Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Medicinska dijeta

Medicinska dijeta

Bolnička dijeta – medicinska dijeta

Medicinska dijeta naziva se i bolnička dijeta, a stvorio ju je Kardiolog Herman Tarnower posve slučajno, jer je takvu prehranu primjenjivao kod srčanih bolesnika, koji su prije operacije trebali smršavjeti bez štete na vitalnosti i na snazi. Ovom dijetom u pet dana možete izgubiti između 2 i 5 kg, a u 15 dana između 10 i 15 kilograma. Medicinska dijeta spada u skupinu visoko proteinskih i nisko ugljikohidratnih dijeta, a brojanje kalorija je obavezno. U bolničkoj dijeti unos kalorija se kreće od 650 -1000 kalorija u omjerima od 43% proteina, 22, 5% masti i 34, 5% ugljikohidrata. Ovom dijetom u pet ana možete izgubiti 2 – 5 kg, a u 15 dana 10 – 15 kilograma.

Jednostavan jelovnik – medicinska dijeta

Na medicinskoj dijeti dnevno jedete 3 obroka, doručak, ručak i večeru i bez grickalica između obroka. Pijte minimalno dvije litre vode, a od ostalih tekućina pijte nezaslađen čaj i također nezaslađenu crnu kavu. Medicinska dijeta zabranjuje alkohol i mliječne proizvode, iznimno si možete dopustiti posni svježi sir. Dijeta se ponavlja triput po pet dana ili manje ako želite izgubiti manje kilograma. Ako je potrebno izgubiti više kilograma, ponovit ćete dijetu, ali potrebno je nakon svakih 15 dana dijete napraviti dvotjednu pauzu.
1. DAN
Doručak: 1 naranča, 4 krekera, 1 šalica kave ili čaja (nezaslađeno)
Ručak: 1 naranča, 1 kuhano jaje, 1/2 šalice jogurta.
Večera: 2 rajčice, 2 kuhana jaja, 1 krastavac ili1/2 oprane zelene salate.

2. DAN
Doručak: 1 naranča, 4 krekera, 1 šalica kave ili čaja (nezaslađeno)
Ručak: 1 naranača, 1 kuhano jaje, 1/2 šalica jogurta.
Večera: 1 Pljeskavica (125 g mljevenog mesa), 1 naranča, 1 rajčica, 4 krekera, 1 šalica kave ili čaja (nezaslađeno)

3. DAN
Doručak: 1 naranča, 4 krekera, 1 šalica kave ili čaja (nezaslađeno).
Ručak: 1 naranča, 1 kuhano jaje, 1/2 šalice jogurta, 1 zelena salata ili 2 krastavca, napici (nezaslađeno).
Večera: 1 Pljeskavica (125 g mljevenog junećeg mesa)1 naranča, 4 krekera, 1 šalica kave ili čaja (nezaslađeno)

4. DAN
Doručak: 1 naranča, 4 krekera, 1 šalica kave ili čaja (nezaslađeno).
Ručak: 125 g nemasnog sira, 1 rajčica, 4 krekera.
Večera: 1 Pljeskavica (125 g mljevenog junećeg mesa)4 krekera, 2 rajčice, 1 jabuka.

5. DAN
Doručak: 1 naranča, 4 krekera, 1 šalica kave ili čaja (nezaslađeno).
Ručak: 200 g kuhane ribe ili piletine, 4 krekera, 1 rajčica.
Večera: 500 g kuhanog povrća, 1 kuhano jaje, 1 rajčica.

Narančina dijeta – medicinska dijeta

Naranče su niskokalorično voće puno pektina i vitamina C, nemaju masnoća i imaju u prosjeku 3. 1 gram vlakana. Vlakna vežu vodu u organizmu te stoga potiču rad crijeva i ostavljaju osjećaj sitosti.
Nutritivna vrijednost u 100 grama naranče je:
47 kalorija, 0, 1 gram masti, 12 grama ugljikohidrata, vitamine A, C i B6, 0. 9 grama bjelančevina, kalij, kalcij, magnezij i željezo.
Medicinska dijeta zbog naranči sadrži dovoljno potrebnih minerala i vitamina. Dijetalna vlakna i vitamin C čuvaju imunitet i zdravlje probavnog sustava. Konzumiranje naranči je i svojevrsni energetski stimulans. Za vrijeme medicinske dijete doručak je za svaki dan isti i sastoji se od:
1 naranče, 4 krekera, šalice nezaslađenog čaja ili kave.
Naranče ili narančin sok su prisutni i u ostalim dnevnim obrocima, zato se medicinska dijeta zove i narančina dijeta.

Brzo mršavljenje – medicinska dijeta

Za brzo mršavljenje treba smanjiti dnevni unos kalorija, a upravo medicinska dijeta je razvila takav niskokalorični režim prehrane. Vi doista brzo mršavite, ali kod smanjenog unosa kalorija treba voditi računa o gubitku i samo smanjenom unosu nutrijenata poput kalcija, vitamina topivim u mastima i esencijalnih masnih kiselina, koje možete nadomjestiti nekim multivitaminskim dodacima. Medicinska dijeta se ne preporučuje djeci, adolescentima, osobama starije dobi te dojiljama, ali zbog navedenih razloga, predstavlja i veliki rizik kod izrazito aktivnih rekreativaca i sportaša i kod trudnica. U medicinskoj dijeti se mijenja metabolizam, razina inzulina, i trebate dovesti paziti na funkcije jetre i bubrega. Brzo mršavljenje obično se odnosi na proaktivno upravljanje prehranom, kondicijom i zdravim ponašanjem koje provodi liječnik. Ovi programi često uključuju sveobuhvatno metaboličko ispitivanje i medicinsku dijagnostiku radi praćenja fizioloških pomaka tijekom programa. Iako medicinski programi mršavljenja imaju puno veću stopu uspjeha od većine prehrambenih režima kojima se samostalno upravlja, oba su često usmjerena na isti bitni cilj: poboljšanje prehrambenih navika i navika pojedinca.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko