Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Kako smršaviti 10 kg

Kako smršaviti 10 kg

Kako smršaviti 10 kg i spremiti za se plažu? Uz naše savjete, vrlo jednostavno!

Bliži se ljetna sezona, a ti i dalje izgledaš neutegnuto? Želiš se spremiti za ovo ljeto i ponosno skidati majicu na plaži? Da bi to ostvario odnosno ostvarila, potrebna je jedna doza discipline, potrebna je dobra motivacija te puno tvog angažmana. Kako smršaviti 10 kg pred ljeto? Da biste smršavili 10 kg, a da to mršavljenje ne uključuje instant povratak tih kila nakon što prestanete vježbati, trebat će Vam u prosjeku dva mjeseca. To je generičan podatak – svatko od nas je drukčiji i treba mu drukčiji vremenski period za gubitak od 10 kg. Naravno da osoba od 150 kg će lakše izgubiti 10 kg nego osoba od 70 kg. Ipak, ovdje govorimo o većoj brojci koju želite izgubiti stoga su dva mjeseca sasvim ok mjerilo. Kako smršaviti 10 kg nije lako, potrebno je pripremiti se i znati da su tri najbitnija faktora za takav plan: dobra prehrana, fizička aktivnost i redovit san.

Kako smršaviti 10 kg? Uz dobru prehranu vrlo lako!

Prehrana je osnovni dio našeg plana da smršavite 10 kg. Prehrana nekoga tko želi gubiti kile mora biti takva da se osigura kalorijski deficit. Kalorijski deficit je pojam kojim opisujemo stanje tijela kada ono više energije potroši u danu nego što unese. Energiju dobivamo hranom, a bitno je odabrati zdrave i niskokalorične namirnice kako bi naše tijelo postiglo deficit, a da mi ne budemo u tom trenu gladni. Kada želimo pronaći niskokalorične obroke, dobro je znati da takvi mogu biti i oni koje često spremamo, a za koje se smatra da nisu niskokalorični. Uzmimo za primjer piletinu i mlince, pravi primjer kontinentalne prehrane kod Hrvata. Kako smršaviti 10 kg uz piletinu i mlince? Napravite od ovog obroka zdravi obrok. Umjesto da stavite cijelu mjeru mlinaca koje inače jedete, stavite pola, a drugu polovicu nadomjestite svježim povrćem. Napravite si salatu i dodajte u takav obrok. Kako smršaviti 10 kg? Svaki obrok može biti zdravi, a Vi se ne morate odreći čak ni masnih mlinaca!

Kako smršaviti 10 kg? Osim prehrane, bitna je i tjelovježba!

Na primjeru piletine i mlinaca pokazali smo kako osoba koja želi smršaviti može jesti čak i nešto masno kao mlinci. Isto vrijedi i za druge obroke gdje imate krumpir, rižu ili tjesteninu. Jednostavno škrob djelomice zamijenite povrćem. Ukoliko želite isprobati i neke kompletno niskokalorične recepte, isprobajte razne salate koje predstavljaju cijeli obrok, možete pripremiti meso s povrćem na žaru ili zamijeniti ulje s masti ili ga kompletno izbaciti i više kuhati nego pržiti. Kako smršaviti 10 kg? Ne samo uz prehranu, za 10 kg gubitka potrebno je i fizički se aktivirati. Kada trenirate, tijelo koje gubi na kilaži odmah se i ponovo oblikuje stoga ako imate estetske razloge radi kojih biste htjeli izgubiti kile, fizička aktivnost je obavezna. Kako smršaviti 10 kg? Potrebno je prilagoditi prehranu, dodati neke fine recepte ili izmjeniti postojeće, trenirati, dobro spavati i ostati motiviran. Prvi rezultati vidljivi su već nakon 2 tjedna, stoga će motivacija doći kada vidite što ste postigli!

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko