Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

un dijeta

UN dijeta

UN dijeta, dijeta kod nas poznata pod imenom UN dijeta ili dijeta Ujedinjenih naroda, traje 90 dana i u tom periodu možete smršavjeti 18-25 kg bez gladovanja. Ako želite skinuti manje kilograma, samo ranije prekinite dijetu, ustvari svi bez ikakve štete prekidaju dijetu kad dosegnu željenu težinu. O vašoj disciplini ovise rezultati, ali ova dijeta je popularna širom svijeta jer su njezini učinci u procesu mršavljenja dokazani. Ne samo da s ovom dijetom skidate višak težine, un dijeta mijenja cijeli vaš metabolizam i tako navikava vaše tijelo na zdrave prehrambene navike. U ovoj dijeti gladovanje nije dopušteno. Upravo zato što nema gladovanja, un dijeta se lako provodi i zato je i postala tako popularna.

Čega se moram odreći – un dijeta

U ovoj dijeti nema zabranjene hrane, niti one koja deblja, dakle, ničega se ne morate odreći, ali morate biti potpuno zdravi, snažnog imuniteta, jer četverodnevni prehrambeni program ubrzo dovodi do jednolinčnog ponavljanja vrste hrane, zbog čega tijelo pojačano gubi nutrijente i mikroelemente, koje možete nadoknaditi uzimanjem dodataka za prehranu. Treba znati da un dijeta pomaže mršavjeti, ali je važnija promjena metabolizma i prihvaćanje zdravijih prehrambenih navika. Dok ste na ovoj dijeti, zbog monotone prehrane, imuni sustav vam može oslabiti, a mogu se pojaviti i probavni problemi. Voćni dan ponekad rezultira umorom i smanjenom koncentracijom. Ako se to dogodi, smanjite fizičke aktivnosti taj dan.

Četverodnevni program prehrane – un dijeta

Dijeta se sastoji od programa četiri dana: proteinski dan, škrobni dan, ugljikohidratni dan i voćni dan. Un dijeta ima svoja pravila, a zadanog redoslijeda se morate strogo pridržavati. Vaša disciplina je pola obavljenog posla.

 • Proteinski dan: kuhano ili pirjano meso bez masti, ribu, sir, jaja, jogurt ili tofu.
 • Škrobni dan: žitarice i mahunarke uz kuhano povrće ili salate bez masnoća, a dopuštena je i kriška kruha.
 • Ugljikohidratni dan: Smijete jesti sve namirnice od brašna.
 • Voćni dan: svježe voće, kompoti, voće sa grilla.

Jednostavna pravila prehrane – un dijeta

UN dijeta ima jednostavna pravila kojih se svatko, bez ikakvih problema i vodstva sa strane, može pridržavati: Doručak je u UN dijeti svih 90 dana isti, voće i to u paru (dvije jabuke, dvije naranče itd).  Ručak i večera su prema predloženom rasporedu također isti, ali večera treba biti količinski manje obilna od ručka. Trideseti dan dijete (jedanput mjesečno u tri mjeseca), na rasporedu je vodeni dan, no, detoksikaciju vodom možete provesti i čajem ili nezaslađenim sokovima. Un dijeta preporučuje dnevno popiti dvije litre vode. Ako na proteinski dan uz meso ribu ili jaja jedete i bistru juhu, unos vode smijete smanjiti za količinu pojedene juhe.

Naruči proizvode odmah

DODAJ PROIZVODE

OBAVEZNO pravi broj (inače dostava neće biti moguća)

Način dostave:

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

  UKUPAN IZNOS NARUDŽBE:

  Free Shipping

  Provjeren proizvod za skidanje kila

  Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

  Recenzije

  Što kažu zadovoljni korisnici?

  "Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

  Marijana L.

  Zagreb

  "Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

  Kristijan M.

  Novi Vinodolski

  "Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

  Dina P.

  Pokupsko