Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Prehrana za mršavljenje

Prehrana za mršavljenje

Prehrana za mršavljenje, zdrav gubitak kila

Svi mi želimo pronaći prehranu koja će nam u što bržem roku pokazati željene rezultate, no brze dijete i brzi gubitak težine je najgora stvar koju možemo napraviti našem organizmu. Biranje prehrane i dijete ovisi o nama samima. Primjerice, ako izaberemo nisko kaloričnu prehranu mi ćemo tijelo naučiti na manje kalorija i smanjit ćemo naš bazalni metabolizam. Prehrana za mršavljenje upravo ima za cilj podizanje bazalnog metabolizma, što znači veća konzumacija hrane s rezultatima mršavljenja. Naravno, ovo se može učiniti samo ako imamo uravnoteženu prehranu koja je prilagođena nama i našem načinu života. Zdrav gubitak kila se sastoji od čekanja, minimalni period za zdravo mršavljenje je tri mjeseca i naravno tijelo mora striktno poštivati pravila zdrave prehrane u prvih par mjeseci. Usvajanje novih navika prehrane je preduvjet ua održavanje jednom postignute željenje tjelesne težine. Po procijeni na mjesec se gubi do 4 kile sa zdravijom prehranom. Prehrana za mršavljenje nema samo ulogu u gubitku kilograma, zdravija prehrana može uvelike pomoći našem zdravlju.

Prehrana za mršavljenje, postizanje vitke figure

Prehrana za mršavljenje se sastoji većim djelom od namirnica iz biljnog porijekla. Savjetuje se konzumacija više voća i povrća, osobito sezonskog. Mahunarke, integralne žitarice, krto meso, riba, mliječni proizvodi, sve su ovo namirnice koje više manje svakodnevno koristite i koje su uvrštene u zdravu prehranu. Postizanje vitke figure ne mora biti muka, suprotno tome može biti proces u kojemu ćete uživati. Većina nas dobro probavlja sve navedene grupe namirnica, no isto tako postoji određeni postotak ljudi koji teže probavljaju jednu od navedenih grupa. Upravo zato je bitan razlog da se vaš jelovnik prilagodi potrebama vašeg organizma. Naravno, prehrana za mršavljenje ne poznaje šećer, tako da izbjegavanje šećera je poželjno. Gazirani i voćni sokovi, kupovni džemovi i voćni jogurti, kolači, pekarski proizvodi, sve ovo treba svesti na minimum. Primjerice jedan dan u tjednu možete pojesti nešto slatko nakon obroka. Isto tako nije preporučljivo pretjerivati ni s mliječnim proizvodima koji imaju veliki postotak mliječne masti u sebi. Isto tako morate se odreći i prerađene hrane kao i pržene hrane.

Prehrana za mršavljenje, načela pravilne prehrane

Zdrava prehrana znači zdrav i kvalitetan način za gubitak kilograma. Da li postoje određena načela kojih se moramo držati? Prvo pravilo kojeg bi se trebali držati je konzumacija voća uz doručak, dok je poželjno da je povrće uvršteno u ostale glavne obroke tj. Ručak i večeru. Drugo pravilo je konzumacija više obroka dnevno, uživajte u do pet obroka dnevno. Obroci trebaju biti manji, ali dovoljno veliki i dobro raspoređeni da ne budete gladni. Zadnje pravilo je konzumacija puno tekućine, pijte nezaslađeni čaj ili običnu vodu prije svakog jela, također je važno popiti minimalno dvije litre tekućine dnevno. Prehrana za mršavljenje pomoću koje se radi zdravi jelovnik sadrži oko 1200 kalorija, i uglavnom se bazira na proteinima. Kako izgleda primjer zdravog jelovnika? Doručak vam se može sastojati od obavezno jedne voćke po izboru ili šaka sušenog voća uz jogurt, možete sve zajedno pomiješati u blenderu i dobiti smoothie, uz navedeno dodajte još raženi kruh s maslacem i kavu s mlijekom. Užina može biti jedna voćka, ili dvije voćke. Ručak vam se može sastojati od zelene salate, peradi na žaru s maslinovim uljem, kuhano povrće po želji i šnitom cjelozrnatog kruha. Druga opcija može biti integralna tjestenina s tunjevinom i salatom po izboru. Druga užina može biti kuhano povrće ili običan jogurt. Večera vam se može sastojati od špinata i dva tvrdo kuhana jaja, ili lazanja s patlidžanima. Prehrana za mršavljenje također ovisi o načinu pripreme jela, a ono podrazumijeva kuhanje i pečenje bez masnoća. Također u svoju rutinu uvedite više kretanja i primijetiti ćete ubrzo kako vam se tijelo mijenja.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko