Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

Bolnička dijeta

Bolnička dijeta

Današnje društvo poprilično se drugačije hrani nego što se hranilo društvo u prvoj polovici 20. stoljeća. Iako je u tom periodu još uvijek postojala glad u nekim državama (u Hrvatskoj je glad nestala tek nakon 1945. godine kao fenomen), generalna prehrana bila je zdravija nego danas. Danas se suočavamo sa situacijom u kojem bi ljudi kraće mogli živjeti od svojih predaka i to samo zahvaljujući modernim prehrambenim navikama. Restorani brze hrane danas su posvuda, a jesti vani ili jesti usput kulturološki je fenomen kojeg vrlo istinski živimo. Zbog toga danas imamo brojne dijete, brze i spore kako bi se suprotstavili problemu pretilosti i bolestima kardiovaskularnog sustava koje društvo brze prehrane sve češće dobiva. Jedna od takvih dijeta je i bolnička dijeta, također poznata kao dijeta s narančama. Ova kratkoročna dijeta nastoji ubrzati Vaš metabolizam i poticati Vaše tijelo da energiju vuče iz masnih zaliha u tijelu čime se brzo gube kile. Ipak, ova dijeta ima svoje prednosti i mane, a svatko tko želi započeti ovu dijetu, treba se prvo konzultirati s liječnikom.

Bolnička dijeta – Što je bolnička dijeta?

Dijeta je svoje ime dobila tako što se često prakticira u bolnicama i ambulantama. Dijeta nastoji ubrzati Vaš metabolitam kako bi tijelo brzo počelo sagorjevati masti iz vlastitih zaliha i tako Vas brzo dovesti u formu. Prehrana se često sastoji od naranči pa je po tome ova dijeta dobila svoje drugo ime. Jelovnik u ovoj dijeti sastoji se od 5 dana cirkuliranja različitih obroka koji se onda u sljedećih 10 dana još dva puta ponavlja. Nakon ovog perioda ne smije se nastavljati s dijetom jer dugoročno nije zdrava. Koristi se u bolnicama kada je skidanje kila od velike važnosti i treba se postići brzo.

Bolnička dijeta – koje su prednosti ove dijete?

Prednosti bolničke dijete najviše se vide u ekspresnosti. Bolnička dijeta brzo će utjecati na Vaš organizam i kile će ići dole brzo. Također ova dijeta ne traži od vas ekstenzivne treninge u teretani. Jelovnik Vam je direktno propisan sa osnovnim namirnicama koje su lako dostupne. Dakle bolnička dijeta je svima dostupna, nije skupa i brza je.

Bolnička dijeta – koji su nedostatci ove dijete?

Bolnička dijeta koristi se u klinikama kada je potrebno brzo izgubiti kile radi nekog medicinskog razloga. Ova dijeta je kratka i ne dopušta se preko petnaest dana prakticiranje ove dijete. Razlog tomu je što smo tijelo podvrgnuli velikom šoku s limitiranom prehranom. Ovakvom prehranom ipak ne dobivate sve bitne nutrijente za svoje tijelo stoga se nakon 15 dana treba vratiti uravnoteženoj i zdravoj prehrani. Također, ova dijeta nije pogodna za fizički aktivne ljude i sportaše. Velika energetska potrošnja u organizmu sportaša zahtjeva više ugljikohidrata kako bi tijelo povratilo velike energetske gubitke nakon kvalitetnog i jakog treninga. Bolnička dijeta dakle, preporuča se za brze i kratke periode gubljenja kila i ne treba se često prakticirati radi šokova koje dijeta prouzrokuje.

Naruči proizvode odmah

DODAJ PROIZVODE

OBAVEZNO pravi broj (inače dostava neće biti moguća)

Način dostave:

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

  UKUPAN IZNOS NARUDŽBE:

  Free Shipping

  Provjeren proizvod za skidanje kila

  Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

  Recenzije

  Što kažu zadovoljni korisnici?

  "Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

  Marijana L.

  Zagreb

  "Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

  Kristijan M.

  Novi Vinodolski

  "Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

  Dina P.

  Pokupsko