Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Vježba za prsa

Vježba za prsa

Vježba za prsa za lijepo oblikovane mišiće

Mišićava i lijepo oblikovana prsa kod muškaraca često zapinju za oko ženama, pa stoga ne čudi što mnoge muškarce zanima koja vježba za prsa će im pomoći do željenog izgleda istih. Snažna i lijepo oblikovana prsa mnogima zapinju za oko, posebice kada dođe toplije vrijeme i odlazak na plažu. I iako se lijepo oblikovana prsa najčešće vežu uz muškarce, ima i žena koje zanimaju koja vježba za prsa bi njima odgovarala. Snažna prsa ne samo da lijepo izgledaju, već pripomažu i boljem funkcioniranju tijela. Naime, prsni mišići su tu da pomažu među ostalim pomicanju ruku, no isto tako pomažu i stabilizirati neke kosti kao što je na primjer lopatica. Dakle, vježbanjem prsa ne samo da ćete dobiti ljepši izgled torza već ćete svom tijelu olakšati svakodnevne kretnje. Vježbe za taj dio tijela mnogobrojne su te se neke vježbe mogu izvoditi u udobnosti vlastita četiri zida, dok ima i vježbi koje zahtijevaju odlazak u fitness centar.

Vježba za prsa dijeli se u kategorije

Vježba za prsa dijeli se u dvije grupe – vježbe potisaka i vježbe letenja. Vježbe potisaka su varijacije na temu takozvanog bench-pressa, bilo da se rade uz pomoć šipke, bučice ili spravama kao što su Smithova sprava i mnoge druge koje se mogu naći u fitness centrima. Vježbe potisaka mogu se raditi vodoravno ili koso, no ukoliko se vježbe rade koso, kut pod kojim se rade izrazito je važan kako bi rezultati bili što bolji. Vježba za prsa može spadati i u grupu letenja. Vježbe koje spadaju u tu kategoriju su na primjer razvlačenje bučica u ležećem položaju ili pak vježbe na kros spravama s koloturom. Ovisno o tome iz koje su kategorije vježbe, tako će se i mišići drugačije oblikovati i razvijati. Također, te vježbe ne utječu samo na mišiće prsnog koša već redovito aktiviraju i druge mišićne skupine što će pomoći oblikovanju ne samo prsnog koša već i nekih drugih mišića.

Vježba za prsa kod kuće i u fitness centrima

Ranije u tekstu spomenuli smo kako vježba za prsa može biti odrađivana iz udobnosti svog doma te naravno, u fitness centrima. Vježba za prsa koja se može raditi gotovo bilo gdje bez da su za nju potrebne različite sprave su sklekovi. Sklekovi ponekad znaju biti naporni za početnike, no osim dlanova i vrhova stopala, potporu tijelu prilikom izvođenja te vježbe mogu biti i koljena. Kako osoba jača prsne mišiće, tako će lakše i samostalnije moći izvoditi sklekove. Osim sklekova, kod kuće se mogu raditi vježbe poznate kao medvjeđi potisak, tai-chi potisak, jednoručni potisak te mnoge druge. Oni kojima odlazak u fitness centar nije problem, mogu se susresti s više opcija vježbanja prsnih mišića na mnogim spravama i uz pomoć mnogih pomagala. U fitness centrima je jedna od najpopularnijih vježbi bench press, a slijede ga mnoge druge vježbe s bučicama i utezima kao što su potisak na ravnoj klupi i razvlačenje bučica.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko