Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Atkinsova dijeta

Atkinsova dijeta

Atkinsova dijeta – revolucionarna dijeta

Atkinsova dijeta je prva dijeta bazirana na prehrani koja smanjuje unos ugljikohidrata na minimum i povećava unos proteina i masti. Njen kreator je Robert C. Atkins po kome i nosi ime, a popularnost joj ne pada od 1972.godine kada je dr. Atkins prvi put objavio knjigu i promijenio svijet svojim pristupom dijetalnoj prehrani. Bez obzira na nemilosrdne kritike svih nutricionista, sportaša i liječnika, Atkins dijetu su isprobale sve svjetske zvijezde iz oblasti glazbe, mode, sporta, filma i dijeta je dala izvanredne rezultate. Nakon toga su dijetu prigrlili i obični ljudi koji su željeli izgubiti određeni broj kilograma i poboljšati svoje zdravlje. I od davne 1972.godine pa sve do dana današnjega, dijeta nije zaboravljena, već naprotiv, i dalje se svi raspituju za ovaj način prehrane i mnoge nove dijete pod novim imenima svoju bazu uzimaju upravo iz slavne dijete doktora Atkinsa.

Atkinsova dijeta – izgubite kilograme uz minimalan unos ugljikohidrata

Atkinsova dijeta je u osnovi proteinska dijeta, potiče konzumiranje svih vrsta mesa, ribe, te uz to i mliječne proizvode. Dijeli se na nekoliko faza, točnije na 4 faze koje se moraju poštivati. Nakon prve faze kada je unos ugljikohidrata izuzetno nizak, gotovo da su potpuno izbačeni, u drugoj fazi se ugljikohidrati postepeno uvode. To bi značilo da sve krušne proizvode ne konzumirate minimalno dva tjedna, također škrobno povrće je zabranjeno, a unos šećera je također minimalan, stoga voće zaboravite na dva tjedna. Svi vitamini i minerali koji su organizmu potrebni se unose putem dodataka prehrani. Takva prva faza je potrebna kako bi se organizam prebacio na drukčiji način funkcioniranja i koliko god se mnogi protivili ovoj dijeti, Atkinsovu dijetu su mnogi isprobali i imali izvrsne rezultate. Naravno, ukoliko imate određene zdravstvene probleme, niti jednu dijetu nemojte započinjati prije nego ste konzultirali sa svojim liječnikom.

Atkinsova dijeta – disciplinom do zdravlja

Niti jedna dijeta neće djelovati ukoliko kršite pravila, pa tako i Atkinsova dijeta ima svoja pravila kojih se treba pridržavati. Mnoge osobe krenu s dijetnom prehranom i pridržavaju se pravila neko vrijeme. No, dogodi se nešto loše na poslu ili u obitelji, mnogi popuste pod pritiskom iz okoline i krenu kršiti pravila, priušte si slastice za koje znaju da će im štetiti jer misle da jedna čokoladica nakon 2 tjedna ili jedna pizza nakon 3 tjedna neće značiti ništa loše. Naravno da se nitko nije udebljao zbog jedne pizze ili jedne čokoladice, no takav stav je loš jer ćete isti postupak napraviti i slijedeći dan i malo po malo, disciplina posustaje i vi se vraćate lošim navikama koje su vas dovele do prekomjerne težine i lošeg zdravlja. I nakon toga će vam biti još teže izići iz začaranog kruga nediscipline i loših navika, stoga budite uporni! Dobro proučite pravila Atkinsove dijete, odlučite se kombinirati i neki trening barem dva puta tjedno uz dijetu i vidjet ćete željene rezultate.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko