Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Vježba za trbuh

Vježba za trbuh

Koja vježba za trbuh je za mene?

Kad je u pitanju vježbanje, nitko nema nikakav problem ni sa jednom vježbom sve dok ne dođemo do trbuha. Vježba za trbuh često će prouzrokovati boli kod mnogih sportaša. Ne pričamo samo o amaterskim sportašima, pričamo i o ljudima koji su u sportu čitav život. Vježbe za trbuh često znaju opteretiti naša leđa ako se ne rade 100% pravilno. Uzmimo za primjer jednu takvu vježbu: plank. Plank se radi tako da stanemo u položaj skleka na laktovima i držimo svoje tijelo ravnim i čvrstim 30-60 sekundi. To je vježba za trbuh i trbušne mišiće, no ukoliko Vam kukovi padnu samo centimetar prenisko, ovo postaje vježba koja sav teret stavlja isključivo na leđa. Tada nastaju bolovi i prekida se vježba. Zato je bitno da kada radite vježbe za trbuh znate što radite i kako treba izgledati cijeli pokret. Postoje i one lakše vježbe za trbuh gdje se izbjegavaju bolovi do maksimuma.

Vježba za trbuh uz rekvizit pomoći će Vam da ne osjetite nikakve bolove.

Uz jednu pilates loptu moći ćete raditi na svom trbuhu bez ikakvih problema s leđima. Uzmite pilates loptu, legnite na pod i stavite obje noge na loptu. Gornji dio tijela zatim podižite kao da radite trbušnjake, no stanite na pola i zadržite na sekundu. Vratite se u osnovni položaj i ponovite. Ova vježba za trbuh ostavlja malo prostora da leđa preuzmu čitav posao i da nastanu bolovi. Kada izvodite ovu vježbu, treba misliti na dvije dodatne stvari: položaj glave i disanje. Položaj glave neka uvijek bude u liniji s cijelim tijelom (dakle ne naginjite glavu prema naprijed, niti ju ne zabacujte iza). Kad je u pitanju disanje, potrebno je izdahnuti u trenu kada se zadržite gore. Ovo je vježba za trbuh koja će pomoći i početnicima i naprednima kod problema s leđima. Kada treneri rade vježbe za trbuh, uvijek stavljaju veliki naglasak na bolove i napominju da prestanete raditi ukoliko Vas nešto boli.

Vježba za trbuh dat će najbolje rezultate u kombinaciji sa zdravom prehranom!

Vježba za trbuh oblikovat će Vaše abdominalne mišiće i potaknuti ih na rast i razvoj. Ipak, samo vježbanje nikada nije dovoljno da bi se postigla promjena. Drugio dio cilja je pravilna prehrana. To nije restriktivna prehrana u kojoj ne smijete jesti ništa osim salata 5 dana u tjednu. U pitanju je ravnomjerna i zdrava prehrana puna svih namirnica, čak i onih za koje mnogi smatraju da su “nezdrave”. Mi smo mišljenja da ne postoji nezdrava hrana, samo hrana koja se može jesti više ili manje. Vježba za trbuh neće uroditi nikakvim plodom ako ćete nakon svakog treninga otići na brzu klopu u restoran. No, ukoliko limitirate takve obroke na 1-2 mjesečno i počnete pripremati zdrave (ali i ukusne! ) obroke, onda će rezultati stići i brže nego što ih očekujete. Ukoliko Vas zanima više o prehrani i kako se hraniti dok vježbate, pročitajte ostale članke na sajtu koji će Vam pojasniti više o tome!

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko