Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Dijeta

Dijeta

Terapijska dijeta – dijeta

Svaka dijeta je programirani ili propisani režim prehrane za neko kraće ili duže razdoblje. Postoje neka akutna zdravstvena stanja za koja je dijeta nužna kao prateći terapijski postupak. Probavni problemi praćeni dijarejom (proljevima) zahtijevaju terapijsku dijetu dok se zdravstveno stanje ne normalizira. Nadalje neke bolesti tijekom liječenja propisuju i strogi režim prehrane, pa tako dijabetičari dobiju dijabetičku dijetu, neki drugi zdravstveni problemi trebaju neslanu dijetu, a i pripreme za neke operacije često podrazumijevaju neku od propisanih dijeta. Sve dijete koje su prateći protokol nekog procesa liječenja su terapijske dijete i u pravilu su pod nadzorom liječnika.

Dijeta kao pomodni trend – dijeta

Živimo u vremenu kulta tijela, u vremenu kada je moderni čovjek opsjednut svojim tijelom i svojim izgledom. U zadnjih pedesetak godina raznovrsne, često i neprovjerene dijete postale prateći trend modernog načina života. Namnožilo se mnoštvo raznoraznih dijeta i sve obećavaju brze i čudesne rezultate. Nažalost, taj trend je donio i dva teška poremećaja u prehrani, anoreksiju i bulimiju. Trendovi se rađaju iz modnih diktata kako bi netko trebao izgledati i ako se netko ne uklapa u nametnute norme, pada u depresiju, osjeća se neželjeno, nevoljeno i neprihvaćeno, pa su takve osobe spremne isprobati sve čudesne dijete, ne bi li oblikovali svoje tijelu u trendi prihvatljivu figuru.

Dijeta zbog ljepote – dijeta

Djevojke na dijete idu naravno, zbog ljepote i s dijetama često kreću vrlo rano, u tinejdžerskoj dobi dok se njihovo tijelo još razvija, pa radikalne dijete u toj dobi mogu biti pogubne. Sve djevojke žele nalikovati svojim uzorima s modnih naslovnica ili instagrama i zato stalno eksperimentiraju s raznoraznim dijetama. U ovoj kategoriji susrećemo osobe koje su često čitav odrasli život na nekoj od dijeta, a u toj grupaciji je i najviše poremećaja u prehrani kao što su anoreksija i bulimija. Nema ništa loše u želji da izgledate zdravo i lijepo, dapače, korisno je povremeno provesti neku detoksikacijsku dijetu za temeljito čišćenje organizma, ali ako idete iz jedne dijete na drugu, budite oprezni da ne bude više štete nego koristi.

Dijeta zbog mršavljenja – dijeta

Dijete za mršavljenje su planirane i osmišljene za skidanje viška kilograma koji pretilim osobama itekako mogu ugrožavati zdravlje. Pretilost je posljedica modernog načina života i filozofije konzumerizma i postala je ozbiljan zdravstveni problem. Dijeta i programa za mršavljenje je mnogo i ne odgovara baš svaka dijeta svima, zato dijetu za mršavljenje treba pažljivo odabrati, ako treba voditi je pod stručnim nadzorom i odustati čim primijetite neželjene nuspojave. Uz dijetu, svakako treba i vježbati. Čuvajte se radikalnih dijeta gladovanjem, jer to nije dijeta. Svaku radikalniju promjenu u prehrani bi trebali provoditi pod stručnim nadzorom i uz stručno vodstvo, kao i program vježbi.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko