Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

Krono dijeta

Krono dijeta

Kontroliran unos hrane u organizam za mnoge od nas može biti težak posao. A kad počnemo s nekom dijetom pa shvatimo da nećemo moći jesti pola namirnica koje obožavamo automatski smo manje motivirani. Krono dijeta izbjegava ovakve situacije, a bazira se na ravnopravnoj i sveobuhvatnoj prehrani bez brojanja kalorija, gladovanja i odricanja. Ono što danas nazivamo zdravom prehranom zapravo proizlazi iz krono dijete. Stvari poput: jedite manje navečer, slobodno jedite obilnije ujutro, pazite da jedete i proteine i masti i ugljikohidrate u zdravom omjeru – sve ovo su aspekti krono dijete, pa tako dolazimo do zaključka da mnogi od nas prakticiraju, u većoj ili manjoj mjeri, baš krono dijetu iako ni sami toga nismo svjesni. Više o krono dijeti donosimo u članku.

Krono dijeta – zdrava dijeta

Ova dijeta Vaš organizam ne stavlja u nikakav oblik šoka. Dok neke restriktivne dijete koje navode tijelo na ketozu kako bi se brzo gubile kile nisu nekad ni dopuštene bez konzultacija s liječnikom, krono dijeta nema nikakvih opasnosti za Vaše zdravlje. Dapače, prakticiranjem ove dijete radite sve zdravo za vlastiti organizam. Dijeta nalaže da ne preskačete obroke stoga dok u nekim dijetama morate paziti što jedete, tokom krono dijete bitno je da se sjetite jesti!

Krono dijeta – tjelovježba je uvijek poželjna

Kad je u pitanju krono dijeta, tjelovježba se uvijek preporuča. Vaše tijelo pod fizičkom aktivnošću se počinje rekonstruirati i poprimati novu estetiku. Tjelovježba je odlična za Vaš mišićni i živčani sustav, pogoduje Vašem držanju i podiže razinu hormona u tijelu od kojih ćete se osjećati puno pozitivnije. Također, rezultati gubljenja kila znatno su vidljiviji kad uz zdravu prehranu također trenirate. Svaki trening katalizator je promjena, zapamtite, a isto vrijedi i kad je u pitanju krono dijeta.

Krono dijeta – ravnopravni unos namirnica

Kad kažemo sveobuhvatna prehrana mislimo na ravnomjerni unos bjelančevina, proteina i ugljikohidrata. Za doručak jedite slobodno obilnije jer po jutru se dan prepoznaje, a ako ste ujutro zadovoljili svoje tijelo različitim zdravim namirnicima, dan će biti odličan. Integralni kruh s cjelovitim žitaricama uz jogurt, malo suhomesnatog proizvoda i sira i neko povrće sastojci su za zdravi sendvič s kojim ćete dobiti energiju iz kruha, masti iz mesa i sira, no isto tako neke mikronutrijente poput minerala iz jogurta i povrća. Ručak bazirajte na unosu proteina i nikako nemojte zaboraviti još povrća koje je uvijek dobrodošlo u svaki obrok. Za večeru se držite manjih količina hrane, izbjegavajte ugljikohidrate što više. Pojedite varivo ili laganu večeru koja sadrži ribu ili neko nemasno meso poput piletine. Posni sir također će Vas brzo zasititi i idealan je za večeru. Krono dijeta Vaše tijelo će zdravo oblikovati, a gubitak kila nećete vratiti pošto tijelo ne izlažete nikakvim šokovima. Uživajte u hrani i mršavite zdravo!

Naruči proizvode odmah

DODAJ PROIZVODE

OBAVEZNO pravi broj (inače dostava neće biti moguća)

Način dostave:

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

  UKUPAN IZNOS NARUDŽBE:

  Free Shipping

  Provjeren proizvod za skidanje kila

  Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

  Recenzije

  Što kažu zadovoljni korisnici?

  "Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

  Marijana L.

  Zagreb

  "Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

  Kristijan M.

  Novi Vinodolski

  "Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

  Dina P.

  Pokupsko