Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Zdravi doručak

Zdravi doručak

Zdravi doručak za vježbače! Što pojesti ujutro?

Kada nam je plan izgubiti kilograme, odnosno smršaviti onda većina nas nije sigurna gdje griješi odnosno nije sigurna gdje može napraviti nešto više. Kad je u pitanju doručak, možete od svakog Vašeg doručka napraviti neku zdraviju verziju. Neovisno o tome što inače jedete ujutro, ovdje ćemo pričati o zdravim obrocima za dobro jutro koje možete sami spremiti. Ako ste kao i ja, onda niste jutarnji tip. Ne volim ni ja kuhati ujutro zato svodim svoje recepte na neke osnovne. Ukoliko je plan smršaviti ili dobiti na masi, svakako u doručak uvrstite neku vrstu proteina. Moj izbor su jaja – jednostavna su za pripremu, ne treba mi više od 10 minuta kuhanja, a isto tako su zapravo vrlo ukusna. Zdravi doručak trebao bi se sastojati od izvora proteina, vitamina, minerala i uz malo ugljikohidrata i masti. Zdravi doručak neka Vam bude omlet od 3 jaja koji može slobodno biti sa šunkom i sirom. Dodajte uz to nešto svježeg povrća poput paprike ili paradajza i imate obrok za bogove!

Zdravi doručak može biti bilošto ako znate ovih par sitnica:

Ukoliko želite da Vam svaki jutarnji obrok bude zdrav, zapamtite sljedeće: neka svaki takav obrok sadrži proteine, a pored toga ispunite tanju niskokaloričnim namirnicama. Jaja sama po sebi nisu tako niskokalorična, ali ukoliko uz jaja jedete samo povrće onda je takav obrok zaista dobar. Zdravi doručak može biti i jogurt uz zobene pahuljice, a uz to slobodno pojedite i jednu jabuku za puni obrok. Zdravi doručak može biti i kruh! Premda je to veliki izvor škroba, ukoliko pojedete samo jednu šnitu nekog integralnog kruha, nije da ćete radi toga odmah prestati mršaviti ili još gore dobiti na kilama. Nećete. Ukoliko jedete kvalitetno cijelo vrijeme, uz to trenirate i redoviti ste u tome, onda šnita kruha ne može učiniti nikakvu razliku pa da i svako jutro pojedete jednu. Zdrav doručak nije tako teško napraviti, a sve što trebate je malo volje i malo mašte. Nastavite izmišljati i svoje recepte te ih svakako podijelite!

Zdravi doručak je recept za uspješan dan!

Ono što je još dobro znati je da je dobar doručak garancija za dobar ostatak dana. Ne, to nije floskula! Mislimo da ukoliko ujutro svome tijelu date sve što mu je potrebno, onda će ono biti spremnije na dnevne zadatke. Ne samo fizički, već ćete i Vi mentalno biti pripremljeniji na cijeli dan. To nije konstatacija po osjećaju, već dokazana tvrdnja – svatko tko se bavi sportom i jede bolju hranu ima više energije i volje općenito. Uključite se i Vi u klub dobro raspoloženih – trening i zdrava prehrana mogu donijeti samo pozitivne stvari u Vaš život! Podignite razinu svog zdravlja – zdravi doručak neka bude okosnica te filozofije te svaki dan započnite s jednim zdravim obrokom. Kad je u pitanju ručak i večera, o tome ćemo pričati u drugom članku, no i za zdravu večeru vrijedi isto što i za zdravi doručak – proteini kao osnova, niskokalorične namirnice kao prilog.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko