Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Prehrana za skidanje kila

Prehrana za skidanje kila

Prehranu smatramo najbitnijim dijelom za gubitak viška tjelesne mase. Prehrana će odrediti koliko kila skidamo i kojim tempom. Dobro sastavljen plan prehrane dovest će do dobrih rezultata, a kako se treba svatko hraniti najbolje određuju nutricionisti. Generalno svi programi prate ista pravila, pogotovo kad je u pitaju što ne jesti (poput brze hrane, grickalica i alkohola). Postoje i programi koji se ravnaju po pojedincima i njihovim životnim ritmovima, no generalno govoreći, prehrana za skidanje kila uvijek slijedi glavna pravila kojih se treba ozbiljno pridržavati:

Prehrana za skidanje kila – postignite kalorijski deficit

Kako biste počeli gubiti kile, bitno je da jedete niskokalorijske namirnice što češće kako biste postigli kalorijski deficit. To znači da unosite manje energije u sebe nego što trošite. Uz kalorijski deficit Vaša brojka na vagi počet će opadati vrlo brzo. Prehrana za skidanje kila uključuje puno povrća koje ima vrlo nisku energetsku vrijednost. Trik je da kad pojedete veliku količinu hrane (primjerice za ručak) da ona energetski gledano nije kalorijska bomba. Isto vrijedi i za posljednji obrok u danu gdje se trebate odlučiti za niskokalorične namirnice poput salate ili one koje imaju veliki udio proteina umjesto masti i ugljikohidrata poput posnog sira.

Prehrana za skidanje kila – proteinska prehrana

Proteini su esencijalni dio svačije prehrane i služe za izgradnju mišića više nego kao čista energija. U našem tijelu ugljikohidrati su prvi koji se koriste radi energije, dok proteini, koji imaju manji energetski potencijal, dolaze na red tek zadnji, nakon masti i ugljikohidrata. Prehrana za skidanje kila svakako uključuje puno proteinskih namirnica upravo zbog niskog kalorijskog indeksa.

Prehrana za skidanje kila – izbjegavajte loše namirnice

Svaka prehrana za skidanje kila uključuje i preporuke što izbjegavati. Brza hrana poput pizze velika je kalorijska bomba koja će usporiti svaki proces gubljenja kila. Takve namirnice na Vaš organizam utječu tako što velike kalorije koje unesete tijelo mora potrošiti, ostavljaljući energetske rezerve (salo) netaknutima. U takvim slučajevima, napredak je uspored i komromitiran. To ne znači da ako krenete u program da nikad više neće pojesti trokut pizze. Ponekad pojesti nešto visokokalorično neće imati značajan efekt na Vaše tijelo ako u međuvremenu svoje tijelo stavljate u kalorijski deficit pažljivim odabirom što ćete jesti. Prehrana za skidanje kila uvijek će Vam reći da izbjegavate visokokaloričnu hranu, no to ne znači da se trebate osjećati loše ako tu i tamo si dopustite nešto što volite. U takve namirnice bitno je spomenuti i alkoholna pića koja prednjače među škodnim namirnicama. Konzumiranjem koje čaše vina također nećete uništiti sav progres, no opetovano ubijanje u alkoholu vrlo će vidljivo usporiti bilokakve promjene koje ste planirali za Vaše tijelo.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko