Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Diet Drops - stavlja tijelo u stanje ketoze

Za one koji nisu navikli računati kalorije

 • povećava stopu metabolizma do 70%
 • zaustavlja proizvodnju glukoze i masnih stanica do 150%
 • pomaže tijelu sagorjeti masnoću i pretvoriti u energiju
 • zaustavlja stvaranje bora i celulita
 • smanjuje hormon stresa kortizol i poboljšava mentalno zdravlje
 • obnavlja funkcije mozga i živčanog sustava

 

 

 

Keto dijeta gubitak kilograma

Keto dijeta gubitak kilograma

Keto dijeta gubitak kilograma – lagano i brzo uz pravu dijetu

Keto dijeta gubitak kilograma nije jednostavan postupak, jer je potrebna čvrsta odluka da zaista želite postići svoj cilj i naravno, ovisi o tome koliko kilograma želite ili morate izgubiti. Svaka osoba je različita, ima drukčije navike i tempo života. Treba imati na umu da niti prekomjerna težina nije došla preko noći niti je uvijek razlog hrana. Nekada su u pitanju hormonalni poremećaji, nekada stresni i traumatični događaji u životu koji znaju biti okidač za mnoge zdravstvene probleme. Prije nego se odlučite na keto prehranu, bilo bi dobro da porazgovarate sa svojim liječnikom o tome i o vašem stvarnom zdravstvenom stanju. Keto dijeta gubitak kilograma može ići lako i brzo ukoliko to zaista želite i pravi odabir hrane može učiniti čuda za vas. Uz keto prehranu, i vi možete otkriti da je hrana izvor zdravlja!

Keto dijeta gubitak kilograma – pravi izbor hrane vodi vas do cilja

Keto dijeta gubitak kilograma često zvuči nestvarno dobro, no ovdje je doista riječ o tome da samo treba smanjiti ili odbaciti ono što nam stvara probleme. Uz moderan način života, mnogi ljudi su počeli konzumirati previše ugljikohidrata. Većina također misli da je samo u pitanju kruh i tjestenina, no ugljikohidrati se kriju i u voću i povrću, nekim mliječnim proizvodima, mnogim slasticama za koje ne biste nikada to rekli. Ugljikohidrati u spoju sa još nekim drugim tvarima u našem organizmu također stvaraju čuda, no ne uvijek ona koja bi mi željeli. Nitko ne posegne za avokadom ili celerom kada se osjeća tužno zbog prekida s voljenom osobom ili kada ima loš dan poslu, zar ne? Posegnut ćete za čokoladom, sladoledom, čipsom, otići s društvom na pizzu, itd. Niste se udebljali zbog dvije ili tri takve epizode, to se dogodila zbog godina i godina takvog stila života. Tijelo se naviklo taložiti masne naslage sa strane, a ugljikohidrati su glavni izvor energije, uz to događaju se tu još mnogi drugi procesi koji su štetni za vaš organizam. Na psihičkoj bazi, navikli ste na brza rješenja i keto dijeta gubitak kilograma zvuči kao nešto zamorno i mučno. Istina je drukčija, no činjenica je da ćete u prvih tjedan dana htjeti odustati barem pet puta jer će vaše tijelo biti u stanju šoka nakon promjene prehrane. Osjećat ćete vrtoglavicu, slabost, nervozu, još mnogo toga ali to su prolazni simptomi. S vremenom, tijelo će se naviknuti na nova pravila i osjećat ćete olakšanje.

Keto dijeta gubitak kilograma – vitka figura u par koraka

Keto dijeta gubitak kilograma će ići sve lakše kako vrijeme bude odmicalo. Istraživanja jednog njemačkog instituta su pokazala da ispitanici kroz bili ugodno iznenađeni koliko vrsta ukusnih jela se može pripremiti koristeći samo hranu sa visokim udjelom masti i niskim udjelom ugljikohidrata. Keto dijeta gubitak kilograma je išlo još brže uz redovnu tjelovježbu, a uz sitne korekcije, mnogi su se i nastavili hraniti prema keto pravilima. Ovakav tip prehrane vam može pomoći poboljšati zdravstveno stanje. Ali ako imate zdravstvenih problema, naročito ako su povezani s visokim tlakom ili bubrezima, nemojte samostalno donositi odluke o prehrani već prvo zatražite mišljenje svojeg liječnika.

diet drops

Diet Drops - stavlja tijelo u stanje ketoze

Za one koji nisu navikli računati kalorije

 • povećava stopu metabolizma do 70%
 • zaustavlja proizvodnju glukoze i masnih stanica do 150%
 • pomaže tijelu sagorjeti masnoću i pretvoriti u energiju
 • zaustavlja stvaranje bora i celulita
 • smanjuje hormon stresa kortizol i poboljšava mentalno zdravlje
 • obnavlja funkcije mozga i živčanog sustava

 

 

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko