Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Vježbe za prsa kod kuće

Vježbe za prsa kod kuće

Ovo su najbolje vježbe za prsa kod kuće

Trening je ključan aspekt života kada je u pitanju zdravlje i dobrobit vlastitog tijela. Isto tako, tjelovježba ima brojne blagotvorne učinke na psihu, samodisciplinu i generalno zadovoljstvo sa životom. Ako već jeste u treningu, onda sve navedeno već dobro znate. Ako redovito trenirate, a nikako ne možete izgraditi prsa ovaj tekst će vam biti od pomoći. Isto tako, ako niste u treningu a zanimaju vas vježbe za prsa kod kuće, i vama će ovaj članak pomoći. Taj dio tijela nije uvijek lako izgraditi. O tome ovise brojni faktori, poput genetike, strukture tijela itd. Ako vam je cilj ojačati prsa, najbolje vježbe za prsa kod kuće su sljedeće. “Letenje s bučicama” na klupi, drugog naziva i dumbell flys je po iskustvu mnogih najbolja vježba za prsa. Ako imate par bučica doma, ono što trebate napraviti je leć se na neku klupicu i izvoditi vježbu kao da dižete bench. Ta vježba izolira prsa i omogućuje največi rast.

Vježbe za prsa kod kuće bez opreme

Ako vas zanima kako ojačati prsa a ne posjedujete opremu kao niti članarinu za teretanu, dobro je znati da postoje mnoge vježbe za prsa kod kuće koje ne zahtjevaju nikakvu opremu. U većini slučajeva ako želite trenirati i biti zdravi, sve što trebate je čvrsta odluka i disciplina. Ljudi znaju transformirati svoje tijelo bez da troše silne novce na skupe članarine za teretanu ili na nekakvu posebnu ishranu i suplemente. Ako vas zanima koje vježbe za prsa kod kuće možete raditi već danas, jedna od najboljih je svakako vježba znana stotinama godina: sklekovi. Jedino što trebate je pod. S obzirom da se radi o znanoj vježbi, nečemo vam detaljno objašnjavati formu izvođenja. Samo znajte da ako želite pogoditi prsa, raširite ruke više od širine ramena. Na taj način ćete više aktivirati prsa. Ako pak želite pogoditi više gornji dio prsa, radite sklekove tako da noge stsavite na povišenu podlogu, npr. kauč.

Praktične vježbe za prsa kod kuće

Ojačat prsa možete na razne načine. Doslovno, postoji mnoge vježbe za prsa kod kuće koje ne traže nikakvu opremu, a pomoću kojih možete razviti solidnu formu. Već smo spomenuli vježbe uz pomoć bućica ili pak sklekove. Naveden vježbe dobro je raditi svaki drugi dan, i to na način da napravite 5 do 10 setova, od 8 do 12 ponavljanja od kojih će vam zadnja ponavljanja biti teška, ali izvediva. U slučaju sklekova, možete ih vjerojatno znatno više napraviti, stoga je dobro napraviti isto toliko setova ali po 20-30 ili koliko već možete napraviti sklekova, a da vam u rezervi ostane barem 5 ponavljanja. Ako vam se navedene vježbe ne sviđaju, imamo još neke vježbe za prsa kod kuće koje bi vam se mogle svidjeti. Stanite u poziciju skleka, ali na koljenima umjesto stopalima. Uzmite dvije stare krpe u ruke, stanite na sklizak parket, primite svaku krpu u ruku i širite ih prema van a zatim skupljajte ruke prema unutra. Na taj način ćete odlično izloirati prsa.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko