Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Diet Drops - stavlja tijelo u stanje ketoze

Za one koji nisu navikli računati kalorije

 • povećava stopu metabolizma do 70%
 • zaustavlja proizvodnju glukoze i masnih stanica do 150%
 • pomaže tijelu sagorjeti masnoću i pretvoriti u energiju
 • zaustavlja stvaranje bora i celulita
 • smanjuje hormon stresa kortizol i poboljšava mentalno zdravlje
 • obnavlja funkcije mozga i živčanog sustava

 

 

 

Keto dijeta jelovnik

Keto dijeta jelovnik

Keto dijeta jelovnik – zdrav obrok svaki dan

Keto dijeta jelovnik nije poput ostalih dijeta gdje vam se rigorozno određuje što i kako jesti svaki dan. Ovdje je riječ zdravom načinu prehrane gdje imate bezbroj namirnica koje sadrže viši udio masti i možete ih pripremati kako god želite i konzumirati koliko god želite. U keto dijeta jelovniku se potiče konzumiranje hrane sa smanjenim udjelom ugljikohidrata, kao na primjer zeleno lisnato povrće, tikvice, gotovo sve vrste mesa, također crveno meso, mliječne proizvode koji sadrže visoki udio mliječnih masti, itd. Riječ je o maksimalno uravnoteženoj prehrani koja ne mora biti jednolična već možete kombinirati mnogo toga i imajte na umu da ovdje nije riječ o odricanju, već o zdravom odabiru u svako doba dana.

Keto dijeta jelovnik – ukusna hrana na kreativan način

Keto dijeta jelovnik je odličan izbor za osobe koje žele jesti hranu koja im neće stvarati osjećaj težine, a opet ne žele rigoroznu prehranu sa svega nekoliko odabranih namirnica, pošto takav način prehrane brzo postane dosadan i monoton. U ovom slučaju, možete imati bogati meni svaki dan i opet mršavite, jer vaš obrok će sadržati minimalnu količinu ugljikohidrata ili neće uopće sadržavati ugljikohidrate, koji su najčešći razlog osjećaja težine u želucu i nakupljanju suvišnih kilograma. Sa keto dijeta jelovnikom osobe same kreiraju obroke za svaki dan unaprijed ili ukoliko žele, mogu složiti unaprijed za cijeli tjedan što će jesti za doručak, ručak i večeru. Kombinirajte meso i povrće, čak imate i recepte za ukusne deserte u kojima možete uživati bez osjećaja grižnje savjesti jer su svi sastojci sa minimalnim, gotovo nikakvim udjelom ugljikohidrata.

Keto dijeta jelovnik – isplanirajte obroke unaprijed

Keto dijeta jelovnik možete sastaviti i do tjedan dana unaprijed i zato se izvrsno uklapa u moderan način života koji često zna biti veoma stresan. Mnogi prezaposleni građani koji unatoč obavezama, žele imati ukusne i zdrave obroke, često puta upoznaju svoje ukućane sa pravilima keto dijeta jelovnika koji su zapravo veoma jednostavni. Najbitnije je znati sastav hrane koju konzumirate i koju vam vašu ukućani pripremaju, te na koji način pripremaju obroke. Često puta se cijela obitelj odluči prebaciti na keto prehranu na neko vrijeme, jednostavno im je tako lakše funkcionirati i valja napomenuti da ukoliko vi ili vaš član imate određenih zdravstvenih problema, da se prije nekih većih odluka o promjeni prehrane, posavjetujete sa svojim liječnikom oko toga.

Keto dijeta jelovnik – zdravlje dolazi kroz hranu

Keto dijeta jelovnik se može prilagoditi za svaku osobu, ovisno o tome kakvoga ste zdravlja. Ukoliko bolujete od dijabetesa ili vam bubrezi nepravilno funkcioniraju, nemojte samostalno odlučivati o keto dijeta jelovniku već je poželjno da se obratite svom liječniku. Također, keto dijeta se ne preporuča trudnicama niti osobama kojima je narušena funkcija gušterače. Ovaj tip prehrane potiče proizvodnju ketona i potiče se rast masnoće u krvi, što značajno utječe na cijeli organizam i u određenim zdravstvenim stanjima nije preporučljivo.

diet drops

Diet Drops - stavlja tijelo u stanje ketoze

Za one koji nisu navikli računati kalorije

 • povećava stopu metabolizma do 70%
 • zaustavlja proizvodnju glukoze i masnih stanica do 150%
 • pomaže tijelu sagorjeti masnoću i pretvoriti u energiju
 • zaustavlja stvaranje bora i celulita
 • smanjuje hormon stresa kortizol i poboljšava mentalno zdravlje
 • obnavlja funkcije mozga i živčanog sustava

 

 

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko