Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Proteinska dijeta jelovnik

Proteinska dijeta jelovnik

Postignite bolje rezultate treninga uz pomoć proteinska dijeta jelovnik!

Opće je poznato koliko su bjelančevine odnosno proteini bitni u našoj svakodnevnoj prehrani. Bez njih ne biste imali dovoljno snage kako biste progurali kroz dan, a kamoli vježbali i postigli željene ciljeve vezane uz vaš fizički izgled. Zato je veoma bitno da u svojoj redovnoj dijeti imate uključene i proteine. No, ukoliko biste htjeli dovesti svoje tijelo u bolje stanje, te postigli željene rezultate vježbanja, onda je za vas proteinska dijeta jelovnik odličan izbor! Proteinska dijeta jelovnik se bazira na namirnicama koje u sebi sadrže visoki udio proteina, a iz ove dijete izbacujete sve ugljikohidrate. Na ovaj način iste trebali puno lakše skinuti salo s vašeg tijela te stvoriti čvrste i glatke mišiće. Znamo da nije lako započeti novu dijetu i uvijek treba vremena da se na nju priviknite. Zato ćemo vam mi kroz ovaj članak objasniti kako možete započeti ovu proteinsku dijetu te postići vaše ciljeve vezano uz vaše tijelo!

Što sve sadrži proteinska dijeta jelovnik?

Proteinska dijeta jelovnik nije samo namijenjena ljudim koji žele izgraditi poštene mišiće i isklesati svoje tijelo, već ujedno mogu ovu dijetu prakticirati ljudi koji bi voljeli lakše i brže skinuti višak kilograma. Cjelokupna proteinska dijeta jelovnik vam se uglavnom bazira na namirnicama koje sadrže u sebi veliku količinu proteina, dok je s druge strane ova dijeta siromašna u udjelu ugljikohidrata. Razlog k tome je što na ovaj način će vam tijelo početi proizvoditi glukagon koji je zaslužan za sagorijevanje masnoće. I, ukoliko budete duže prakticirali ovu vrstu dijete, moći ćete se uspješno riješiti viška sala i kilograma, te imati tijelo spremno za nadolazeće ljeto! Uglavnom se savjetuje da dok se pridržavate proteinske dijete da prakticirate vježbanje, posebice da izvodite vježbe s utezima kako biste mogli što više sagorjeti masnoću. Dijeta kao sama nije dovoljna kako biste postigli vaše tijelo iz snova, stoga je bitno da u svoju rutinu uključite i teretanu.

Je li zahtjeva proteinska dijeta jelovnik?

Proteinska dijeta jelovnik vam se uglavnom sastoji od namirnica koje imaju u sebi visoki udio bjelančevina, a to su vam riba, perad, crveno meso, sir koji ima mali udio masnoće poput feta sira, mozzarelle i slično, te jaja i tofu koje su bogate sa proteinima. Ujedno, uz to možete konzumirati lisnato zeleno povrće, papriku, rajčicu, brokulu, tikvice, patlidžan, šparoge, mahune, celer, gljive i krastavce. Osim toga, bitno je da u ovu dijetu uključite i vlakna, te biste trebali svakodnevno unijeti 25 grama vlakna. Možete upotrebljavati zdrave masti poput avokada, maslaca i maslinovog ulja. Što se tiče tekućina, preporuča se naravno voda, no možete konzumirati i dijetalne sokove. Od alkohola, možete piti crno vino ili pak svijetlo pivo, ali one sadrže kalorije stoga pripazite na taj dio! Proteinska dijeta jelovnik se na prvu čini dosta zahtjevnom, no kao i sa svakom dijetom, početak je uvijek težak, ali kroz pravilno pridržavanje ćete se lako naviknuti na ovaj tip prehrane, te sigurno postići svoj krajnji cilj!

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko