Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Vježbe s trakama

Vježbe s trakama

Vježbe s trakama koje možete izvoditi bilo gdje, doma, u prirodi, u hotelskoj sobi

Trake su vjerojatno najjeftiniji rekvizit za vježbanje, ali i najpraktičniji, jer ga možete nositi svuda sa sobom i ne prekidati svoje vježbanje ma gdje bili. Vježbe s trakama koje možete izvoditi bilo gdje, doma, u prirodi, u hotelskoj sobi, a što se samog vježbanja tiče, elastične trake su doista višenamjenski rekvizit. Bilo da se bavite terapijskim vježbama ili rekreativno održavate formu, možete vježbati u kontiutetu čak i ako puno putujete. Otpor pri rastezanju elastične trake u bilo kojoj kombinaciji vježbi je jednak učinku na vaše mišiće koji su uključeni u pojedine vježbe, a istovremeno vježbač ima osjećaj da traka na metaforički način zamjenjuje trenera i tjera ga da pokori tu traku i skrši taj otpor. Vježbe s trakama tako poticajno djeluju na vježbača na ponavljanje vježbi i postizanje sve boljih rezultata. Vježbači početnici će početi sa jednostavnim vježbama istezanja, čučnjeva, saginjanja i uspravljanja, iskoraka naprijed, nazad i u stranu i polako će dodavati nove vježbe,

Vježbe s trakama, napravite plan vježbanja sa svojim kombinacijama vježbi za ono što vježbanjem želite postići

Vježbe istezanja, vježbe za prsa i gornji dio tijela, vježbe za noge i čvrstu stražnjicu, vježbe za leđa, vježbe za ramena, vježbe u zraku, vježbe na podu, sve ovosi što želite postići, koji je vaš cilj vježbanja. Vježbe s trakama, napravite plan vježbanja sa svojim kombinacijama vježbi za ono što vježbanjem želite postići, naravno da možete napraviti i kombinaciju vježbi za cijelo tijelo. Da bi mogli provoditi program vježbi za cijelo tijelo trebate duže i kraće elastične trake. Započnite vježbanje s jednostavnim vježbama, a složenije kombinacije uvodite polako kako se tijelo privikava na ovaj način vježbanja i naravno, uvijek se prije vježbanja lagano zagrijte. Vježbe s trakama su bazirane na otporu elastične trake koji trebate svladati što dovodi do jačanja mišića, sagorjevanja potkožnih masti u tijelu i oblikovanju lijepe, vitke i čvrste figure. Tijelo će vam na kraju, kada ga dovedete u top formu, biti čvrsto gdje želite i gipko i fit u cjelini.

Vježbe s trakama su izazov, prvo ćete nabaviti samo dugačke i kratke, a onda ćete potražiti i one s ručkama i petljom

Prvi rezultati ovakvog vježbanja su uvijek motivirajući i djeluju na vježbače vrlo stimulativno da prošire svoj program vježbanja dodatnim grupama vježbi. Vježbe s trakama su izazov, prvo ćete nabaviti samo dugačke i kratke, a onda ćete potražiti i one s ručkama i petljom, koje doista i omogućavaju more novih kombinacija vježbi bez obzira na to da li vježbate iz terapijskih ili iz rekreativnih razloga. Bez obzira na to koje kombinacije vježbi izaberete, iskusni i istrenirani vježbači kažu da svako set vježbi treba ponavljati najmanje osam puta, oni uporniji idu do 12 ponavljanja, a oni strastveni vježbači pojedine vježbe ponavljaju i do 25 puta. Vježbe s trakama, nađite svoj ritam i ne pretjerujte dok ste početnik u vježbanju, kada istrenirate vaše tijelo, tek tada možete od njega tražiti više. I ne zaboravite nikada lagano zagrijavanje prije početka vježbanja i lagano opuštanje, otpuštanje, smirivanje i hlađenje nakon vježbanja, tek tada smijete pod tuš.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko