Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Skidanje kilograma

Skidanje kilograma

Gubitak tjelesne težine nije lako postići, a skidanje kila na umu je mnogobrojnim ženama i muškarcima svaki dan. U principu, višak kilograma prati ljude koji nisu fizički aktivni, ljude koji nekontrolirano uživaju u hrani i piću i one koji imaju genetske predispocije za pretilost. Ipak, u kontroliranom načinu života, koji bi si svaki pojedinac trebao odrediti, gubitak kila je moguć. Premda ovo nije nikad lak zadatak, uz redovitu tjelovježbu i pažljive prehrambene navike rezultati će se vidjeti. Za generalno skidanje kilograma postoje osnovni postulati koje svatko treba pročitati više puta jer, premda jednostavni, često se zaborave.

Skidanje kilograma – zaboravite na brze rezultate

Za pojedince koji se odlučuju skidati kile putem brzih dijeta i programa, treba spomenuti kako ovakva metoda djeluje na proces skidanja kila. Naime, brzi programi dijeta mogu donjeti brze rezultate, no ono što ste napravili je zapravo naveli svoj organizam da brzo promijeni svoje navike. Vaš metabolizam ipak će se vratiti u normalu nakon Vašeg programa, a povratak na stare navike brzo će nulificirati rezultate brzog programa. Skidanje kilograma nije moguće odraditi zdravo preko noći pa ako želite rezultate koji neće odmah nestati postepeno skidanje kila najbolji je oblik gubljenja na tjelesnoj težini.

Skidanje kilograma – tjelovježba kao katalizator promjene

Premda je prehrana glavni faktor za gubljenje kila, tjelovježba je također neophodna. Tjeranjem vlastitog organizma na fizički napor Vaše tijelo se ponovno oblikuje i poprima novi oblik u skladu s Vašim aktivnostima. Neovisno o tome bavite li se kardio treningom ili bodibildingom Vaše tijelo reagirat će na Vaše aktivnosti, a gubljenje kilograma odvijat će se brže. Tjelovježba je doslovno način da ubrzate gubljenje viška mase koje nosite na svom tijelu. Kako biste postigli kalorijski deficit, odnosno više energije u danu potrošili nego unjeli, bitno je da tu energiju u danu pošteno potrošite.

Skidanje kilograma – prehrana je osnova za svako skidanje kila

Pitajte bilokojeg nutricionista ili osobnog trenera o odnosu prehrane i vježbanja i većina će Vam reći da je prehrana puno bitnija. Iscrpan trening neće biti dovoljan za skidanje kilograma ukoliko ga kasnije poništite s lošim obrokom primjerice brzom hranom. Kao što smo već rekli, treninzi su samo katalizatori promjene, a osnova promjene je Vaša prehrana. Unošenjem pravih namirnica dat ćete tijelu sve potrebno za skidanje kilograma. Osnove prehrane za gubitak tjelesne težine svima su poznate: izbaciti brzu hranu, gazirane sokove, alkohol, povećati unos vode, jesti više proteina i puno povrća.

Za skidanje kilograma potrebno je znati osnovne postulate: tjelovježba je bitna, ali još bitnija je prehrana i prehrambene navike. Za najbolje rezultate bitno je ozbiljno se primiti plana prehrane i dedicirano odlaziti na treninge. A skidanje kilograma u takvim uvjetima ide samo od sebe.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko