tijelo pojačano gubi nutrijente i mikroelemente, koje možete nadoknaditi uzimanjem dodataka za prehranu. Treba znati da un dijeta pomaže mršavjeti, ali je važnija promjena metabolizma i prihvaćanje zdravijih prehrambenih navika. Dok ste na ovoj dijeti, zbog monotone prehrane, imuni sustav vam može oslabiti, a mogu se pojaviti i probavni problemi. Voćni dan ponekad rezultira umorom i smanjenom koncentracijom. Ako se to dogodi, smanjite fizičke aktivnosti taj dan.

UN dijeta – program i pravila prehrane

Dijeta se sastoji od programa četiri dana: proteinski dan, škrobni dan, ugljikohidratni dan i voćni dan. Un dijeta ima svoja pravila, a zadanog redoslijeda se morate strogo pridržavati. Vaša disciplina je pola obavljenog posla.

 • Proteinski dan: kuhano ili pirjano meso bez masti, ribu, sir, jaja, jogurt ili tofu.
 • Škrobni dan: žitarice i mahunarke uz kuhano povrće ili salate bez masnoća, a dopuštena je i kriška kruha.
 • Ugljikohidratni dan: Smijete jesti sve namirnice od brašna.
 • Voćni dan: svježe voće, kompoti, voće sa grilla.

Jednostavna pravila prehrane:

UN dijeta ima jednostavna pravila kojih se svatko, bez ikakvih problema i vodstva sa strane, može pridržavati: Doručak je u UN dijeti svih 90 dana isti, voće i to u paru (dvije jabuke, dvije naranče itd). Ručak i večera su prema predloženom rasporedu također isti, ali večera treba biti količinski manje obilna od ručka. Trideseti dan dijete (jedanput mjesečno u tri mjeseca), na rasporedu je vodeni dan, no, detoksikaciju vodom možete provesti i čajem ili nezaslađenim sokovima. Un dijeta preporučuje dnevno popiti dvije litre vode. Ako na proteinski dan uz meso ribu ili jaja jedete i bistru juhu, unos vode smijete smanjiti za količinu pojedene juhe.

UN dijeta – četverodnevni jelovnik

UN dijeta se temelji na principu odvajanja određenih skupina namirnica kako bi se ubrzao metabolizam i tako pospješila probava.

Stroga primjena UN dijeta prehrane, osim gubitka kilograma, dovodi do promjene metabolizma, tako da se izgubljena težina više se ne vraća.

UN dijeta jelovnik se treba provoditi 90 dana.

UN dijeta zamišljena je tako da dijeli obroke hrane na četiri dana.

UN dijeta uvijek započinje proteinskim danom, zatim slijedi škrobni, ugljikohidratni i voćni dan. Redoslijed ovog predstavljenog jelovnika dalje u tekstu uzastopno se ponavlja i ne smije se preskočiti ili promijeniti.

DAN #1

– Svih 90 dana doručak je uvijek VOĆNI izbor:

– Doručak: Dvije jabuke, naranče, kruške, breskve itd. Ali samo JEDNA banana! Šalica bobica; Šaka suhog voća (oko 8 komada)

– Ručak:

· Jedna zdjela juhe, otprilike 10 oz, bez nodli. Zamijenite juhu mlijekom ili jogurtom.

· Meso ili riba s roštilja, kuhano, kuhano na pari ili kuhano. Prilog s 3 kuhana ili pečena jaja ili mliječnim proizvodima (sojini proizvodi ako nemate mliječnih proizvoda).

· Jedan komad pilećih prsa preliven meksičkim umakom.

· Nekalorično povrće u velikim količinama ili salata – neograničene količine, ali bez teških preliva. Upotrijebite samo jednu žlicu ulja i malo limunovog soka.

– Večera: Večera je ista kao i ručak, ali bez supe i hljeba. Obavezno je da ako se obrok jede za ručak, isto meso pojede se za večeru, a ako se za ručak jedu jaja, jaja moraju biti za večeru.

Napomena: Juha je obavezna, osim kada se konzumiraju mliječni proizvodi. Umjesto toga popijte mlijeko ili jogurt.

NEMOJTE miješati različite vrste proteina u jednom obroku ili čak u jednom danu. Ako jedete piletinu za ručak, piletina mora biti za večeru.

– Bilješka: Razmak između praznih obroka mora biti najmanje četiri sata i ne smije se jesti nakon 8: 00 uveče, iako su kava i čaj bez šećera i vode dopušteni.

DAN #2

– Doručak: Svih 90 dana doručak je uvijek VOĆNI izbor. Znači isti kao i za prvi dan.

– Ručak: Puni tanjur bilo koje hrane bogate škrobom, kao što su grah, grašak, čips, soja, sočivo, pirinač, kukuruz, pšenica, proso, žitarice i krompir. Kuhaju se u obliku juhe sa samo dodatkom začina. Jedan komad integralnog kruha. Salata ali bez preliva, samo jedna kašika ulja i malo limunovog soka.

– Večera: ista hrana koja je bila i za ručak sem kruha.

– Bilješka: isto kao i za prvi dan.

DAN #3

– Doručak: Svih 90 dana doručak je uvijek VOĆNI izbor:

– Ručak: Kuvana tjestenina začinjena umakom od paradajza s povrćem (osim škrobnog povrća). ili pica sa pizza umakom i povrćem ali bez sira ili mesa. Umjesto tjestenine, možete uzeti 2-3 kroasana ili jednu perecu ili drugo obično tijesto.

– Večera: Možete pojesti jedan ili dva komada pite. Zamijenite 3-4 kuglice sladoleda za 4 kolačića. Uz to pojedite jedan red tamne čokolade.

– Bilješka: isto kao i za prvi dan.

DAN #4

– Doručak: Svih 90 dana doručak je uvijek VOĆNI izbor:

– Ručak: Jedite samo miješano voće u neograničenim količinama. Preporučuje se svježe voće. No, dopušteno je i pečeno voće bez šećera.

– Večera: Sve isto kao što ste jeli i za ručak.

– Bilješka: isto kao i za prvi dan.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

 • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
 • Potiče pojačano sagorijevanje masti
 • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
 • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko