Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Narančina dijeta

Narančina dijeta

Narančina dijeta – uvod

Narančina dijeta, poznata i pod nazivom bolnička dijeta, popularna je dijeta za brzo mršavljenje koja će Vam u 2 tjedna pomoći skinuti višak kilograma. Ovo je ekspresna, brza dijeta stoga nakon dva tjedna koliko dijeta traje, preporuča se ne prakticirati ju par mjeseci. Dijeta je dobila ime po tome što se razvila u bolnicama, a glavna namirnica je naranča. Naranča utječe na naše tijelo tako da ubrzava metabolizam pa je dobra za pacijente u bolničkim krevetima. Ova dijeta može dobro doći ljudima koji nemaju vremena prakticirati tjelovježbu iz različitih razloga (bolest, starost, specifična dijagnoza). U ovoj dijeti imate isplanirani jelovnik za 5 dana koji ponavljate tri puta i nakon toga ste gotovi. Gubitak tjelesne težine varira od osobe do osobe i ovisi o tome koliko se dobro pridržavamo dijete.

Narančina dijeta – za koga je namijenjena?

Narančina dijeta je brza dijeta koja se bazira na ubzravanju metabolizma i niskom kalorijskom unosu. S ovom dijetom lako ćete postići kalorijski deficit kako bi tijelo počelo energiju tražiti u skladištenom masnom tkivu, a ne samo iz hrane koju unosite. Naranče će ubrzati taj proces. Ova dijeta namjenjena je ljudima koji trebaju brzo izgubiti kilograme. Narančina dijeta se tako preporuča ako trebate brzo izgubiti 5 kilograma da biste stali u neke stare hlače ili drugu odjeću. Isto tako je dobra za nesportaše. S druge strane, sportašima se nikako ne preporučuje jer ljudi koji su fizički aktivni trebaju više energije kako bi nadomjestili gubitak iste tokom ekstenzivnih treninga.

Narančina dijeta – kako izgleda jelovnik?

Narančina dijeta, jelovnik dijete izgleda ovako: Doručak je uvijek isti: jedna naranča, jedan dvopek i šalica čaja ili kave (bez šećera naravno). Ručak i večera sadrže također naranču uz različite namirnice. Možete za ručak uzeti kuhano jaje i dvopek, salatu, kiselo vrhnje, kuhano meso (12, 5 dkg), riba ili miješano povrće. Za detaljniji jelovnik raspitajte se više kod liječnika.
1. dan:
Doručak: 1 naranča i tost uz šalicu čaja
Ručak: 1 kuhano jaje i 1 naranča
Večera: 2 jaja, 2 rajčice i 1 zelena salata
Tijekom dana možete jesti dva komada tosta i dvije šalice kefira.
Dani 2 i 3: Slijedite dan 1, ali kuhano jaje zamijenite kuhanom govedinom.
4. i 5. dan: Slijedite 1. dan, ali kuhano jaje zamijenite svježim sirom.
6. dan: Slijedite 1. dan, ali kuhano jaje zamijenite pečenom ili kuhanom ribom.
7. dan: Slijedite 1. dan
Dani 8 do 14: Ponovite dane 1 do 7
Ovim dijetalnim planom možete izgubiti do sedam kilograma. Ako mislite da rezultati nisu dovoljni, sljedeće možete isprobati 21-dnevnu narančastu dijetu. Ovaj duži dijetni program zahtjevniji je, ali učinkovitiji.

Narančina dijeta – Što ako želim gubiti još kila nakon dijete?

Narančina dijeta može biti odlična za gubitak kila, no mora se biti vrlo oprezan s učestalosti ovakve dijete. Narančina dijeta Vam ne daje sve potrebne nutrijente pa se ne bi trebala prakticirati više od 3-4 puta godišnje. Dijeta koja traje 15 dana nakon završetka ne bi se smjela ponoviti par mjeseci. Ukoliko biste htjeli i dalje gubiti kile, odlučite se za lakše dugoročnije dijete i tjelovježbu. Iako nam je svima mrska, tjelovježba djeluje kao katalizator procesa mršavljenja i najbolji je dodatak normalnom načinu prehrane. Ukoliko želite gubiti dodatne kile, postignite kalorijski deficit tjelovježbom. Na ovaj način količina energije koju potrošite je znatno veća, a osim gubljenja kila Vaše tijelo postaje jače i čvršće.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko