Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Dijeta 5 dana

Dijeta 5 dana

Dijeta 5 dana prije kolonoskopije

Kolonoskopski pregled omogućuje liječniku da vidi unutrašnjost debelog crijeva i rektuma. To je jedan od najučinkovitijih načina za liječnike da: potraže polipe debelog crijeva, pronađu izvor neobičnih simptoma, otkriju rak debelog crijeva. To je ujedno i ispit od kojeg se mnogi plaše. Sam test je kratak, a većina ljudi je za vrijeme njega u općoj anesteziji. Nećete ništa osjetiti ni vidjeti, a oporavak obično traje samo nekoliko sati. Sama priprema za pregled, međutim, može biti neugodna, a to je zato što vaše debelo crijevo treba biti prazno i ​​bez otpada.

Dijeta 5 dana će vam pomoći u pripremi debelog crijeva za pregled. Pet dana prije pregleda bi trebali započeti s prilagođavanjem prehrane tako da uključite hranu koja lakše prolazi kroz vaš probavni sustav. Prijeđite na hranu s malo vlakana najmanje pet dana prije pregleda. Dok traje dijeta 5 dana jedite bijeli kruh, tjesteninu, rižu, jaja, nemasno meso, dobro skuhano povrće bez kože, voće itd.

Dijeta 5 dana za detoksikaciju

Detoksikacija može biti idealan način da napunite svoj sustav i usredotočite se na zdrave prehrambene navike, a kako nam ukazuje većina stručnjaka, potrebno je samo malo planiranja. Iako ne postoje znanstveni dokazi koji pokazuju da tijelo treba detoksikaciju, detoksikacija je sjajan način da uvidimo sve svoje loše prehrambene navike koje su nam se uvukle u život.

Detoksikacija se može odnositi i na kratko razdoblje u kojem se vaša prehrana temelji prvenstveno na neprerađenoj, prirodnoj hrani, poput voća i povrća, orašastim plodovima, sjemenkama i cjelovitim žitaricama, kao i na malim količinama hranjivih, nemasnih proteina poput tune i lososa. Dijeta 5 dana je idealna za provođenje detoksikacije tijela. Prakticiranjem ovakve dijete, žudnja za šećerom počinje nestajati, zatvor se olakšava, a napuhnuti stomaci počinju se ravnati.

Koža i kosa izgledat će zdravije, a imat ćete više energije, a uz to ćete vjerojatno pasti i nekoliko kilograma. Dijeta 5 dana uključuje izbacivanje čaja, kave, gaziranih pića, alkoholnih pića i sve rafinirane šećere. Svaki dan pojedite najmanje 3 šalice povrća i 2 komada voća. Nastojte piti 2 litre tekućine svaki dan putem juhe, vode ili biljnog čaja.

Dijeta 5 dana za gubitak kilograma

Koliko brzo mogu skinuti značajnu težinu? To brine svaka osoba koja želi skinuti malo težine. Neki se odlučuju za brzo rješenje, umjesto da obraćaju pažnju na dugoročno održivije mršavljenje. Sigurno se pitate da li možete smršavjeti za 5 dana? Sigurno ste naišli na dijeta 5 dana za mršavljenje, jer se njezina popularnost u posljednje vrijeme jako proširila.

Nazivan i “brzom dijetom” ili “dijeta 5: 2”, ovaj isprekidani plan prehrane uključuje konzumiranje standardnog broja kalorija tijekom 5 dana u tjednu, a zatim ograničiti unos kalorija na oko 500-600 dnevno za druga 2 dana. Ovdje fokus nije na tome koju hranu jedete, već na tome kada biste je trebali jesti. Idealan unos kalorija određuje nekoliko čimbenika, kao što su dob, spol i tjelesna aktivnost.

Primjerice, odrasle žene i muškarci trebali bi dnevno unositi 1600-2400 kalorija, odnosno 2000-3000 kalorija dnevno. Ta količina ne bi trebala ići ispod 1200 kalorija. Kad slijedite ovu dijetu, unos kalorija trebao bi biti optimalan tijekom dijeta 5 dana. Međutim, tijekom druga 2 dana smanjite ovaj unos za četvrtinu, tj. 500-600 kalorija.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko