Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Diet Drops - stavlja tijelo u stanje ketoze

Za one koji nisu navikli računati kalorije

 • povećava stopu metabolizma do 70%
 • zaustavlja proizvodnju glukoze i masnih stanica do 150%
 • pomaže tijelu sagorjeti masnoću i pretvoriti u energiju
 • zaustavlja stvaranje bora i celulita
 • smanjuje hormon stresa kortizol i poboljšava mentalno zdravlje
 • obnavlja funkcije mozga i živčanog sustava

 

 

 

Keto dijeta dozvoljene namirnice

Keto dijeta dozvoljene namirnice

Keto dijeta dozvoljene namirnice – loše navike postaju prošlost

Keto dijeta dozvoljene namirnice je ustvari popis prehrambenih proizvoda i njihove stvarne hranjivosti, odnosno kolika je njihova nutritivna vrijednost. Mnogi kreću na dijetu kako bi smršavili i razvili bolju kondiciju, i to je pohvalno, ali većina osoba kroz keto prehranu zapravo počne bolje razumijevati čemu služe proteini, masti i ugljikohidrati. Mnoge osobe tada počnu shvaćati što zapravo unose u svoje tijelo, te da nije važno samo dobro se najesti i osjećati da smo toliko siti da ne možemo disati. Nije niti smisao biti na dijetama gdje konstantno osjećate glad i onda nakon nekoliko mjeseci takvog režima, odlučite stati s dijetom i tada se vratite lošim navikama i prejedanju. Sa keto dijeta dozvoljenim namirnicama nećete ići iz krajnosti u krajnost, nećete se prejedati i nećete gladovati kako bi izgubili višak kilograma. Promjeniti ćete sve svoje loše navike, jesti ukusno i zdravo spremljene obroke i postepeno gubiti kilograme.

Keto dijeta dozvoljene namirnice – zdrava hrana svaki dan na meniju

Keto dijeta dozvoljene namirnice su nam dostupne na svakom koraku, samo treba znati razliku između poželjnih namirnica i nepoželjnih namirnica. Mnoge osobe prije keto dijete nisu imale naviku jesti ribu, nekima su maksimum bile pržene lignje. Sa keto dijeta dozvoljenim namirnicama su stekli naviku barem dva puta tjedno jesti ribu, najčešće je na meniju orada, losos, tuna, oslić, sardine, pastrva. Ribe su moćni izvor zdravih masnoća, a uz njih uvijek možete kombinirati razno zeleno povrće, idealno sve vrste zelenih salata. Zdravi, biljni začini su itekako dozvoljeni, te ribu uvijek možete začiniti po želji.

Keto dijeta dozvoljene namirnice – zdrava hrana i trening

Keto dijeta dozvoljene namirnice djeluju kao odličan način gubljenja kilograma, mnoge poznate osobe su rado dijelile svoja dobra iskustva sa keto dijetom i upravo zato su mnogi odlučili dati šansu ovom tipu prehrane. Mnogi ne znaju da se ketogena dijeta koristila kao lijek za osobe koje boluju od epilepsije, te se i dandanas koristi ukoliko lijekovi ne daju rezultate, a zdrava prehrana uvijek daje dobre rezultate, samo je bitno znati točan omjer sastojaka koje koristite svaki dan. No, ukoliko je vaša želja izgubiti suvišne kilograme i izgraditi dobru kondiciju, tada je potrebno da razmislite o tome da odaberete neku vrstu fizičke aktivnosti. Sa keto dijeta dozvoljenim namirnicama ćete postići određen rezultat, no za potpunu transformaciju tijela je potrebno izabrati pravi trening za vas, nebitno što ćete izabrati, možda fitness, aerobik, jogu ili pilates .  Fizička aktivnost također pomaže tijelu da luči dobre hormone, pokrene metabolizam i omogućuje mišićima da se pokrenu. Naročito je dobro za osobe koje provedu cijeli dan u uredu sjedeći ili imaju posao na kojem cijeli dan stoje, tijelo je zbog stila života uvijek u jednoličnom položaju i zato mu dnevno treba barem sat vremena dobrog treninga da pokrene sve mišićne skupine i kroz znoj izbaci toksine iz tijela.

diet drops

Diet Drops - stavlja tijelo u stanje ketoze

Za one koji nisu navikli računati kalorije

 • povećava stopu metabolizma do 70%
 • zaustavlja proizvodnju glukoze i masnih stanica do 150%
 • pomaže tijelu sagorjeti masnoću i pretvoriti u energiju
 • zaustavlja stvaranje bora i celulita
 • smanjuje hormon stresa kortizol i poboljšava mentalno zdravlje
 • obnavlja funkcije mozga i živčanog sustava

 

 

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko