Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Krumpir dijeta

Krumpir dijeta

Krumpir dijeta – Kako uopće funkcionira ova dijeta?

Gubljenje kila vrlo je popularno u razvijenim društvima gdje je pretilost jedan od vodećih uzroka srčanih bolesti. Osim zbog zdravstvenih razloga, postoje i oni estetski, a koliko ste daleko spremni ići da biste izgubili kile, ovisi samo o Vama. Dijeta ima i restriktivnih i manje restriktivnih, no postoji dijeta koja zvuči toliko bizarno jer se radi o konzumaciji namirnice koju sve ostale dijete ne dopuštaju ili dopuštaju u malim količinama. Krumpir dijeta nalaže konzumaciju samo krumpira kako bi se postigao kalorijski deficit i tako se počele gubiti kile. Ipak, ova bizarna krumpir dijeta vrlo je restriktivna i jednostavno zvuči neuobičajeno. Koliko daleko možemo ići s dijetama prokomentirat ćemo u članku, no znajte da je svaka restriktivna dijeta svojevrstan šok za organizam i za mnoge dijete vrijedi da su konzultacije s liječnikom obavezne prije prakticiranja. Krumpir dijeta propisuje unos samo krumpira kroz dan koji lako stvara osjećaj sitosti radi svog škrobastog sastava. Također sadrži kalij i vlakna kao mikronutrijente. Ipak, jesti samo jednu namirnicu nikako ne miriše na zdravo, a slaže se i većina liječnika i nutricionista da se ova dijeta ne pokušava.

Krumpir dijeta – Koje su alternative?

Dijeta u prijevodu zapravo znači prehrana, a svaka prehrana trebala bi biti raznovrsna. Krumpir dijeta nikako nema raznovrsnost. Svaka dijeta bazira se na kalorijskom deficitu pa tako možete jesti samo u pekari i smršaviti, ako dovoljno dobro dozirate. Krumpir dijeta veliki je šok za organizam, a nedostatak većine bitnih nutrijenata za naše tijelo može dovesti do loših posljedica za organizam. Postoji niz različitih dijeta, manje ili više restriktvnih koje traže manje od Vas uz zdravije rezultate. Krono dijeta ne traži od Vas velika odricanja i promovira sporije i zdravije mršavljenje. Kupus dijeta i bolnička dijeta spadaju u skupinu restriktivnijih dijeta koje se prakticiraju u samo nekoliko dana nakon čega se zabranjuju na neko vrijeme upravo zbog nedostatka većine nutrijenata.

Krumpir dijeta – Prakticirajte sporije i zdravije dijete

Naše tijelo najbolje funkcionira kad dobiva sve potrebne nutrijente na dnevnoj bazi. Umjesto prakticiranja restriktivnih dijeta (krumpir dijeta, kupus dijeta, bolnička dijeta, mesna dijeta) opredijelite se za laganiju i zdraviju dijetu. Izbacite nepotreban šećer, alkohol i počnite vježbati. Pustite svoje tijelo da samo, postepeno počne poprimati novi oblik i mršavjeti. I sami znate koji su razlozi Vaše pretilosti pa se posvetite više uklanjaju loših navika umjesto da dodajete još jednu lošu samo kako biste smršavjeli. Stručnjaci za prehranu vole nutricionizam jer žele biti zdravi, a ne mršavi. Iako je dijeta s krumpirom možda učinkovita za kratkotrajno mršavljenje, to nije dugoročno rješenje. Krumpir je hranjiv, ali ne sadrži sve hranjive sastojke potrebne za optimalno zdravlje.

Krumpir dijeta – trodnevni plan ishrane

Krumpir dijeta vjerojatno će uzrokovati kratkotrajni gubitak kilograma, jer je vrlo malo kalorija. Krumpir također sadrži spoj koji može smanjiti glad, iako su istraživanja ograničena. Krumpir dijeta ima potencijalne koristi jer sadrži mnogo hranjivih sastojaka, uključujući vlakna. Također je lako razumljiva i relativno pristupačna. Evo trodnevnog plana obroka koji slijedi pravila prehrane krumpirom.

1. dan
Doručak: 2 kuhana krumpira uz šalicu crne kave
Međuobrok: 1 kuhani krumpir, poslužen hladan
Ručak: 2 kuhana krumpira, poslužena pire
Međuobrok: 1 sirovi krumpir, narezan na kriške
Večera: Pomfrit bez ulja, pečen u pećnici, s malo soli
2. dan
Doručak: pečeni hash smeđe boje uz šalicu crne kave
Međuobrok: 2 kuhana krumpira, poslužena hladna
Ručak: 2 krompira na pari začinjena s malo soli
Međuobrok: 2 kuhana krumpira, poslužena hladna
Večera: 2 obična, pečena krumpira
3. dan
Doručak: pečeni domaći pomfrit sa šalicom običnog čaja
Međuobrok: 3 kuhana krumpira, poslužena hladna
Ručak: 3 obična pečena krumpira
Međuobrok: 3 kuhana krumpira, poslužena hladna
Večera: 3 krompira na pari s malo soli

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko