Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Kako smršaviti 10 kg u mjesec dana

Kako smršaviti 10 kg u mjesec dana

Kako smršaviti 10 kg u mjesec dana, savjeti za mršavljenje

Mnogi bi htjeli znati kako smršaviti 10 kg u mjesec dana, no ono što prvo trebate znati je da to nikako nije lagan proces. Puno rada i discipline je potrebno za gubitak viška tjelesne težine. Svi koji žele izgubiti višak kilograma i koji žele bolje izgledati često krenu na pravi put no završe bez napretka. Kako to? Savršen primjer navedenog su brze dijete koje obećavaju masovne gubitke kilograma u svega par tjedana. Lako je pratiti režim prehrane prvi tjedan, no već početkom drugog tjedna vaše tijelo vas traži ono što mu je poznato i upravo ovdje mnogi posustanu. U slučaju da i završite brzu dijetu, kada se vratite uobičajenoj prehrani, jojo efekt je neizbježan. Onda kako smršaviti 10 kg u mjesec dana? Navedeni savjeti će vam zasigurno pomoći: Pazite što jedete, naučite razlikovati dobre i loše ugljikohidrate i prilagodite njihov unos. Eliminirajte šećer i škrob iz vaše svakodnevne prehrane. Izbacite brzu hranu, ovakva vrsta hrane je glavni uzrok debljanju. Kalorije trošite s vježbom i hodanjem, vježbanje je ključno za mršavljenje i najbolje vježbe gubitak kilograma su upravo kardio vježbe koje pokreću cijelo tijelo. Hodanje do 40 minuta dnevno je svakako poželjno. Konzumacija do 2 l vode dnevno, osim što nam je potrebna za zdravo funkcioniranje našeg tijela, možemo popiti čašu vode svaki put kada osjetimo poriv za grickalicama. Spavanje i kvalitetan odmor su od iznimne važnosti, stručnjaci su otkrili da naši hormoni koji aktiviraju glad postaju aktivniji kada se ne naspavamo kako treba jer ćemo dodatnu energiju tražiti u hrani.

Kako smršaviti 10 kg u mjesec dana, brza dijeta

Brze dijete su neizbježna tema kada se postavlja pitanje poput kako smršaviti 10 kg u mjesec dana. I dalje su najučinkovitiji način za brzo skidanje kila, ali isto tako i najmanje zdrav način. Brze dijete se često provode prije nekog važnog događaja ili prije/tokom ljeta. Da, brzom dijetom možete odgovoriti na pitanje kako smršaviti 10 kg u mjesec dana, ali morate biti svjesni i rizika ovakvih dijeta. Ove dijete se temelje na jako niskom unosu kalorija i ne daju dugoročne rezultate. Jednom kada skinete 10 kg pomoću brze dijete vračanje normalnijoj prehrani će vam vratiti izgubljene kilograme. U danu se ne unosi više od 1. 100 kalorija što je rigorozno, ali cilj je trošiti više kalorija nego unositi. Brze dijete imaju plan prehrane od 3 glavna obroka s mogućnosti 2 međuobroka koji se moraju sastojati samo od jedne voćke. Pije se do 12 čaša vode dnevno. Radi često siromašnog menija koji se često zna sastojati samo od dvije namirnice za ručak, predlaže se uzimanje vitaminskih suplemenata kako bi tijelu osigurali dovoljan unos vitamina. Brze dijete su kratkotrajno rješenje koje će vam omogućiti da brže dođete do cilja efektivno.

Kako smršaviti 10 kg u mjesec dana, proces mršavljenja

Važno je naglasiti kako i zdrav način mršavljenja ima dijetu koja se bazira na zdravim namirnicama i tjelovježbi. Brze dijete se baziraju na par namirnica i ne sadrže vježbanje u programu mršavljenja, dok normalnije dijete su bogatije u izboru namirnica i vježbanju. Nije moguće odgovoriti kako smršaviti 10 kg u mjesec dana pomoću zdravijeg pristupa gubljenja kilaže. Zašto? Vremenski period za gubitak 10 kg je 2 do 3 mjeseca, što znači da ne gubite 5 kg tjedno. Naravno, postoji spoj brze dijete i postepene dijete. Ukratko, nakon što ste recimo izgubili 5 kg pomoću brze dijete možete se prebaciti na manje rigoroznu dijetu koja će vam i dalje omogućavati gubitak kilaže ali s većim izborom namirnica i manje gladovanja. Kada pričamo o gladovanju, ono nikada nije dobro jer organizam nas nikada ne bi trebao upozoravati da mu nešto nedostaje. Dobro složen plan prehrane od 5 obroka dnevno vam može pomoći u skidanju kilaže dok se osjećate sitima. Kako smršaviti 10 kg u mjesec dana ovisi ponajviše o vama, o vašim navikama i koliko ste se spremni odreći određenih stvari.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko