Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

UN dijeta recepti

UN dijeta recepti

Kroz svih 90 dana doručak je isti: Izaberite voće u paru: 2 jabuke, 2 naranče, 2 kruške, 2 nektarine, 2 breskve ili 2 šake sitnog voća kao što su šljive, trešnje, borovnice, jagode i dr. Dakle, za doručak u UN dijeti vam ne trebaju nikakvi recepti. Iako postoje mnogobrojni UN dijeta recepti to vam ovaj put nije potrebno tražiti. Disciplina i pridržavanje redoslijeda tijekom svih 90 dana ključ je mršavljenja, a za to vrijeme može se izgubiti od 15 do 20 kilograma bez gladovanja. To je dijeta bogatih i slavnih, postignuti rezultati u mršavljenju su je učinili planetarno popularnom dijetom, a recepti koje nudi UN dijeta su brižno osmišljeni, odvagnuti i odabrani da učinak dijete bude što efikasniji.

Ručak – un dijeta recepti

Za proteinski ručak odaberite kuhano ili pirjano meso bez masti, ribu, sir, jaja, jogurt ili tofu. Pripremite ga sa svježom salatom, pirjanim voćem i kriškom integralnog kruha. Pojedite i 3 dl bistre juhe bez priloga kako biste se što prije zasitili. Ovaj dan su dopušteni sir i mlijeko.

Za škrobni dan pripremite žitarice i mahunarke uz kuhano povrće ili salate bez masnoća, a dopuštena je i kriška kruha. Možete skuhati grašak, soju, leću, slanutak, rižu ili krumpir. Pojedite juhu pripremljenu samo od povrća.

Na ugljikohidratni dan su dopuštene sve namirnice na bazi brašna. Napravite pastu sa začinima i umakom od rajčice ili pizzu. Za večeru smijete pojesti komad torte ili se odlučiti za tri manja kolača. Volite li više sladoled – uzmite tri kuglice. Pojedite i red čokolade za kuhanje.

Večera – un dijeta recepti

Za večeru poštujte raspored dana, jer je ono što ste ručali na proteinski dan i za večeru, ali u smanjenoj količini. Jednako postupite i na škrobni dan kao i na ugljikohidratni dan, iste namirnice, ali manje količine na tanjuru. Obzirom da nema zabranjene hrane, poštujte ovaj raspored po danima, a za večeru prepolovite količinu na tanjuru. Puno je recepata dostupno, ali zadan je popis namirnica, a njihove međusobne kombinacije za zadani dan un dijeta recepti ne propisuje nužno, možete ih i sami iskombinirati. Važno je da ne jedete između obroka, uzimajte minerale i vitamine, pijte dovoljno tekućine i vježbajte.

Voćni dan i vodeni dan – un dijeta recepti

Četvrti dan dijete temelji se na voću, a neke vrste UN dijete dopuštaju i kuhano povrće. Možete jesti kompote, naribano voće, voćne juhe i pečeno voće. Jede se cijeli dan, ali sa stankom od dva sata između obroka. Odlučite li se za povrće, poslužite ga bez kapi ulja, no začini su dopušteni.

Vodeni dan je sigurno najneugodniji dio ove dijete, ali u svih 90 dana on dolazi samo tri puta. Svaki 29. dan, ili nakon što sedam puta završite četverodnevni ciklus isplanirane prehrane, dolazi vodeni dan. Smisao i funkcija vodenog dana su diuretički, tada je vrijeme za jednu vrstu generalnog čišćenja organizma od toksina koji se vremenom akumuliraju u organizmu. U toku vodenog dana pije se samo tečnost.  Dopušteni su i nezaslađeni kava, čaj i prirodni sokovi.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko