Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

VMA dijeta

VMA dijeta

Medicinska (bolnička) dijeta –  VMA dijeta

Ova dijeta svoj naziv duguje kardiologu koji ju je osmislio za svoje srčane bolesnike i prvo je provodio na bolesnicima koji su ležali na odjelu kardiologije. Zato je VMA dijeta koja se svijetom munjevito proširila, poznata i kao bolnička ili medicinska dijeta. Ima nešto zadivljujuće u rezultatima te dijete, u samo dva tjedna, točnije 15 dana možete skinuti 10 – 15 kilograma. Treba naglasiti da VMA dijeta ima svoja pravila, dozvoljene i zabranjene namirnice i ne bi se u nju trebalo upuštati bez savjetovanja sa svojim liječnikom, naročito ako imate problema sa bubrezima ili neke druge kronične bolesti. Bilo bi najbolje kad bi vaš program mršavljenja po VMA dijeti nadzirao profesionalni nutricionist.

Zdravo mršavljenje – VMA dijeta

Iako je VMA dijeta osmišljena za srčane bolesnike, ona je itekako primjenjiva i još efikasnija kod zdravih osoba. Dijeta se sastoj od tri ciklusa po 5 fana, a pauza između ciklusa treba biti 2 dana. Nakon dijete od 15 dana, preporučena pauza je najmanje dva tjedna, prije nego što se odlučite ponoviti dijetu. Dijeta je prilično rigorozna, morate se pridržavati ograničenih kalorija, ako želite rezultate. Pijte najmanje dvije litre vode tijekom VMA dijete. Uz brzo, a ipak zdravo mršavljenje, riješit ćete se i celulita. Ovu popularnu bolničku dijetu mogu držati baš svi, a preporučuje se osobama sa srčanim tegobama i problemima sa štitnjačom, naročito dijabetičarima. Ako ste zdravi, za ovu dijetu morate biti samo disciplinirani.

Dozvoljene namirnice – VMA dijeta

Temelj dvotjednog dijetnog plana su kombinacija agrumi, proteinskog kruha, kruha ili krekera napravljenog od brašna cjelovitih žitarica, čaja, kave, jaja, mesa i ribe te povrće s većom količinom vode. U nastavku dijete (ponovljeni dvotjedni ciklus VMA dijete) citrusno voće može biti zamijenjeno s drugim sezonskim voćem ili povrćem poput rotkvica, mrkve, celera, salata, rajčice, tikvica, gljiva i slično. Za trajanja VMA dijete, tijekom dana jedu se 3 obroka, doručak, ručak i večera, a grickanje među obrocima nije dopušteno. Također, potrebno je unositi dovoljno tekućine, minimalno 4 čaše, pri čemu je stavljen naglasak na unosu vode među obrocima te čaja i kave uz same obroke.

Zabranjene namirnice – VMA dijeta

VMA dijeta preporučuje konzumirati namirnice s niskim udjelom masti i ugljikohidrata što znači da se u prehrani ne koriste namirnice kao što su biljna ulja, orašasto voće, sjemenke, banana, krumpir i mahunarke. Dopušta se okus jela popraviti i obogatiti dodatkom začinskog bilja i ostalih začine, soli, papra, octa, sojinog umaka te senfa ili kečapa. Konzumacija alkohola je strogo zabranjena u VMA dijeti, kao i konzumacija mlijeka i mliječnih proizvoda, tijekom provođenja ova dijete dopušten je samo svježi posni sir. Ova dijeta se ne preporučuje djeci, adolescentima, osobama starije dobi te dojiljama. Također, zbog navedenih razloga, predstavlja i veliki rizik u izrazito aktivnih rekreativaca i sportaša, jer ograničavanje unosa kalorija ovim grupacijama donosi više štete nego koristi.

Naruči proizvode odmah

DODAJ PROIZVODE

OBAVEZNO pravi broj (inače dostava neće biti moguća)

Način dostave:

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

  UKUPAN IZNOS NARUDŽBE:

  Free Shipping

  Provjeren proizvod za skidanje kila

  Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

  Recenzije

  Što kažu zadovoljni korisnici?

  "Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

  Marijana L.

  Zagreb

  "Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

  Kristijan M.

  Novi Vinodolski

  "Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

  Dina P.

  Pokupsko