Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Stockholmska dijeta

Stockholmska dijeta

Stockholmska dijeta – Uvod

U svijetu dijeta i programa mršavljenja biramo dijete ovisno o tome koliko imamo motivacije, koliko nam je bitno izgubiti kilograme i koliko nam odgovara određeni program u skladu s našim životnim stilom. Ukoliko ste vrlo aktivni, mentalno ili fizički, stockholmska dijeta nije za Vas. Ukoliko ste skloni držati se dijete poluozbiljno, ova dijeta nije za Vas. Ipak, ako ste spremni 13 dana držati se vrlo strikne prehrane, no imati zadivljujuće rezultate i izbjeći jojo efekt, stockholmska dijeta Vam se možda svidi. Ova dijeta, zvana još i danska bolnička dijeta bazira se na ubzavanju metabolizma kako bismo skinuli višak masnih naslaga u tijelu i celulit. Vrlo je restriktivna i napadna na organizam, pa je savjetovanje s liječnikom obavezno! Kako funkcionira ova dijeta, objasnit ćemo u članku.

Stockholmska dijeta – Zasto je toliko restriktivna?

Ova dijeta nalaže Vam da konzumirate 600 kalorija dnevno. Pošto je prosječni preporučeni dnevni unos kalorija 1200 za žene, odnosno 1500 za muškarce, možete odmah zaključiti da ćete dobivati upola energije od onog što biste inače jeli, a za mnoge od nas to je bliže jednoj trećini nego polovini. Ukoliko zeznete samo jedan dan ove dijete, možete ju odmah odbaciti i početi ponovo – ali tek za 3 mjeseca! Stoga ova dijeta je za one izdržljive i za one koji se zbilja žele usredotočiti na gubitak kila u ovih 13 dana. Stockholmska dijeta ne radi se bez konzultacija s liječnikom!

Stockholmska dijeta – pravila

Stockholmska dijeta traje 13 dana – ni duže ni kraće. U ovoj dijeti, jedna greška ili prevara znači obustavu čitavog programa. Ako izdržite cijelu dijetu, ne ponavljate ju 2 godine! Kod osjećaja gladi, supstituirajte hranu pijenjem vode. MOžete popiti regularnih 2 litre vode dnevno pod normalno. Ukoliko ne možete piti samo vodu, pijte čaj bez šećera ili meda. Grickalice, masno i deserte zaboravite, a isto tako minimalizirajte unos soli. Imate tri obroka dnevno, a potrebno je uzimati i vitaminske suplemente. Stockholmska dijeta dat će Vam zadivljujuće rezultate ukoliko se 13 dana uspijete pridržavati ovog programa. Međutim, ovo su neka opća pravila kojih se očekuje poštivanje tijekom dijete:
Potpuno uklanjanje brze hrane ili hrane bogate šećerom, masnoćama i natrijem. Bez gaziranih pića, alkohola, piva ili slatkih pića. Prehrambeni proizvodi mogu se jesti samo sirovi ili nakon pečenja, kuhanja na pari, kuhanja ili dinstanja. Morate jesti tri obroka dnevno i prestati jesti 4 sata prije spavanja. U izobilju pijte vodu i svježe sokove.

Stockholmska dijeta – jelovnik

Prvi dan za doručak pijete šalicu kave i kocku šećera. Ručak nek Vam je špinat, 2 kuhana jaja i rajčica. Večera 200 g mesnog odreska uz salatu začinjenu maslinovim uljem i limunom. Drugi dan za ručak pojedite krišnu kuhane šunke i 2 dl jogurta, ostalo isto ko prethodnog dana. Stockholmska dijeta za treći dan nalaže dodavanje komada tosta uz isti doručak kao do sata, ručak neka je salata uz 2 jaja i krišku šunke. Večera srednje veliki kuhani celer, rajčica i voće po izboru (1 naranča). Ostalih 10 dana kombinirajte slične obroke uz manje promjene: mrkvu dodajte u ručak, doručak jednom zamijenite povrćem. Za više informacija i strikne recepte potražite specijalizirane nutricionističke sajtove. Stockholmska dijeta nije za svakog no može rezultirati odličnim rezultatima. Naravno, konzultacije s liječnikom su obavezne prije početka programa.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko