Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Potkožno masno tkivo

Potkožno masno tkivo

Potkožno masno tkivo se taloži zbog nekretanja, prejedanja nezdravom hranom i ostalih nezdravih navika

Skladište masti ispod površine kože je ogromno, ako se uzme u obzir da je koža najveći ljudski organ i zato potkožne masti čine veliki udio u prekomjernoj tjelesnoj težini. Civilizacija preobilja i konzumerizma, sjedilački način života i ostala prekomjerna ugađanja sebi uzima i naplaćuje svoj danak upravo kroz pretilost. Potkožno masno tkivo se taloži zbog nekretanja, prejedanja nezdravom hranom i ostalih nezdravih navika, pa svaki program mršavljenja i oblikovanja tijela započinje topljenjem potkožnih masti. Naši preci, pripadnici lovačkog društva su bili stalno u pokretu jer su uvijek iznova morali uloviti svoju hranu, zato su i danas tjelesne aktivnosti i vježbanje nužan sastavni dio svakog programa za mršavljenje. Potkožno masno tkivo se ne može otopiti ako stalno unosimo više kalorija nego što ih trošimo. Ili smanjite količini kalorija ili povećajte tjelesnu aktivnost, a ako oboje udružite vrlo brzo će vas rezultati zadiviti i totalno vam promijeniti život na bolje, a bit ćete i zdraviji i poletniji.

Potkožno masno tkivo, dijete za mršavljenje bez tjelovježbe su beskorisne, kilaža bez promjene životnih navika će se vratiti čim završite s dijetom

Čini se da je većini ljudi lakše povremeno malo gladovati, nego uvesti redovito vježbanje u svoju dnevnu rutinu. Mnogima se ne da ići u teretane i u fitness centre, ali toliko različitih vježbi možete raditi sami, u svom domu ili bilo gdje drugo, bez skupe opreme i znojnih tijela drugih vježbača oko sebe. Potkožno masno tkivo, dijete za mršavljenje bez tjelovježbe su beskorisne, kilaža bez promjene životnih navika će se vratiti čim završite s dijetom, nema izgovora za nevježbanje, lijenost i pasivnost se ne priznaju kao izgovori. Nema topljenja potkožnih masti bez da se oznojite. Potkožno masno tkivo će se početi topiti čak i ako svako jutro nakon buđenja popijete čašu vode natašte i odmah odete hodati dva sata. Iznenadit će vas da obično svakodnevno hodanje za mjesec može iz vas istopiti do 12 suvišnih kilograma, što je oko tri kilograma tjedno. Kardio vježbe nisu jedini trening za topljenje potkožnih masti.

Potkožno masno tkivo, hranite se zdravo i odmjereno, budite aktivni, odrecite se alkohola i cigareta, promijenite život

Zdrava i umjerena prehrana je najvažniji čimbenik u stvaranju vitkog i gipkog tijela, ali jednako je važno i kretanja i bilo kakvo vježbanje. Hodajte, plivajte, plešite, radite vježbe sa trakom, radite vježbe koje volite, ali vježbanje je jedini način da potrošite kalorije koje unosite u sebe. Potkožno masno tkivo, hranite se zdravo i odmjereno, budite aktivni, odrecite se alkohola i cigareta, promijenite život, promijenite sve što trebate da bi nakon programa mršavljenja zadržali mukotrpno stečenu novu tjelesnu figuru. Povratak zdravom životu je ultimativan i zbog vašeg izgleda i zbog vašeg zdravlja. Ako osam sati sjedite u uredu, jedete fast food i na poslu i doma jer ste preumorni za kuhanje i onda se samo lijeno ispružite pred televizorom u koji buljite bezveze i pred kojim na kraju i zaspite, ne kukajte na svoje kile. Potkožno masno tkivo što se više taloži, to ste umorniji i tako se začarani krug zatvara. Pokrenite se, promijenite život.

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko