Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Povećanje mišićne mase

Povećanje mišićne mase

Povećanje mišićne mase je jednostavno kada radite kako treba!

Povećanje mišićne mase je želja mnogih muškaraca, ali i žena. Ipak, mnogi od njih nisu svjesni kako to napraviti. Da bismo povećali svoju mišićnu masu, potrebni su nam proteini. Proteini su makronutrijenti koje možemo pronaći u mesu, kao i u nekim biljnim izvorima. Proteini grade naše tijelo, pa isto tako i naše mišiće stoga ukoliko želimo imati veću mišićnu masu, potrebno je jesti više proteina. Jedite više jaja, lososa, posnog sira, tune i sličnih namirnica koje su bogate bjelančevinama. Povećanje mišićne mase nije samo u prehani. Da biste imali više mišića, potrebno je i tijelo izlagati fizičkom naporu. Upišite teretanu i počnite dizati utege za najbrže rezultate. Kad ne trenirate, mislite na prehranu i hranite se uravnoteženo zdravo uz malo više proteina. Ukoliko želite gubiti na masnim naslagama u tandemu s dobijanjem mišića, onda si osigurajte kalorijski deficit kroz niskokalorične namirnice i obroke. U fitnessu su to osnove, a ovdje ćemo Vas naučiti o svemu tome!

Povećanje mišićne mase – uloga prehrane:

Prehrana je namjerno stavljena ispred vježbanja jer je u suštini ona jednako bitna, ako ne i bitnija od samog treninga. Naše tijelo raspolaže samo s onime što mu damo – ako mu dajemo samo masnu hranu bogatu ugljikohidratima, onda smo u sebe unjeli energetsku bombu, a naše tijelo ponekad nema kako potrošiti svu tu energiju koju smo mu dali. Što tada radi tijelo? Stornira višak energije u nešto što mi zovemo salo kako bi imalo u rezervi pričuvnu energiju. Kada biste jeli više povrća umjesto masne hrane, onda biste unjeli znatno manje kalorija. Povećanje mišićne mase ne tiče se ugljikohidrata doduše, već proteina. Pomoću proteina gradimo mišiće, a ugljikohidrate koristimo da bismo imali energije. Zato oni koji rade na mišićima jedu više proteinske hrane kako bi metabolizam više radio na izgradnji mišića nego na storniranju dodatne energije koju unosimo s pizzama i hamburgerima. Povećanje mišićne mase ne tiče se naravno samo prehrane.

Povećanje mišićne mase – uloga treninga:

Ako je prehrana gorivo za neku promjenu na našem tijelu, trening je aktivni dio promjene i ono što u suštini tjera naše tijelo na promjenu. Naše tijelo počet će se mijenjat ne samo ako unesemo dovoljno proteina, već i ako tjeramo tijelo na fizičku aktivnost. Ta aktivnost daje jasnu poruku našem tijelu da mora početi ulagati više proteina u mišiće jer očito radimo nešto fizički teško. Takve impulse i i informacije svojem tijelu dajemo kada vježbamo. Tokom treninga kompletno opustošimo zalihe energije u mišićima, a onda tijelo pokušava to nadomjestiti sa rezervnim jedinicama energije te istodobno gradi mišić da bude veći i jači. Povećanje mišićne mase kombinacija je zdrave prehrane bogate proteinima te točno strukturiranim treninzima. Ukoliko vam je plan povećanje mišićne mase, onda svakako dodatno potražite mišljenje trenera, odnosno njegov ili njezin savjet. Samo uz osobni pristup moći ćete osigurati najbolje rezultate u najkraćem vremenskom roku. Povećajte svoju mišićnu masu zdravo i kvalitetno.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko