Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Skidanje sala oko struka

Skidanje sala oko struka

U procesu gubljenja kila i vježbanja estetika tijela svima nam je bitna. Svi imamo područja na tijelu koja sporije napreduju kroz trening od drugih. Znate i sami koliko fora ima na temu muškaraca koji imaju ogroman torzo i minijaturne nogice. Tako oblikovani muškarci često imaju problem s genetikom koja im ne dopušta da se određene skupine mišića razvijaju jednakom brzinom kao i druge, a neki jednostavno ne rade vježbe za noge.

Ipak, najčešći ovakav problem javlja se uz skidanje sala oko struka koje je kod mnogih žena i muškaraca vrlo tvrdoglavo. Genetiku ne možemo uvjetovati, ali uvijek postoje načini da se više poradi na određenom području:

Skidanje sala oko struka – pojačajte vježbe abdomena

Isto kako muškarci u teretani često pridaju više pažnje rukama i ramenima od svojim nogu, tako i vi možete dati više pažnje svom abdomenu kako biste postigli brže rezultate. U startu morate biti svjesni da Vam tijelo jednostavno reagira na trening na način da više oblikuje Vaše ruke ili noge, a ne struk. Skidanje sala oko struka postignite tako da radite više različitih vježbi za trbuh. Postoje mnoge varijacije trbušnjaka koje možete raditi. Naše tijelo brzo će se naviknuti na onu jednu vježbu koju radite i da biste ga dodatno oblikovali morate staviti Vaše tijelo pod nove fizičke napore na koje nije naviklo. Zbog toga, za skidanje sala oko struka puno ćete napraviti ako svakim treningom radite drukčije vježbe za trbuh. Najbolje metode moći ćete naći i online, no savjeti ljudi koji se bave fitnessom ipak imaju prioritet. Oni će Vam znati pomoći uz svoje iskustvo u ovoj branši.

Skidanje sala oko struka – ne očekujte rezultate odmah

Ako Vam je struk kritično područje, znajte da u startu kad počnete vježbati i pravilno se hraniti možda neće biti rezultata. To ne znači da radite nešto krivo, jednostavno dajte vremena tijelu da postepeno počne oblikovati se. Skidanje sala oko struka doći će naknadno. Ukoliko uočite promjenu na drugom dijelu tijela, to ipak znači da nešto dobro radite. Skidanje sala oko struka doći će na red.

Skidanje sala oko struka – dopustite vlastitoj genetici da Vas oblikuje

Ukoliko imate problem sa salom oko struka, možda biste jednostavno trebali pustiti svom tijelu da postepeno preoblikuje sva područja na Vašem tijelu onako kako genetika to dopušta. Ukoliko se dovoljno dugo bavite fitnessom i odlazite na treninge redovito uz zdravu prehranu, rezultati će doći prije ili kasnije. Možda skidanje sala oko struka neće doći odmah na početku, možda će doći tek na kraju. Ipak, sigurno se neće dogoditi da Vam se na struku neće promijeniti baš ništa. Pustite svoju genetiku da odradi Vašu transformaciju kako je zamislilo i prije ili kasnije doći će na red i tvrdoglavo salo koje Vam smeta.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko