Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

Atkins dijeta

Atkins dijeta

Atkins dijeta – najpoznatija dijeta

Atkins dijeta je jedna od najpoznatijih dijeta na svijetu, također spada među najstarije dijete modernog doba. Radi se o vrlo strogom režimu prehrane koji je podijeljen u četiri faze kojih se oni koji zaista žele rezultate moraju strogo pridržavati. Osoba prva dva tjedna u potpunosti izbjegava svaki oblik škroba, biljnih vlakana i ugljikohidrata. Mnogi stručnjaci iz oblasti medicine i sporta su dosta kritizirali Atkins dijetu zbog strogog zabranjivanja voća i povrća u određenim fazama dijete, te nedefiniranih veličina porcija obroka, no mnoge poznate osobe iz svijeta glazbe, filma i javnog života su podijelile svoja pozitivna iskustva sa ovom dijetom te su dokazano izgubile veći broj kilograma.

Atkins dijeta – četiri faze popularne dijete

Atkins dijeta je veoma učinkovit način prehrane koji potiče smanjene unosa ugljikohidrata, što bi značilo da se iz prehrane izbacuje kruh, tjestenina, sladoled, krumpir, brašno, čokolada, sve vrste slatkiša, zaslađena pića, pohano meso, soja, margarin, itd. U ovom tipu prehrane može se neograničeno jesti riba, meso te mliječni proizvodi, a kako je voće i povrće zbog šećera i vlakana zabranjeno u prvoj fazi, tada je potrebno kroz razne suplemente nadomjestiti vitamine i minerale. Nekim osobama je bilo dosta zahtjevno izdržati prva dva tjedna jer se drastično smanjuje unos ugljikohidrata na koje smo svi navikli, no to je faza koja relativno brzo prođe. Nakon toga se postupno kroz preostale tri faze povećava unos ugljikohidrata, no unos ugljikohidrata ostaje ograničen dok se ne smanji željeni broj kilograma i dok se ne uvidi da se ciljana tjelesna težina održava i nakon provođenja dijete.

Atkins dijeta – brz gubitak kilograma

Mnoge osobe su potvrdile da Atkins dijeta ima prilično drastičan početak kroz prvu fazu i da organizam na neki način doživi šok sa prestankom unosa ugljikohidrata, no u drugoj fazi se mnogi već naviknu na nov način prehrane i tada se gubi najviše kilograma jer tijelo za dobivanje energije troši masti i tako malo po malo nestaju masne naslage, te se tope kilogrami. Preporučljivo je u ovoj fazi uključiti i neku vrstu treninga, odlučite se za onaj tip vježbanja koji vam najviše odgovara prema vašim sposobnostima i mogućnostima. Imajte na umu, ne vježbate zato da nekoga zadivite već da za sebe napravite promjene koje vas vode prema nečemu dobrome za vas. Svaki početak je težak, no sve dalje će vam biti sve lakše. Sa Atkins dijetom ste napravili prvi korak, a vježbanje vam je drugi korak prema zdravijem životu. Spojite to dvoje i kilogrami će ekspresno nestati!

Atkins dijeta – vremenski rok trajanja

Atkins dijeta je vrlo definirana i točno se zna što se jede i što se ne jede, u trećoj fazi se polagano uvodi i određeno voće i povrće. Iskustva osoba koje su držale Atkins dijetu, su većinom pozitivna, te također mnogi napominju da je poželjno paziti na ograničen unos ugljikohidrata jer su oni zaista bitni za balans organizma. Većina nakon dijete shvati da je zaista stvar samo u uravnoteženoj prehrani, te da u ničemu ne treba biti neumjeren. Preporuka je da se ovaj oblik prehrane ne prakticira dulje od 30 dana, a nakon držanja dijete, poželjno je održavati težinu uz redovno vježbanje i uravnoteženu prehranu.

Naruči proizvode odmah

DODAJ PROIZVODE

OBAVEZNO pravi broj (inače dostava neće biti moguća)

Način dostave:

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

  UKUPAN IZNOS NARUDŽBE:

  Free Shipping

  Provjeren proizvod za skidanje kila

  Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

  Recenzije

  Što kažu zadovoljni korisnici?

  "Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

  Marijana L.

  Zagreb

  "Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

  Kristijan M.

  Novi Vinodolski

  "Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

  Dina P.

  Pokupsko