Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Trening za leđa

Trening za leđa

Trening za leđa obavite u teretani!

Mnogi muškarci fokusiraju se na svoj izgled kad su u pitanju prsa, ruke, ramena i trbuh. Ima i onih koji se bave leđima više nego drugim, a trening za leđa možete najlakše obaviti baš u teretani. Premda postoje vježbe koje možete raditi doma kako biste poradili na svojim leđima, istina jest da u teretani sve to možete napraviti puno kvalitetnije i brže. Teretana posjeduje sprave koje su dizajnirane upravo tako da biste u što bržem vremenskom roku postigli maksimalne rezultate. Sprava za veslanje je tipičan takav primjer, a vidjet ćete u teretani da je često zauzeta jer je to jedna od osnovnih vježbi za razvoj leđa i leđnih mišića. Trening za leđa svakako možete obaviti i kod kuće, no za prave rezultate upišite teretanu, pronađite si trenera i u roku od par mjeseci ćete vidjeti znatnu razliku. Vježbe za leđa iziskuju puno energije i vrlo su zadovoljavajuće za svakoga tko ih izvodi.

Trening za leđa obavite u kombinaciji s ostalim.

Ukoliko Vam je cilj oblikovanje tijela i postizanje veće mišićne mase, teretana je skoro pa obavezna. Jednostavno ne postoji bolje rješenje gdje možete kontrolirano vježbati i još imati nekoga tko Vas nadgleda u tim situacijama kako biste bili sigurni da pravilno izvodite vježbu. Trening za leđa može se napraviti kao zaseban, može u kombinaciji s listovima ili trbuhom. Osim sprave za veslanje, provedite vrijeme i za lat mašinom koja će Vam dati širi oblik leđa i izgraditi Vaše “latove”. Trening za leđa najviše će Vam koristiti ako uz njega imate i pravilnu prehranu. Možemo trenirati 8 puta tjedno, no ukoliko u tijelo unosimo samo masti i ugljikohidrate, tijelo neće imati od čega izgraditi velika leđa koja priželjkujete. Da bismo postigli ovakve ciljeve, uvijek je bitna prehrana koja mora biti pravilna i uz veći unos proteina. Proteini grade naše tijelo stoga je bitno dati tijelo materijal pomoću kojeg će izgraditi leđa kakva želimo.

Savjete za trening za leđa potražite kod osobnih trenera!

Svatko od nas je različit. Ne može svatko izvoditi svaku vježbu u teretani jednostavno efikasno. Ne zato što je u boljoj ili lošijoj fizičkoj spremi, već i radi konstrukcije naših tijela. Puno ljudi u teretani ima problem s leđima kad radi plank ili mrtvo dizanje pa se takvima traže alternative. Kad je u pitanju trening za leđa isto tako postoje oni koji imaju problem s leđima stoga je bitno da radite vježbe pravilno te da neka stručna osoba poput trenera u teretani može dati jasan sud što možete napraviti. Ukoliko ste se odlučili upisati teretanu, onda uložite i u trenera te ćete vidjeti odlične rezultate u samo par mjeseci. Ukomponirajte jake treninge s pravilnom prehranom i nećete se prepoznati. Trening za leđa prepustite treneru, a Vi se brinite o tome kako da pravilno jedete dovoljno proteina kroz cijeli period. Znajte da svaka promjena počinje od prehrane! Sretno s daljnjim vježbanjem!

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko