Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Vježbe za kvadriceps

Vježbe za kvadriceps

Kako ojačati noge? Koje su vježbe za kvadriceps?

Znate kako se uvijek svi vole šaliti s ekipom koja ide u teretanu kako muškarci nikada ne vježbaju noge? Jeste li i Vi jedan od takvih? Zanima Vas kako vježbati noge? Ne brinite, objasnit ćemo Vam sve što je nužno da biste počeli raditi na svojim nogama. Ovaj članak nije rezerviran samo za muškarce, naravno da i žene trebaju vježbati noge. Vježbe za kvadriceps tiču se velikom mišića naše natkoljenice, a dobro znamo da su vježbe za noge one najteže i one koje zahtjevaju najviše energije. To je tako jer su u pitanju relativno veliki mišići nogu. Vježbe za kvadriceps mogu biti i neke osnovne fitness vježbe bez rekvizita, a za najbolje vježbe koje targetiraju isključivo ovaj mišić, najbolja odluka bi bila upisati teretanu i koristiti sprave kojima jačate kvadriceps. Naravno, ukoliko planirate razviti mišiće nogu, nemojte zaboraviti prehranu koja je jednako bitna za razvoj nogu kao i svaki trening u teretani.

Vježbe za kvadriceps bez rekvizita! Kako ojačati noge kada nismo u teretani?

Ukoliko nas zanimaju specifično vježbe za kvadriceps, onda ćemo takve vježbe pronaći u teretani. Ipak, postoje i vježbe za kvadriceps koje ne zahtjevaju rekvizite pa ih možete raditi kod kuće ili negdje vani na odmoru. Osnovne fitness vježbe pomažu u razvoju naših nogu. Prva takva vježba je svakako čučanj. Čučanj radi na istezanju i jačanju eksplozivnosti donjeg dijela tijela. U pitanju su kvadricepsi, zadnja loža i gluteusi. Svi od reda veliki mišići stoga nije čudno da smo umorniji od 10 čučnjeva nego 10 sklekova. Vježbajte pravilan čučanj tako da se informirate na internetu. Pravilan čučanj uključuje ravna leđa, koljena lagano prema van, pete na podu, pravilno disanje i pravilan rad kukova. Tako je, premda se čini jednostavna, ova vježba je zapravo vrlo tehnički zahtjevna, a mnogi danas rade čučanj koji uopće nije ispravan. Pazite kako se spuštate – prsa neka idu prema dole, kukovi prema iza. Koljena nemojte previše bacati naprijed kada radite vježbu nego se spuštajte više kukovima i prsima.

Vježbe za kvadriceps u teretani dat će najbolje rezultate!

Ukoliko Vas zanima specifično mišić kvadriceps, onda sjednite za kraljevsku spravu u teretani, kolokvijalno zvanu “tronom”. Tron je odlična sprava za trening s otporom koja specifično pogađa Vaše kvadricepse. Vježbe za kvadriceps uključuju i tu spravu, a ukoliko prvi put izvodite tu vježbu, bitno je pripaziti na par stvari. Prva od njih je da se na spravi svaki put zagrijete dodatno. To znači da stavite malu kilažu (zaista malu, čak minimalnu) i odradite par ponavljanja čisto da se zagrijete. Na ovaj način se stvara mišićna memorija, odnosno moći ćete pravilnije raditi vježbu u trenutku kada ste pred kraj serije i jako umorni. Vježbe za kvadriceps poput ove ponavljaju se 8-12 puta, 3 serije po posjeti u teretani. Ukoliko odradite 12 ponavljanja, idući put stavite veće opterećenje. S vremenom ćete izgraditi velike i snažne kvadricepse koji će privlačiti pažnju svakoga. Počnite vježbati svoje noge i uživajte u treninzima koji prava terapija.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko