Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Kardio vježbe

Kardio vježbe

Kardio vježbe za sagorijevanje masnih naslaga

Svijet u kojem živimo poprilično se bazira na vanjskom izgledu pojedinca pa nam tako svakodnevno putem medija serviraju neke takozvane ideale ljepote koji su vrlo često savršenog izgleda tijela i u odličnoj formi. Takve slike ostavljaju trag na ljudima, posebice na mlađim generacijama koje prate takve trendove te se žele ugledati na te ljude. Osim što žele takve rezultate, do njih bi rado došli u što je kraćem vremenskom roku moguće pa stoga mnoga kardio vježbe često budu prvi izbor jer se za njih priča da izrazito brzo tope višak masnih naslaga u tijelu. No, kardio vježbe osim što tope masne naslage, one također pomažu pri jačanju mišićnog tonusa zbog čega ćete ne samo smršaviti, već i oblikovati svoje tijelo i dobiti pokoji mišić. Osim što pomažu fizičkom oblikovanju tijela, ovaj tip vježbi također djeluje i na kardiovaskularni sustav koji zahvaljujući tim vježbama također može doći u bolje stanje i ojačati ga.

Kardio vježbe kod kuće

Kardio vježbe izrazito se lako mogu raditi i kod kuće, što uz današnji užurban način života u kojem dosta vremena gubimo pri transportu s jednog mjesta na drugo omogućuje više slobodnog vremena koje možemo priuštiti sebi, bilo da si nečime ugodimo ili da to dodatno slobodno vrijeme uložimo u vježbu. Kardio vježbe kod kuće mogu se raditi bez ikakve dodatne opreme, a velika prednost takvih vježbi je i ta što za ovaj tip vježbi nije važna kondicija jer se apsolutno sve vježbe koje se namjeravaju raditi mogu prilagoditi vlastitoj kondiciji i mogućnostima. Ovaj tip vježbi može se izvoditi maltene bilo gdje i bilo kad, dokle god je osoba u mogućnosti izdvojiti nešto slobodnog vremena za izvoditi vježbe u komadu kako bi se na taj način tijelo dovelo u idealnu radnu temperaturu zbog koje će se proces mršavljenja lakše pokrenuti. Niz jednostavnih i intenzivnih vježbi vrlo brzo bi mogao imati vidljive rezultate.

Kardio vježbe dostupne su svima

Kardio vježbe osim što pomažu otopiti masne naslage i oblikovati tijelo također smanjuju i rizik od pojave kardiovaskularnih bolesti. No, kao i u svemu u životu, poželjno je ne pretjerivati sa vježbama već ih raditi umjereno jer jedino na taj način moguće je doći do željenih rezultata bez da se preopterećuje tijelo. Kardio vježbe preporučaju se izvoditi 2 do 3 sata tjedno sveukupno, što je najbolje rasporediti u treninge u trajanju od 30 do 45 minuta. Najpopularnije vježbe tog tipa za izvoditi kod kuće su niski skipping, ležeći bicikl, sprint na mjestu i mnoge druge koje se često povezuju u takozvani kružni kardio trening. Trčanje, vožnja bicikla, rolanje i mnoge druge slične vježbe su pak popularne prilikom boravka na svježem zraku. Izbor ovakvog tipa vježbi zbilja je velik te si svatko može odabrati nekoliko vježbi koje će izvoditi kako bi došao do željenog cilja, nevažno da li je riječ o početnicima ili iskusnim vježbačima.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko