Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Zdrava hrana

Zdrava hrana

Što je zdrava hrana? Što čini hranu nezdravom?

Kažu da ako želiš smršaviti da trebaš jesti zdravu hranu, a ne onu nezdravu. Nama nije poznat pojam “nezdrave hrane”. Kod nas postoji samo hrana koju možeš jesti stalno i hrana koju možeš jesti s vremena na vrijeme. To je sasvim logično zapravo. Uzmimo za primjer nešto što se smatra nezdravim: pizza! Pizza sadrži uglavnom ovakve namirnice: brašno, voda, kvasac, paradajz, sir, šunka, ulje i tko zna što još. Svaka od ovih namirnice nije de facto nezdrava, a tako nije ni pizza. Pizza ima puno ugljikohidrata zbog tijesta, ima dosta masti radi ulja i šunke, a ima i nešto proteina u cijelom tom miksu. Ipak, pizza je visokokalorična hrana i ako ju često jedemo dio te energije koju unosimo u tijelo ne stignemo potrošiti pa to postaje salo. Zdrava hrana je i ona visokokalorična, no bitno je da imate raznovrsnu prehranu kako biste dobili sve što je tijelu potrebno. Zdrava hrana je dakle i hamburger i pizza, kao i šećer i ulje, no treba se uzimati u pravim količinama.

Zdrava hrana je danas vrlo dostupna. Nemojte misliti da za zdravu hranu morate puno platiti!

Poznati moderni mit je da je zdrava hrana vrlo skupa. Mi se s time ne slažemo. Zdrava hrana se može nabaviti bilogdje i nikako nije skupa. Vaš je odabir da kupujete opg povrće kod malog poduzetnika koji to mora i više naplatiti da bi uopće imao profit. Zapravo, ukoliko naučimo par zdravih recepta, možemo jesti vrlo zdravo za samo par kuna. Uzmimo za primjer recept piletina s povrćem koji je popularan među vježbačima za večeru. Radi se o jednostavnom receptu gdje prodinstate luk i papriku, dodate komadiće piletine, zatim naribane mrkve i nasjeckane tikvice. U 30 minuta ste za ispod 50 kn napraviti vrlo nutritivan obrok. Proteine dobivate iz mesa, a povrće osigurava vitamine, minerale, vlakna i ugljikohidrate (i to jako malo ugljikohidrata). Nemojte misliti da ne možete zdravo jesti ukoliko nemate puno novaca. Sve je vrlo dostupno, a namirnice koje su zdrave možete naći već sada kod sebe doma.

Zdrava hrana nije problem, ona je rješenje!

Zdrava hrana nije nešto oko čega biste se trebali mučiti. Znamo da je lakše naručiti pizzu nego očistiti kuhinju i nešto skuhati, ali ukoliko možete sebe natjerati da više kuhate, a da manje naručujete, napravili ste već jako puno za sebe i svoje zdravlje. Kada sami kuhate, imate veću kontrolu nad time što sve ide u određeno jelo i možete to adaptirati ukoliko želite manje kalorične namrinice. Zdrava hrana može biti i tjestenina bolognese – jednostavno umjesto dijela tjestenine u lonac s umakom ubacite ribanu tikvicu. Ili sa strane si napravite finu svježu salatu pa manje pojedite tjestenine. Tu tjesteninu pojedite onda sutra. Tako ćete opet manje kuhati (ukoliko je kuhanje glavni problem), a jest ćete stvari koje volite i koje ste dugo smatrali nekakvim nezdravim obrokom kao što je tjestenina bolognese. Ljudi u Europe zapravo dosta dobro jedu – budite ponosni Europljanin i živite tu kulturu – kuhajte više i kupujte svježe namirnice.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko