Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Dijetalna prehrana

Dijetalna prehrana

Zdravlje – dijetalna prehrana

Dijetalna prehrana za zdravlje je prehrana preporučena bolesnoj osobi prema stanju u kojem se nalazi. Izbor namirnica ovisi o vrsti bolesti i dobi bolesnika. Uz medicinske tretmane, dobar izbor dijetalne prehrane potpomaže i ubrzava liječenje bolesne osobe i tako i hrana djeluje kao lijek. Dijetoterapija pomaže oboljeloj osobi u jačanju imuniteta i vraća tijelo u ravnotežu. Najčešće se koristi kod bolesnika preoperativno, kao priprema organizma za operaciju ili posoperativno da ubrza oporavak. I za neke specijalne pretrage treba provesti neku vrstu dijetalne prehrane. Dijetalna prehrana se preporučuje i kod bolesnika s poremećajima metabolizma, probavnim smetnjama, bubrežnim poremećajima, te kod oslabljenog imuniteta.

Ljepota, izgled i mršavljenje – dijetalna prehrana

Najčešći razlozi za neku vrstu dijetalne prehrane su ljepota, izgled i trendovi zbog koji se većina osoba odluči za neku vrstu dijete. I u svijetu i kod nas je mnoštvo dijeta za mršavljenje, a njihovi autori i promotori se zaklinju da su, svaka od njih posebno, najefikasnije i garantiraju uspješno skidanje kilaže, vitku i mršavu figuru. No, nije svaka dijeta za svakoga, pa ako se upravo odlučujete za neki program mršavljenja i dijetalnu prehranu, obavezno se posavjetujte sa svojim liječnikom ili sa nutricionistom i ne zaboravite da radikalne dijete kriju u sebi opasnosti po zdravlje, a gladovanje nije dijeta. Sama dijetalna prehrana donosi polovične rezultate ako se ne krećete i ne vježbate.

Zdrava hrana, stručni savjeti – dijetalna prehrana

Zdrava i raznovrsna hrana je temelj svake zdrave dijetalne prehrane, a stručni savjeti nutricioniste će vas spasiti mnogih pogrešaka i zabluda kod prelaska na dijetoterapiju. Važno je obratiti pažnju na vrstu namirnica, sastav, prikladnost, energetsku vrijednost  i način pripreme, broj i raspored obroka o kojima ovisi rad metabolizma svakog čovjeka. Prije prelaska na dijetalnu prehranu prekontrolirajte zdravstveni status jer su neke od dijeta samo za zdrave osobe, a za bolesne ljude se rade posebno prilagođeni dijetalni programe prema njihovom zdravstvenom stanju i životnoj dobi. Nutricionističko savjetovanje obuhvaća procjenu trenutačnog zdravlja i prehrambenih navika, kao i razinu tjelesne aktivnosti. .

Trudnice, dojilje i djeca – dijetalna prehrana

Prehrana majke prije začeća te tijekom trudnoće ima veliku ulogu i važne posljedice za zdravlje nerođenog djeteta te bitno utječe na zdravlje djeteta nakon rođenja i tijekom cijelog njegovog života, ali i na samu trudnicu i njezino zdravlje, pa čak i na ishod poroda. Trudnice se trebaju zdravo i raznovrsno hraniti, ali ne trebaju jesti za dvoje, to je zabluda, jer će ako u trudnoći dobiju previše na težini, liječnik koji prati trudnoću morati intervenirati nekim dijetalnim mjerama u interesu majke i djeteta. Dojiljama se nikakva dijeta ne preporučuje. Kad prestane dojenje onda se posavjetujte sa stručnjacima o tome kako svoje tijelo dovesti u ravnotežu. Djeci se također ne preporučuje nikakva dijeta, osim u slučaju nekih bolesti i to po preporuci liječnika. Ako vam je dijete sklono debljanju, prvo posjetite liječnika.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko