Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Riža dijeta

Riža dijeta

Riža dijeta ili Kepnerova dijeta je još jedna vrsta medicinske dijete koja je razvijena kroz medicinskih istraživanja određenih bolesti

Iz medicinskih istraživanja 1937 godine koja je provodio Walter Kepner, fizijatar koji je proučavao pacijente sa dijabetesom i visokim krvnim tlakom izrodila se jedna od prvih medicinskih dijeta u zapadnoj medicini. Riža jest noskokalorična namirnica, među azijskim narodima kojima je riža temeljna namirnica nema pretilosti u kojoj se zapadnjaci guše. Riža dijeta ili Kepnerova dijeta je još jedna vrsta medicinske dijete koja je razvijena kroz medicinskih istraživanja određenih bolesti, ako ova dijeta stabilizira tlak i šećer u organizmu, onda je i ljekovita. Riža dijeta se provodi od 7 dana do tri tjedna i može “istopiti” do 15 kilograma suvišne težine. Sva jela s rižom, voće, povrće i prirodni sokovi su baza ove dijete, meso je dopušteno u minimalnim količinama, alkohol, industrijski sokovi i gazirana pića nisu dopušteni. Prvi tjedan dijete je detoksikacija, čišćenje organizma, drugi tjedan dijete započinje aktivno gubljenje kilograma, je faza stabilizacije novopostignute kilaže, kroz ponavljanje menija iz prve dvije faze.

Riža dijeta, osnovna dijeta s rižom s dnevnim unosom 800 kalorija, mliječno vegetarijanska dijeta s rižom 1000 kalorija i mesna dijeta s rižo, 1200 kalorija

Ima nekoliko vrta dijeta s rižom, a koju ćete izabrati ovisi o vašim prehrambenim navikama i koliko kilograma želite skinuti ovom dijetom. Riža dijeta, osnovna dijeta s rižom s dnevnim unosom 800 kalorija, mliječno vegetarijanska dijeta s rižom 1000 kalorija i mesna dijeta s rižo, 1200 kalorija, iako je riža temelj svih nabrojanih rižinih dijeta, upravo razlike među njima će utjecati na vaš izbor. Osnovna dijeta s rižom od 800 kalorija dopušta kombiniranje ili izbor između dvije vrste škroba i dvije vrste voća za sva tri obroka. Mliječno vegetarijanska rižina dijeta za doručak preporučuje jednu vrstu škroba i niskokalorični mliječni proizvod po izboru, a za ručak i večeru dopušta izbor iz tri vrste škroba, tri vrste povrća i jednu vrstu voća. Riža dijeta nazvana mesna sijeta s rižpm od 1200 kalorija za doručak izbor od 2 vrste škroba i 1 vrsta povrća, ručak; 3 vrste škroba, 3 vrste povrća, 1 vrsta voća, večera; 3 vrste škroba, 1 brsta mesa, 3 vrste povrća i 1 vrsta voća.

Riža dijeta, medicinska dijeta koja uz tri glavna obroka; doručak, ručak i večeru, dopušta i dva međuobroka sastavljena od jedne voćke

Meni za prvih sedam dana ima rižino pravilo; započnite dan s rižom! To znači da je doručak uvijek riža, po mogućnosti smeđa riža samo kuhana u vodi, bez soli ili šećera, ali je možete pokapati s malo maslinovog ulja, pročišćenog masla, malovoćnogsoka ili limuna. Riža dijeta, medicinska dijeta koja uz tri glavna obroka; doručak, ručak i večeru, dopušta i dva međuobroka sastavljena od jedne voćke, užina jedna voćka, a za ručak kombinirajte mhericu riže sa grahom, bobom, mrkvom, a ako ste baš gladni dodajte krišku integralnog kruha. Popodnevna užina opet jedna voćka, a većera; jedna šalica riže s malo nemasnog mesa, piletine, puretine ili ribe i tako sedam dana. Riža dijeta u slijedećih 7 dana bi se trebala sastojati samo od riže i integralnog kruha s voćem u međuobrocima, a zadnjih sedam dana ponovite meni iz prvog tjedna dijete, s tim da možete dodati i niskokalorične mliječne proizvode, obrano mlijeko, jogurt ili posni sir.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko