Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Abs dijeta

Abs dijeta

Što je Abs dijeta i kako funcionira?

Abs dijeta je poznata dijeta koju je pripremio urednik Men’s Healta i pomogao na taj način gomili muškaraca u prevenciji bolesti kardiovaskularnog sustava. Premda naziv ove dijete daje naslutiti da se radi o dijeti za dobijanje abdominalnim mišića, dijeta je zapravo fokusirana na prevenciju bolesti kardiovaskularnog sustava koje se mogu pojaviti u slučaju pretilosti i visoke razine kolesterola. Ipak, abs dijeta uzima osnovne postulate svake dijete, a to znači pravilna i zdrava prehrana, uravnotežen san i fizička aktivnost. Ova dijeta obećaje rezultate od 5 kilograma u 2 tjedna, zatim dodatnih 4 u iduća 2 tjedna. Premda će se nekima ovi brojevi činiti nespektakularnim, u pitanju je konstruktivna dijeta i dijeta nakon koje se kile neće odmah vratiti. Ovakav plan prehrane naučit će Vas nekim bitnim lekcijama kad je u pitanju Vaše tijelo i Vaše zdravlje. Zato nastavite čitati i saznajte kako do najboljeg načina za ravnim trbuhom i utegnutim tijelom.

Abs dijeta nije komplicirana niti teška! Zapravo je vrlo lako izvediva!

Ukoliko želite kvalitetno i konstruktivno raditi na svojem tijelu, abs dijeta je svakako za Vas. Ova dijeta omogućit će muškarcima da stvore veću mišićnu masu, izgube masne naslage te dobiju lijepu konstituciju u najkraćem mogućem roku. Bitan dio ove dijete je i tjelovježba. Upišite teretanu kako biste kroz lifting mogli najbrže gubiti masti i dobijati na mišićnoj masi. Povećan unos proteina uvijek je bitan kada idemo u teretanu – povećajte unos jaja (naročito bjelanjaka), mesa i ribe. Pazite da jedete dovoljno povrća kako biste tijelo opskrbili sa potrebnim mineralima i vitaminima. Abs dijeta ne propisuje posebne obroke kojih se striktno treba držati. Potrebno je jesti uravnoteženo i opskrbljivati tijelo potrebnim proiteinima i mineralima, ali i mastima i ugljikohidratima. U ovoj dijeti nikako ne preskačete obroke jer to znači samo manju izgradnju mišića i stagnaciju. Dakle, jedite kvalitetno, a nemojte se izgladnjivati i imat ćete bolje i dugoročnije rezultate nego s dijetama u kojima ne jedete ništa.

Abs dijeta pomoći će Vam da oblikujete svoje tijelo na najbolji mogući način.

Kad su u pitanju muškarci, njih rijetko zanimaju kile, a više ih zanima mišićna masa i postotak masti. Mišić je teži od sala stoga oni koji grade mišićnu masu, neće to vidjeti na vazi. Abs dijeta napravit će od Vas jačeg muškarca i onog s većim udjelom mišićne mase nego masti – dobit ćete utegnutiji oblik tijela i vrlo brzo će vam početi ocrtavati i mišići. To je jedino moguće ako pratite zdravu prehranu i redovitno vježbate. Trening služi kao katalizator promjene, ali i njen okidač, a hrana je gorivo koje koristimo da bismo postigli zdravije i utegnutije tijelo. Abs dijeta provodi se 6-8 tjedana, no možete ju produžiti u nedogled jer nije riječ o restriktivnoj dijeti u kojoj se izgladnjujemo i ostajemo bez redovitog unosa namirnica. Radi se o kvalitetnom modelu za gubljenje sala i povećanje mišićne mase. Dakle, bogata prehrana s više proteina, 8 sati sna i redoviti treninzi – to je recept za uspjeh!

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko