Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

Mesna dijeta

Mesna dijeta

Mesna dijete ili Atkinsova dijeta, vrlo je popularan način gubljenja kilograma, a daje brze rezultate u kratkom roku. Ipak, ova ekspresna dijeta ima svoje prednosti i mane. Prednosti ove dijete, osim u njenoj brzini i efikasnosti, su u tome što nećete gladovati ili brojati kalorije. Cilj ove dijete je postizanje stanja ketoze u kojem tijelo radi manjka ugljikohidrata poseže za mastima u tijelu koje prerađuje u energiju. Nedostatci ove dijete su to što je upitna za zdravlje (svaka ekspresna dijeta koja jamči brze rezultate je zapravo svojevrstan šok za organizam i dugoročno nije zdrava). Drugi nedostatak je što izbacivanjem svih ugljikohidrata Vaše opcije za obrok su limitirane. No pogledajmo detaljnije što se krije iza mesne dijete.

Mesna dijeta – ugljikohidrati, masti i proteini

Ova tri glavna elementa naše tijelo koristi kako bi dobilo energiju. Tijelo prvenstveno poseže za ugljihidratima kao najvećem izvoru energije, zatim slijede masti pa proteini. Mesna dijeta vodi se ovim principom, odnosno mesna dijeta pokušava dovesti Vaše tijelo do stadija ketoze kada tijelo radi manjka ugljikohidrata poseže za mastima u Vašem tijelu kako bi ju preradilo u energiju.  Zato ova dijeta zahtjeva od Vas veliki unos proteina, a mali unos ugljikohidrata. Na taj način tijelo rapidno sagorjeva masnoće, a Vi gubite na kilaži.

Mesna dijeta – prednosti

Mesna dijeta dovest će Vas do željenog rezultata relativno brzo. To je glavna prednost ove dijete. Mnogi od nas nemaju vremena za ekstenzivne planove prehrane uz dodatak svakodnevne tjelovježbe. Nekad je najbolje rješenje brza dijeta poput ove. Vaše tijelo sagorjeva masnoće putem ketoze stoga nema potreba za brojanjem kalorija koje ste unjeli u jednom danu jer kalorijski deficit se mjeri u odnosu proteina i ugljikohidrata koje unosite, a ne sa restriktivnim brojanjem kalorija iz svih namirnica. Mesna dijeta je stoga idealna za brza rješenja.

Mesna dijeta – mane

Ova dijeta ipak nije dobra na duge staze. Ukoliko planirate izgubiti veći broj kila, razmotrite i druge opcije. Dugoročno i postepeno gubljenje kila je zdravije za Vaš organizam nego ekspresno i naglo gubljenje kila kao što je primjer u mesnoj dijeti. Mesna dijeta također je zabranjena za osobe koje su sklone osteopozori pošto kalcij koji ne dobivate iz uobičajenih namirnica se suplementira tako da Vaš koštani sustav doprinosi, smanjujuci kvalitetu kostiju. Loš zadah također je čest kod onih koji se pridržavaju mesne dijete. Moguće nuspojave su i konstipacija i dijarea. Trudnice ne smiju prakticirati mesnu dijetu, a isto vrijedi iza dijabetičare čije se razine šećera u krvi mogu poremetiti tokom mesne dijete.

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko