Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Fitness vježbe

Fitness vježbe

Fitness vježbe može raditi svatko!

Danas je pravilna prehrana, sport i zdrav život nešto o čemu se puno piše i govori. Svatko od nas misli da može poraditi na sebi u nekom pogledu. Netko želi izgubiti kilograme, netko želi imati bolju kondiciju, a netko se samo želi kretati. Kada trebamo nešto osnovno da bismo vježbali te ne želimo kupovati rekvizite, fitness vježbe su prirodan odabir. Ovdje ćemo pričati više o HIIT treninzima, odnosno treninzima koje možete izvoditi sami doma, a dio su fitnessa. Ukoliko Vam je plan započeti fitness vježbe kod kuće, na pravom ste mjestu. Ovakve vježbe može izvoditi svatko, a cilj je da odrađujete treninge redovito te da se pravilno hranite. Kad je u pitanju HIIT (High intensity interval training), takav uvijek možete odraditi doma. Sve što Vam treba je stručna osoba koja će Vam složiti par treninga kako biste ih ponavljali. Tek nakon mjesec ili dva mjeseca možete promijeniti treninge kako bi bili intenzivniji sada kada ste u boljoj formi.

Fitness vježbe kod kuće se lako organiziraju!

Fitness vježbe kod kuće možete obavljati u dnevnom boravku. Sve što Vam treba je prazan prostor od 3×3 metra i dovoljno će biti da odradite sve potrebno. Mi ovdje ne možemo dati konkretne vježbe koje možete vježbati, ali da biste složili HIIT trening, poslužite se internetom kako biste znali što točno raditi. Ideja je napraviti 8 vježbi koje ponavljamo svaku po 40 sekundi, zatim 20 sekundi odmor pa nova vježba. Kada ste gotovi s tri kruga tih vježbi, možete napraviti još jednom cijelu turu ukoliko možete. Fitness vježbe koje su dobre za HIIT su: različite verzije vježbi za abdominalne mišiće (trbušnjaci na sto načina), čučnjevi s varijacijama (skijaški skok, marinci), plank, jumping jacks itd. Vježbe ovog tipa ne zahtjevaju rekvizite – sve što trebate je odjeća za trening, boca vode i ručnik. Uzmite si štopericu da znate koliko treba izvoditi određenu vježbu. HIIT trening daje brze rezultate u pogledu gubljenja mase i viška kilograma.

Fitness vježbe potražite kod stručnjaka.

Svatko od nas je drugačiji i svakome je potreban drukčiji program. Ukoliko želite ostvariti najbolje rezultate, posavjetujte se s trenerima koji će Vam moći dati pravi trening. Pogledajte i različite gotove programe koji se tiču fitnessa online. Isprobajte HIIT i u kratkom roku izgubite višak kilograma i bolje se osjećajte. Najbolji dio svakog treninga nije gubitak kila – više ćete uživati od činjenice da ćete biti sretniji i aktivniji, produktivniji i ažurniji u svemu ostalome. U zdravom tijelu zdrav duh, zar ne? Fitness vježbe mogu se raditi dugo odnosno u dugim vremenskim periodima bez ikakvih posljedica po Vaše zdravlje, barem onih loših. Ono čega se treba pripaziti su zglobovi i tetive koji se mogu preforsirati ukoliko radimo trening koji je preveliki napor za naše tijelo. U tom slučaju potražite drugi savjet trenera i stručnjaka. Fitness vježbe možete uvijek izvoditi doma i ne trebate ići ikamo da biste poradili na sebi.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko