Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Topljenje masnih naslaga

Topljenje masnih naslaga

Topljenje masnih naslaga, promijenite prehranu, jedite redovito, pijte puno tekućine, izbjegavajte slatko i alkohol i vježbajte

Masne naslage na trbuhu, bedrima, stražnjici niste skupili preko noći, pa ih se nećete za jedan dan riješiti, ali ako promijenite svoje navike i uvedete zdravu prehranu uz dovoljno kretanja, vrlo brzo ćete vidjeti prve rezultate, što će vam biti sjajna motivacija da ustrajete u namjeri da se dovedete u top formu. Topljenje masnih naslaga, promijenite prehranu, jedite redovito, pijte puno tekućine, izbjegavajte slatko i alkohol i vježbajte, loše navike se liječe odvikom i nije tako teško ako ste motivirani i doneste čvrstu odluku, dobar plan i ako se držite plana. Topljenje masnih naslaga počinje buđenjem i prvom jutarnjom šetnjom, prije doručka po mogućnosti. Šetnje ćete s vremenom produžiti, samo polako, korak po korak. Jedite dnevno tri glavna obroka spravljena od zdravih namirnica i dva međuobroka, po mogućnosti od sezonskog voća. Izbacite alkohol, škrobove i šećere, imate ih dosta u voću i pijte vodu ili nezaslađene čajeve ili kavu, zaboravite noćne posjete frižideru.

Topljenje masnih naslaga, izvagajte se, izmjerite opseg struka, bokova, bedara i prsa, odredite ciljanu kilažu, napravite plan i držite ga se

Ne krećite u skidanje kilaže napamet, napravite plan prehrane, plan aktivnosti i popis svih loših navika kojih se morate riješiti. Topljenje masnih naslaga, izvagajte se, izmjerite opseg struka, bokova, bedara i prsa, odredite ciljanu kilažu, napravite plan i držite ga se, ključevi vašeg novog izgleda su u vašim rukama. Zamolite članove vaših obitelji da vam budu potpora dok ste u programu mršavljenja, posavjetujte se s nutricionistom, pogotovo ako neke obroke želite zamijeniti proteinskim napitcima. Zaboravite večernje grickalice uz televizor, pijuckajte neki biljni nezaslađeni čaj. Koristite stepenice umjesto lifta i na poslu i u svojoj zgradi, ako vam firma nije daleko od vašeg doma, hodajte do posla. Topljenje masnih naslaga, zaboravite prejedanja i zdrave namirnice trebate unositi u odmjerenim količinama. Započnite neko redovito vježbanje koje možete provoditi i doma, vozite sobni bicikl, ujutro odmah poslije buđenja popijte čašu mlake vode, umjesto čaše vina uz finu večeru popijte čašu vode blago zakiseljene jabučnog octa.

Topljenje masnih naslaga, kontrolirajte težinu i opseg dok ste u programu, tako ćete znati koliko napredujete i dobiti dodatnu motivaciju

Naravno da ne trebate tri puta dnevno stajati na vagu dok ste u programu, ali svaki treći dan provjerite i zapišite postignute rezultate, to vas može dodatno stimulirati da ustrajete na programu. Topljenje masnih naslaga, kontrolirajte težinu i opseg dok ste u programu, tako ćete znati koliko napredujete i dobiti dodatnu motivaciju, dnevnik promjena pomaže da vidite napredak i da nikako ne odustanete ako naiđe kriza. Zapišite slobodno i kako se osjećate dok ste u programu, sve to može pomoći u vašem ustrajnom hodu ka cilju. Vitki i zdravi ćete plijeniti pažnju svuda oko sebe, a i sami sebi ćete se više sviđati. Topljenje masnih naslaga, motivirajte nekoga od svojih prijatelja ili kolega i kolegica s posla za zajednički program, grupna razmjena iskustava i međusobna potpora olakšavaju krize povratka na staro. Snaga volje, samodisciplina, zdrava hrana, eksperimentiranje sa zdravim namirnicama, razmjena zdravih recepata, sve to može biti zabavno i ubrzati rezultate.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko