Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Diet Drops - stavlja tijelo u stanje ketoze

Za one koji nisu navikli računati kalorije

 • povećava stopu metabolizma do 70%
 • zaustavlja proizvodnju glukoze i masnih stanica do 150%
 • pomaže tijelu sagorjeti masnoću i pretvoriti u energiju
 • zaustavlja stvaranje bora i celulita
 • smanjuje hormon stresa kortizol i poboljšava mentalno zdravlje
 • obnavlja funkcije mozga i živčanog sustava

 

 

 

Keto dijeta jogurt

Keto dijeta jogurt

Keto dijeta jogurt – jednostavni način prehrane

Mnogi ostanu zbunjeni kad čuju za keto dijeta jogurt, no ovdje je riječ o veoma jednostavnoj prehrani koja ne oduzima puno vremena za pripremu i nudi bezbroj mogućnosti što se tiče izbora hrane i sastojaka.  Osobe koje mnogo vremena provode na poslu, nemaju previše mogućnosti za pripremu kompliciranih jela koji zahtjevaju nabavku nekih rijetkih i egzotičnih sastojaka. Osobe koje su stalno u pokretu i jurnjavi za obavezama, trebaju jednostavna jela koja se mogu pripremati na više načina, bitno je samo da pripremate hranu koja je bogata masnim kiselinama, a siromašna ugljikohidratima. Keto dijeta s jogurtom je popularna upravo zbog toga što ništa nije zabranjeno. Namirnice koje sadrže visoki udio ugljikohidrata, jednostavno mijenjate za namirnice koje sadrže više dobrih masti, što vam opet ostavlja puno mogućnosti za kreiranje primamljivih jela.

Keto dijeta jogurt – mliječni proizvodi koji su dozvoljeni

Keto dijeta jogurt je odlična za ljubitelje mliječnih proizvoda, osobe koje uživaju u mozzareli ili grčkom jogurtu, konačno dolaze na svoje jer upravo mliječni proizvodi sa većim udjelom mliječnih masti su itekako preporučljivi. Također, maslac je odličan izbor ako se odlučite na ovakvu vrstu prehrane jer nema u sebi ugljikohidrata, a ima idealnu količinu omega masnih kiselina.  Osobe koje se strogo pridržavaju pravila dijete, također paze da konzumiraju punomasno slatko i kiselo vrhnje, te kada se zažele malo šlaga, biraju slatko vrhnje sa visokim udjelom masnih kiselina i obično ga zaslade sa zaslađivačem koji sadrži minimalan postotak ugljikohidrata.

Keto dijeta jogurt – koje sireve smijem jesti kada sam na keto dijeti?

Keto dijeta jogurt je prehrana koja dozvoljava gotovo sve mliječne proizvode koji imaju minimalan udio ugljikohidrata, a postoje proizvodi poput maslaca koji sadrži nula posto ugljikohidrata. Ljubitelji sireva ne moraju očajavati, jer u keto dijeti s jogurtom možete slobodno uživati u siru, no birajte sireve poput mascarpone, brie, creme fraiche, ementalera, parmezana, ricottu, fete, gorgonzole, camembera i cheddara, zrnatog sira,  no poželjno je da u određenim sirevima ne pretjerujete sa konzumacijom jer neki od njih, poput ricotte i mascarponea ipak sadrže određenu manju količinu ugljikohidrata.

Keto dijeta jogurt – kako kombinirati mliječne proizvode u receptu

Keto dijeta jogurt nudi kvalitetne i relativno brze rezultate ukoliko se držite hrane koja je bogata masnoćama, a sadrži malo ili uopće na sadrži ugljikohidrate. Mnoge osobe koje se odluče na takvu prehranu, najčešće nastave i kasnije sa pridržavanjem pravila uz manje izmjene po svom ukusu, naročito kada su u pitanju mliječni proizvodi. Što de tiče mlijeka, ono se ne preporuča iz više razloga, a također i sladoled je poželjno isključiti iz prehrane. Ostale proizvode tipa feta sira možete kombinirati i sa raznim vrstama salate, koje vam mogu služiti i kao konkretan obrok jer možete uz njih kombinirati i meso. Sireve poput ementalera i gaude možete kombinirati u kajgani jer su jaja itekako poželjna u keto prehrani.

diet drops

Diet Drops - stavlja tijelo u stanje ketoze

Za one koji nisu navikli računati kalorije

 • povećava stopu metabolizma do 70%
 • zaustavlja proizvodnju glukoze i masnih stanica do 150%
 • pomaže tijelu sagorjeti masnoću i pretvoriti u energiju
 • zaustavlja stvaranje bora i celulita
 • smanjuje hormon stresa kortizol i poboljšava mentalno zdravlje
 • obnavlja funkcije mozga i živčanog sustava

 

 

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko