Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Bolnička dijeta

Bolnička dijeta

Bolnička dijeta – Uvod

Današnje društvo poprilično se drugačije hrani nego što se hranilo društvo u prvoj polovici 20. stoljeća. Iako je u tom periodu još uvijek postojala glad u nekim državama (u Hrvatskoj je glad nestala tek nakon 1945. godine kao fenomen), generalna prehrana bila je zdravija nego danas. Danas se suočavamo sa situacijom u kojem bi ljudi kraće mogli živjeti od svojih predaka i to samo zahvaljujući modernim prehrambenim navikama. Restorani brze hrane danas su posvuda, a jesti vani ili jesti usput kulturološki je fenomen kojeg vrlo istinski živimo. Zbog toga danas imamo brojne dijete, brze i spore kako bi se suprotstavili problemu pretilosti i bolestima kardiovaskularnog sustava koje društvo brze prehrane sve češće dobiva. Jedna od takvih dijeta je i bolnička dijeta, također poznata kao dijeta s narančama. Ova kratkoročna dijeta nastoji ubrzati Vaš metabolizam i poticati Vaše tijelo da energiju vuče iz masnih zaliha u tijelu čime se brzo gube kile. Ipak, ova dijeta ima svoje prednosti i mane, a svatko tko želi započeti ovu dijetu, treba se prvo konzultirati s liječnikom.

Bolnička dijeta – Prednosti dijete

Bolnička dijeta je svoje ime dobila tako što se često prakticira u bolnicama i ambulantama. Dijeta nastoji ubrzati Vaš metabolitam kako bi tijelo brzo počelo sagorjevati masti iz vlastitih zaliha i tako Vas brzo dovesti u formu. Prehrana se često sastoji od naranči pa je po tome ova dijeta dobila svoje drugo ime. Jelovnik u ovoj dijeti sastoji se od 5 dana cirkuliranja različitih obroka koji se onda u sljedećih 10 dana još dva puta ponavlja. Nakon ovog perioda ne smije se nastavljati s dijetom jer dugoročno nije zdrava. Koristi se u bolnicama kada je skidanje kila od velike važnosti i treba se postići brzo.

Bolnička dijeta – koje su prednosti i nedostaci ove dijete?

Prednosti bolničke dijete najviše se vide u ekspresnosti. Bolnička dijeta brzo će utjecati na Vaš organizam i kile će ići dole brzo. Također ova dijeta ne traži od vas ekstenzivne treninge u teretani. Jelovnik Vam je direktno propisan sa osnovnim namirnicama koje su lako dostupne. Dakle bolnička dijeta je svima dostupna, nije skupa i brza je.

Bolnička dijeta koristi se u klinikama kada je potrebno brzo izgubiti kile radi nekog medicinskog razloga. Ova dijeta je kratka i ne dopušta se preko petnaest dana prakticiranje ove dijete. Razlog tomu je što smo tijelo podvrgnuli velikom šoku s limitiranom prehranom. Ovakvom prehranom ipak ne dobivate sve bitne nutrijente za svoje tijelo stoga se nakon 15 dana treba vratiti uravnoteženoj i zdravoj prehrani. Također, ova dijeta nije pogodna za fizički aktivne ljude i sportaše. Velika energetska potrošnja u organizmu sportaša zahtjeva više ugljikohidrata kako bi tijelo povratilo velike energetske gubitke nakon kvalitetnog i jakog treninga. Bolnička dijeta dakle, preporuča se za brze i kratke periode gubljenja kila i ne treba se često prakticirati radi šokova koje dijeta prouzrokuje.

Bolnička dijeta – Trotjedni jelovnik

Liječnici su primijetili da upotreba naranče u kombinaciji sa životinjskim proteinima značajno poboljšava lučenje hormona koji pridonosi sagorijevanju masti. Bolnička dijeta dizajnirana je na takav način da ljudsko tijelo dnevno prima 1. 150-1260 kcal, što omogućava razmjenu tvari da prolazi kao i obično. Manja potrošnja kalorija dovodi do njihovog usporavanja. Visok sadržaj vitamina C pozitivno utječe na raspoloženje mršavljenja, a dovoljna količina kalorija omogućuje da se zaboravi na osjećaj gladi. Važno je što naranče ubrzavaju izlučivanje troske i toksina iz tijela. Kada se tijelo očisti iznutra, poboljšava se cirkulacija krvi i limfotoksin; Oslobađaju se domaći resursi koji se troše na neutralizaciju otrovnih tvari, što objašnjava raspoloženje osobe na dijeti i cjelokupno podizanje njenog životnog tona.

Bolnička dijeta od tri tjedna
Za one koji žele odbaciti 8-10 kilograma na narančastoj prehrani tijekom tri tjedna, bolnička dijeta ima i određena preporučena pravila:
Bolnička dijeta – Prvi tjedan: Svaka tri sata trebali biste pojesti jednu naranču – njihova dnevna porcija jednaka je jednom kilogramu. Uz naranče, dnevna prehrana trebala bi sadržavati dva kuhana jaja i dvije litre negazirane vode. Tijekom prvog tjedna gubitak kilograma morat će skupiti volju u šaku, jer je ovo razdoblje najvećih ograničenja. Sljedeće dvije faze su znatno lakše.
Bolnička dijeta – Drugi tjedan: Na jedan kilogram naranče i dvije litre čiste vode morate svakodnevno dodavati porciju kaše. Po mogućnosti heljda. Ali ako želite, možete zamijeniti žitarice od zobenih pahuljica, heljde i riže. Možete jesti za doručak, ručak i večeru u bilo kojoj količini. Trebalo bi kuhati na vodi, bez dodavanja soli.
Bolnička dijeta – Treći tjedan: Tradicionalne naranče i voda ostaju na svakodnevnom jelovniku, ali žitarice iz prehrane nestaju. Njihovo mjesto zauzima povrće i voće. Povrće se može kuhati u vodi ili na pari, isjeckane u sirovom obliku – ovdje također nema ograničenja. Količina pojedene hrane ograničena je samo željom neke osobe.

Jelovnik trodnevne dijete
1. dan
Doručak: Tost od bijelog kruha, 100 gr. žitnih pahuljica i naranča.
Ručak: kriška lososa na listu zelene salate prelivena limunovim sokom, dvije kriške kruha s mekinjama. Za desert – jogurt, naranča i malo meda.
Večera: komad pečene jetre, šampinjoni, šparoge. Desert se sastoji od malina s jogurtom i narančom.

2. dan
Doručak: tost od bijelog kruha s maslacem, 2 jaja, 100 ml. svježeg soka od naranče.
Ručak: malo kuhanog graha i zelene salate, tost s maslacem i narančom.
Večera: komad kuhane svinjetine s malo masnoće, pire od krumpira, pirjane tikvice i mrkva. Desert – čaša jogurta, 100 gr. svježeg ananasa i naranča.

3. dan
Doručak: zdravice s maslacem i dva komada sira, kriška dinje.
Ručak: salata od kuhane repe, mrkve i zelenila, porcija riže s govedinom. Naranča za desert.
Večera: komad kuhane piletine s paprikom i brokulom. Na kraju obroka – naranča.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko