Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Dijeta 5 dana 5 kilograma

Dijeta 5 dana 5 kilograma

Dijeta 5 dana 5 kilograma – uvod

U svijetu brzog ritma, brze dostupnosti svemu jasno da smo navikli da sve dobijemo brzo i odmah. Kad je naše tijelo u pitanju i gubitak tjelesne težine, ljudi su također razvili brze programe gubitka kila. Ti programi nisu osobito zdravi dugoročno, no nužda nekad ne pita. Dijeta 5 dana 5 kilograma čini se nedostižnom, no zapravo nije tako teško. 5 dana motivacije svatko može izdržati, no ova dijeta vrlo je restriktivna i ne smije se brzo ponavljati, barem ne 3 mjeseca jer ćete kalorijski deficit ostvariti uz malu količinu hrane koju jedete. Stoga spremite se na izazov! Dijeta 5 dana 5 kilgrama ostavit će Vas lakšim, no kako ne biste povratili te kile u sljedećih 5 dana, preporučeno je iza programa pokrenuti se fizički i jesti uravnoteženo. Ova dijeta je također šok za organizam pa se svakako posavjetujte i s liječnikom.

Dijeta 5 dana 5 kilograma – pravila

Pravila ove dijete leže u tome da ne prekršite ni jedan dan. Pošto se radi o jako kratkom periodu, bitno je držati se plana ozbiljno. U 5 dana nemojte se fizički previše opterećivati, a ako puno radite čak i neki uredski posao, takošer ne savjetujemo ovu dijetu. Konzultacije s liječnikom su, ponavljamo, obavezne za ovakvu dijetu. Plan ove dijete je vrlo niski kalorijski unos kako bi tijelo počelo uzimati iz masnih skladišta kako bi dobilo energiju. Dijeta 5 dana 5 kilograma navest će Vaše tijelo na stadij ketoze (trošenje masti u tijelu u svhru dobivanja energije) i tako ćete brzo gubiti kile. U ovoj dijeti ne smijete piti alkohol, jesti ništa van propisanog i ne se previše fizički i mentalno opterećivati.

Dijeta 5 dana 5 kilograma – jelovnik

Prvog dana za doručak popijte šalicu čaja uz jednu voćku tipa naranče. Za ručak spremite salatu bez dresinga i ubacite 200 g kuhane piletine. Nemojte previše začinjavati salatu. Večerajte posni sir uz papriku i rajčicu. Dijeta 5 dana 5 kilograma u drugom danu nalaže sličan doručak i ručak, premda umjesto piletine ubacite tunu ili neko drugo nemasno meso. Za večeru pojedite 150 g ribe na žaru uz povrće. Treći dan za doručak pojedite jogurt sa zobenim pahuljicama i pazite na doziranje. Ručak Vam je 2 kuhana jaja, jedan dvopek i naranča. Za večeru prodinstajte na luku i paprici ribane mrkve i jednu tikvicu zajedno s kockicama piletine. Četvrti i peti dan doručak je isti kao prvi dan, a za ručak iskombinirajte različite obroke od proteklih dana. Izrazito je važno paziti na količinu, a osjećaj gladi ubijte pijenjem vode ili čaja.

Dijeta 5 dana 5 kilograma savršena je za brzi gubitak kilograma, no ne smije se dugo držati. Ukoliko ste motivirani, odradite dodatna 2 dana za dodatan gubitak kilograma, no nikako više. Nakon dijete uravnotežite prehranu i dodajte raznovrsne namirnice u prehranu. Dodajte i kruh, rižu i krumpir, a veći unos energije regulirajte tjelovježbom kako ne biste vratili izgubljene kilograme.

Dijeta 5 dana 5 kilograma – ne ponavljajte dijetu u skorom periodu

Dijeta 5 dana 5 kilograma se ne smije ponavljati više puta za redom, već je potrebno uzeti pauzu od barem 7 dana. Osnovne karakteristike dijete: trajanje dijete 5 dana; gubitak do 5 kilograma; obavezna pauza ukoliko se ponavlja; zabranjen alkohol. Preporučuju se piti barem 2 litre tekućine dnevno (najbolje vode ili nezaslađeni čaj). Nisu dozvoljeni sokovi. Prije odlaska na svaku dijetu, pa i ovu, preporučljivo je savjetovati se s vašim liječnikom. Dozvoljeno je ponavljanje dijete uz pauzu od barem 3 dana. Pravilna hidratizacija je važna koliko i ishrana za mršavljenje. Osim što ne sadrži kalorije voda će vas držati sitim, tako što ćete jesti manje kalorija. Nezaslađeni zeleni čaj je odlična opcija jer je bogat antioksidansima i ne sadrži kalorije.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko