Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Diet Drops - stavlja tijelo u stanje ketoze

Za one koji nisu navikli računati kalorije

 • povećava stopu metabolizma do 70%
 • zaustavlja proizvodnju glukoze i masnih stanica do 150%
 • pomaže tijelu sagorjeti masnoću i pretvoriti u energiju
 • zaustavlja stvaranje bora i celulita
 • smanjuje hormon stresa kortizol i poboljšava mentalno zdravlje
 • obnavlja funkcije mozga i živčanog sustava

 

 

 

Keto dijeta nuspojave

Keto dijeta nuspojave

Keto dijeta nuspojave – mogući utjecaj keto prehrane

Svaki tip prehrane može izazvati određene nuspojave kod nekih ljudi, tako je moguće da se pojave i keto dijeta nuspojave. Ako dulje vrijeme provedete na prehrani bogatoj ugljikohidratima, s vremenom ćete sve češće osjećati umor, pojačanu potrebu za snom, slabu koncentraciju, probleme sa probavom i osjećaj težine u želucu nakon svakog obroka. Kada se prebacite na ovakav tip zdrave prehrane sa većim udjelom masti nego ugljikohidrata, potreban je period prilagodbe vašeg organizma na unos hrane drugačijih vrijednosti, te je moguće da vam se pojavi neka od keto dijeta nuspojava.

Keto dijeta nuspojave – promjene u metabolizmu zbog promjene prehrane

Većina osoba koje su doživjele neke keto dijeta nuspojave, najčešće su spominjale osjećaj slabosti u prvom tjednu tokom prelaska na keto prehranu, koji je razumljiv jer ukoliko je osoba navikla na jaču prehranu bogatu ugljikohidratima, tako je i organizam jednostavno navikao da iz ugljikohidrata izvlači energiju i snagu, te usred promjene prehrane može se očekivati i pad energije. Tijelo kroz hranu više ne unosi uobičajenu dozu ugljikohidrata, također više ne izlučuje  inzulin u mjeri u kojoj je izlučivao kako bi se pohranio šećer koji se unosio kroz konzumaciju ugljikohidrata, te iz tog razloga razina šećera može pasti i osoba može osjetiti utjecaje hipoglikemije. To je samo jedna u nizu mogućih keto dijeta nuspojava, stoga je potrebno paziti na unos potrebnih tvari jer većina navedenih nuspojava se pojavljuje zbog nedostataka vitamina i minerala.

Keto dijeta nuspojave – poteškoće sa spavanjem

Moguće keto dijeta nuspojave su također i poteškoće sa snom, odnosno problemi sa nesanicom. Često ga uzrokuje niska razina inzulina , uz koju se također veže i niska razina serotonina, poznatijeg još kao i hormon sreće. Ono što mnogi ne razumiju, serotonin je veoma bitan hormon koji vrši ulogu prenosioca živčanih impulsa u mozak, te na taj način sudjeluje u balansiranju većine tjelesnih funkcija, između ostaloga i san. Uz deficit serotonina se vežu depresija, nagle promjene raspoloženja, poteškoće sa spavanjem itd. Ovu keto dijeta nuspojavu  možete regulirati uz konzumaciju voća i povrća, tamne čokolade, mliječne proizvode, te određenu količinu ugljikohidrata. Pojedite takav manji obrok prije spavanja koji sadrži manju količinu proteina i ugljikohidrata i razinu serotonina ćete uspješno držati u balansu.

Keto dijeta nuspojave – posljedice dugotrajne keto dijete

Keto dijeta nuspojave najčešće se pojave unutar prvih tjedan dana i okvirno u tom vremenskom roku i nestanu same od sebe, većina osoba osjeti nuspojave poput glavobolja, dekoncentracija, povremeni grčevi u mišićima, slabost, nervoza, itd. Osobe koje ne paze na unos vlakana već se rigorozno drže pravila keto prehrane, mogu iskusiti i opstipaciju, odnosno zatvor te dugoročno patiti od loše probave, što za sobom povlači mnoge neugodne posljedice. Istraživanja također pokazuju da, ukoliko se keto prehranu dulje vrijeme prakticira, dolazi do vrlo neugodnih keto dijeta nuspojava, a to je ketoacidoza, odnosno zakiseljavanje krvi koje se događa zbog nakupljenih ketona koji opterećuju rad bubrega i jetre. Osobe koje pate od ketoacidoze imaju neugodan zadah,  te im tijelo poprima miris acetona i urina.

diet drops

Diet Drops - stavlja tijelo u stanje ketoze

Za one koji nisu navikli računati kalorije

 • povećava stopu metabolizma do 70%
 • zaustavlja proizvodnju glukoze i masnih stanica do 150%
 • pomaže tijelu sagorjeti masnoću i pretvoriti u energiju
 • zaustavlja stvaranje bora i celulita
 • smanjuje hormon stresa kortizol i poboljšava mentalno zdravlje
 • obnavlja funkcije mozga i živčanog sustava

 

 

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko