Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

Keto dijeta

Keto dijeta

Keto dijeta – zdrava prehrana i gubitak kilograma

Ako imate problema sa viškom kilograma, a želite ih izgubiti na zdrav i praktičan način, keto dijeta je pravo rješenje za vas. Mnogi se sve više okreću zdravijem načinu prehrane iz raznih razloga, a sa keto dijetom možete izgubiti značajnu količinu kilograma, što također doprinosi vašem općenitom zdravstvenom stanju. Osobe sa značajnim viškom kilograma mogu patiti od mnogih tegoba kao što su visoki tlak, dijabetes, poteškoće s disanjem, a zdravija prehrana vam itekako može pomoći u rješavanju navedenih tegoba. Ovdje se ne radi isključivo o mršavljenju već o stjecanju kontrole nad vlastitim zdravljem kako bismo živjeli ispunjeniji i kvalitetniji život.

Keto dijeta i dobre namirnice

Keto dijeta je tip prehrane koji potiče konzumiranje namirnica sa višim udjelom masti kako bi se u organizmu potaklo korištenje masti kao hranjive tvari iz koje organizam dobiva potrebnu snagu i energiju. Na taj način tijelo troši masne naslage i gubi kilograme. U keto dijeti nema izričito zabranjenih namirnica, no kako je ovdje riječ o prehrani sa niskim udjelom  ugljikohidrata, poželjnije su namirnice koje imaju niski udio ugljikohidrata i viši udio masti. Dobre namirnice koje se preporuča konzumirati su jaja, avokado, masnija riba poput skuše i divljeg lososa, jogurt, maslac, vrhnje, punomasni sirevi poput na primjer kozjeg sira i mozzarelle. Što se tiče mesa, u ovakvom tipu prehrane konzumira se meso divljači i govedine. Osobe koje su na keto prehrani, mogu birati između više vrsta ulja koje će koristiti u prehrani i tako održavati raznovrsnu i zanimljivu prehranu. Dobra ulja koja se preporučuju u prehrani su maslinovo ulje, avokado ulje, kokosovo ulje i također sezamovo ulje.

Keto dijeta – prehrana na bazi zdravih masti

Keto dijeta je pravi izbor prehrane ukoliko želite konzumirati više zdravih masti i smanjiti unos ugljikohidrata. Riječ je o blagoj i hranjivoj prehrani gdje možete konzumirati meso i povrće u jednakoj količni, no odabirete meso i povrće koje će vam pomoći da potaknete organizam na trošenje masti koje su već pospremljene u vašim zalihama i korak po korak, trošite stare zalihe masti. Na taj način se zdravo hranite, a opet mršavite jer organizam ne pohranjuje masti iz hrane već ih pojačano troši. Riječ je o čistom prirodnom procesu, naime, kad smanjite unos ugljikohidrata i pojačate unos dobrih masti, na taj način potičete organizam na stvaranje ketona, odnosno povećaje razine ketona u krvi. Taj proces se također naziva ketoza i osobama koje se tek počnu hraniti prema pravilima keto dijete, obično treba neko vrijeme da dođu u fazu ketoze.

Keto dijeta – stvaranje zdravih navika

Keto dijeta je najbolji izbor za sve osobe koje žele odbaciti loše prehrambene navike. Ovo nije samo dijeta, već način života u kojemu se ljude potiče da konzumiraju uistinu zdrave i hranjive namirnice koje organizam potiču da na prirodan način iskorištava postojeće masne zalihe. Kako bi još brže gubili kilograme i zadržali vitku figuru, preporuča se odabrati neki redovni oblik vježbanja kako bi izgubljeni kilogrami i ostali izgubljeni kilogrami.

Naruči proizvode odmah

DODAJ PROIZVODE

OBAVEZNO pravi broj (inače dostava neće biti moguća)

Način dostave:

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

  UKUPAN IZNOS NARUDŽBE:

  Free Shipping

  Provjeren proizvod za skidanje kila

  Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

  Recenzije

  Što kažu zadovoljni korisnici?

  "Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

  Marijana L.

  Zagreb

  "Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

  Kristijan M.

  Novi Vinodolski

  "Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

  Dina P.

  Pokupsko