Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Vježbe u teretani

Vježbe u teretani

Vježbe u teretani za prsa

Teretana je savršeno mjesto za sve osobe koje žele povećati svoju fizičku spremu i za sve one osobe koje žele izgledati bolje. U teretani se mogu vježbati sve mišićne skupine, a jedna mišićna skupina koja se najviše voli vježbati su prsa. Vježbe u teretani za prsa su raznovrsne i jako je bitno naučiti ih pravilno izvoditi, kako bi prevenirali moguće ozljede.

Vježbe u teretani za prsa možemo podijeliti u dvije skupine. Prva skupina su vježbe koje se izvode utezima. U ovoj skupini vježbi najvažnija je vježba podizanje ravne šipke sa utezima na ravnoj klupi. Ovom vježbom zahvaćamo sve dijelove prsnih mišića. Za jače pogađanje donjeg dijela ili gornjeg možemo podesiti kosinu klupe sa koje dižemo utege.

Za gornje prsne mišiće podignite klupu prema gore, a za donje prsne mišiće spustite klupu prema dolje. Što se tiče druge skupine vježbi, ona se odnosi na vježbe uz pomoć sprava. Postoje razne sprave kojima možete vježbati prsa. Cable press mašina je svakako jedna od najboljih sprava za vježbanje prsnih mišića.

Vježbe u teretani za leđa

Kao što je već spomenuto u teretani se mogu vježbati sve mišićne skupine i važno je da u svoj trening uključite i vježbe za leđa. Leđa se dijele na više mišićnih skupina i za svaku mišićnu skupinu postoje razne varijacije vježbi. Kao i kod prsa, vježbe u teretani za leđa također možemo podijeliti na vježbe sa utezima i vježbe uz pomoć sprava.

Najbolje i najpoznatije vježbe u teretani za leđa, a koje se izvode utezima, su mrtvo dizanje i veslanje. Mrtvo dizanje je vježba koja pogađa sve leđne mišićne skupine i ona bi se uvijek trebala raditi na početku treninga. Što se tiče vježbi uz pomoć sprava, od njih su najbolje vježbe uz pomoć lat mašine. Kod ove sprave, uz pomoć privlačenja sajli k sebi podižete odabranu kilažu.

Ovom vježbom najviše pogađate srednji dio leđa. Osim što se leđa mogu vježbati uz pomoć utega i spravi, ona se također mogu vježbati u teretani i uz pomoć težine vlastitog tijela. U ovom slučaju najbolja vježba je svakako zgib.

Vježbe u teretani za noge

Treća najvažnija skupina mišića su noge. Noge se baš kao i prsa i leđa mogu vježbati uz pomoć utega i sprava. Vježbanje nogu ljudi u teretani najviše preskaču, jer je potrebno više vremena kako bi se vidjeli rezultati treninga. No, noge se moraju redovito vježbati, jer su odgovorni za veliki broj motoričkih funkcija.

Vježbe u teretani za noge koje se izvode uz pomoć utega se ponajviše odnose na čučanj i na iskorak. Čučanj je vježba koja pogađa sve mišiće nogu i zbog toga se mora izvoditi na samom početku treninga. Kod ove vježbe postepeno podižite kilažu, jer lako vam se može dogoditi koja ozljeda, ako pretjerate sa kilažom.

S druge strane vježbe u teretani za noge koje se izvode uz pomoć sprava se ponajviše odnose na vježbe za kvadriceps i zadnju ložu. Pojedini treneri upozoravaju na uporabu sprave kojom se vježbaju kvadricepsi, jer može izazvati ozljedu koljena. Na vama je da odaberete koje vježbe želite raditi, ali preporuča vam se više upotrebe slobodnih utega.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko