Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Zdrava prehrana

Zdrava prehrana

Što je točno zdrava prehrana i što sve uključuje?

Zdrava prehrana znači pravilna prehrana. Da bismo bili zdravi, nije nužno da jedemo samo i isključivo neke niskokalorične namirnice, da nikad ne jedemo čokoladu ili čips ili da nikada ne osjetimo okus ulja. Zdrava prehrana označava raznovrsnu i pravilnu prehranu koja je puna proteina, ugljikohidrata, masti, vitamina, minerala i vlakana. Prehrana u kojoj pijete dovoljno vode u jednom danu je također ono što nazivamo zdravom prehranom. Ukoliko ste odlučili skinuti neke kile i zato ste došli do našeg sajta, onda je naš savjet da ne shvatite zdravu prehranu kao nešto što Vam ne sviđa, ali eto morate smršaviti pa ajd’. Ne! Neka ovakva prehrana bude ultimativni cilj u svakom danu da jedete što bolje možete. Ovakva prehrana je ukusna prehrana i nećete jesti samo salate i tune. Ukoliko uz pravilnu prehranu i vježbate, onda ćete imati i neki prostor za Vaše omiljene stvari za klopanje pa makar to bila pizza, hamburger ili gazirana pića.

Zdrava prehrana je vrlo jednostavna i prati samo par osnovnih savjeta!

Ok, lažem, nije baš samo par osnovnih savjeta, ali svakako da biste se zdravo hranili ne morate imati tri diplome s tri različita fakulteta. Ovako to izgleda: zdrava prehrana podrazumijeva da u svakom obroku imate izvor proteina. Zašto proteina? Proteini su osnovni makronutrijent koji treba našem tijelu da bi izgradio tkiva, mišiće, kosu, nokte i još puno toga. Osim toga, protein se ne koristi kao izvor energije u našem tijelu, za to mu služe ugljikohidrati i masti. Ukoliko želite gubiti na kilama, onda trebate jesti niskokaloričnu hranu. Proteini jesu niskokalorični – pronađite ih u jajima, mesu, tuni, drugoj ribi, leći, crvenom grahu, mahunama i slično. Zdrava prehrana također znači i jesti puno povrća. Povrće je idealno jer je uvijek niskokalorično (ne doduše krumpir i grah) pa se može kombinirati sa svačima. Pronađite recepte sa Vašim omiljenim povrćem i počnite kuhati neke nove recepte u koje ćete se zaljubiti i Vi i Vaša obitelj.

Zdrava prehrana je nešto što možete prakticirati i Vi!

Osim proteina i povrća, ponekad morate jesti i hranu bogatiju makronutrijentima koji su potrebni za dobivanje energije. Tu naravno govorimo o ugljikohidratima i mastima. Masti ćete dobivati često iz istih izvora gdje i proteine (meso), a potrebno je više jesti mesa s manje masti poput piletine ili puretine nego uvijek drmati po svinjetini ili govedini. Ukoliko ciljate na kalorijski deficit, pazite na unos lipida, odnosno masti. To s druge strane ne znači da morate izbjegavati masti. 30% dnevne energije koju dobivamo dolazi iz masti i sasvim su normalni dio dnevne prehrane. Ipak, neka te masti ostanu rezervirate u ono malo ulja što stavite prije distanja odnosno u onom mesu koje jedete u zdravim obrocima. Zdrava prehrana je vrlo jednostavna ako znate tih par savjeta: neka Vam uvijek na tanjuru bude više proteina, a pazite s unosom ugljikohidrata i masti. Nećete ih nikada ni moći izbaciti u potpunosti jer su prisutni posvuda. Zdrava prehrana uključuje i te makronutrijente, ne zaboravite!

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko