Brži - jači - mršaviji - zdraviji

Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod

diet drops

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

 

 

Medicinska dijeta forum

Medicinska dijeta forum

Osobna iskustva – medicinska dijeta forum

„Ovako, čitam tu dijetu i razmišljam da krenem na tu dijetu, pa ima li vas sa dobrim ili lošim iskustvom te dijete?

Ja sam danas izdržala prvi dan, a to mi se nije desilo već godinu dana! Već 100 puta se pripremim, skuham jaja i odustanem! A danas sam izdržala napokon! Tako sam sretna!“

Ovo su sve komentari izjave, iskustva i pitanja koja na svakom koraku susrećete na forumima ili u komentarima na gastro stranicama koje su objavile medicinsku dijetu. To je dobar način da razbistrite vlastite nedoumice, razmijenite iskustva i međusobno ih usporedite. Forumi su poput javnih tribina, a ponekad nas tuđe iskustvo motivira za medicinsku dijetu više nego sama dijeta. Forumi su dragocjeni izvor korisnih informacija i autentičnih iskustava o medicinskoj dijeti u praksi.

Komentari i pitanja – medicinska dijeta forum

„Moja jedna bivša kolegica je svako proljeće skidala zimske kile s tom dijetom, s dva ciklusa (mislim da traje 2 tjedna jedan) je skidala 5-7 kila, ali…njoj su samo tih 5, 7 kila bile višak od idealne (čak i malo preniske) kilaže i skidala ih je par mjeseci nakon što ih je dobila, nisu bile dugotrajne, mislim da onda to ide lakše“

Ovakvi komentari ispod objavljene medicinske dijete na nekoj gastro stranici su jednako vrijedni i motivirajući kao i razmjena iskustava s tom dijetom na nekom forumu. U tim komentarima i sami možete i komentirati i postavljati pitanja, autori objavljenog članka će vam sigurno odgovoriti i dati korisne, dodatne informacije, a uključit će se sigurno i drugi čitatelji koji su već iskušali medicinsku dijeti i pomoći vam svojim iskustvima.

Razmjena iskustava – medicinska dijeta forum

„Može se skinut dosta kila! Ja sam 10-tak kila tako skinula a držala sam je dvaput po 7 dana. Nakon nje sam normalno jela i kile se nisu vratile (nisam se prežderavala kasno u noći ni kad sam završila s dijetom).  A onda sam počela opet s prežderavanjem po noći i sendvičanje i imam 5 kg viška sad!

Medicinska dijeta djeluje i nije loša, čak i onda kad se brlja (ja sam svaki dan čokoladicu ili nešto slatko morala pojesti) ali izgubila sam 10 kg u 14 dana! Čak piše da se jede hrana tim nekim redom ,ali ja nisam, ja sam jela normalno i sve skupa i izgubila kile! Sretno ti ako se odlučiš!“

Medicinska dijeta na forumu okuplja i pristalice i protivnike ove dijete, u tome je vrijednost razmjene iskustava, upravo u različitim doživljajima te dijete i različitim rezultatima.

Savjeti iz iskustva – medicinska dijeta forum

„Molim pojašnjenje o ovoj dijeti.

Hej cure!!! Evo, čitala sam malo o toj dijeti po drugim forumima i samo riječi hvale!!!! Znači ipak idu kile dolje?!? Joj super, evo od sutra sam na njoj, mislila sam danas, ali danas sam na vodi i čaju da si pripremim organizam!!! Nadam se da će se rezultati vidjeti ubrzo!!! Pa da ću dobiti volju za dalje!!! Pitanje.. kak stojiš sa energijom dok si na dijeti??? Jer ja vježbam i na orbitrecu, pa da znam…tnx“

Na forimu je svako iskustvo o medicinskoj dijeti ujedno i savjet o tome što treba činiti, a što nikako ne treba činiti da uz ovu dijetu doista postigli željeni rezultat u punom opsegu. Pitajte, komentirajte iznesite svoja iskustva, jer na forumu su sva iskustva dragocjena, jer su proživljena. 

Keto Black - Vaša keto dijeta

Ubrzava proces sagorijevanja masti

  • Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase
  • Potiče pojačano sagorijevanje masti
  • Nadoknađuje zalihe glikogena, pomažući izgradnji mišića
  • Smanjuje glad, smanjuje želju za bezvrijednom hranom i slatkišima

 

Free Shipping

Provjeren proizvod za skidanje kila

Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recite zbogom kilama koje se više nikada neće vratiti. Vratite kvalitetu i samopouzdanje u svoj život, budite primjer drugima. Već nakon nekoliko dana primjetit ćete kako se vaš trbuh smanjio, a vi ćete se osječati puno bolje.

Recenzije

Što kažu zadovoljni korisnici?

"Proizvod mi je dodatno olakšao u borbi s kilama. Odlučila sam se na kombinaciju treninga i preparata bez neke pretjerane dijete. Rezultati su bili vidljivi već u drugom tjednu. Do sada sam skinula 16 kila."

Marijana L.

Zagreb

"Cijeli život vodim borbu s kilama i tek sam sada u 46. godini otkrio proizvod koji me napokon učinio sretnim i zadovoljnim. Nakon izgubljenih 23 kilograma više se ne sramim svoga tijela."

Kristijan M.

Novi Vinodolski

"Nakon poroda počela sam se debljati što me dovelo do depresije. Pokušala sam s raznim dijetama i onda sam od kolegice čula za vaš proizvod. Nisam imala što za izgubiti, narudžba je brzo stiga a kile su se samo topile. Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu."

Dina P.

Pokupsko